Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bu mantıkla hiçbirşeyi eleştirmememiz gerekiyor o zaman. bundan sonra mesajlarını takip ediyorum kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hayir ben demek istedim ki, kotu ciksada iyi ciksada uretilsin bir seyler. kotu cikarsa eger np.. asil iyi oyunun sorunu cok oluyor buralarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Jaegerjaquez said: patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 reampage said: Aslında daha kötüsünü yapabiliceklerini sanmıyorum http://1.bp.blogspot.com/-A6OFoxrA7Eo/TxSUOxrIcBI/AAAAAAAABUE/poPOSxWXjtE/s1600/you-must-be-new-here-musisz-byc-tu-nowy-my-little-pony-mem.jpg Kanuni said: hayir ben demek istedim ki, kotu ciksada iyi ciksada uretilsin bir seyler. Direk ürünlerin kötü çıkmasına zemin hazırlayan tembel bi argüman bu. Yapsınlar yeaa alırız diyen bi kitle olduğu sürece neden daha fazla harcayıp iyi yapsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 wow oynayan kitleyi mi diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Hayır, wow oynayan kitle oyunu beğenip alıyor. İşin ucunda aylık ödeme falan var çünkü. Konsolcu kitleden bahsediyorum daha çok. Ki bu oyunda next gen zihinsel darboğazlılara yönelik yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gelmiş geçmiş en güzel mmo olan swg'ye benzer bir şey olursa 10000$ backup çıkarım. çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 axedice said: Hayır, wow oynayan kitle oyunu beğenip alıyor. İşin ucunda aylık ödeme falan var çünkü. Konsolcu kitleden bahsediyorum daha çok. Ki bu oyunda next gen zihinsel darboğazlılara yönelik yapılıyormuş. kanka bi soluklan, uzun zamandır konsol kötülemiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Yapsınlar güzel olursa alırız demek, kötü olan bir şeyi beyenip almaktan çok daha mantıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 SWTOR rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 1. you do not talk about SWTOR hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 swtoru bitiren motoru ve beyinsiz developerları oldu ya çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kanuni said: kotu ciksada iyi ciksada uretilsin bir seyler. reampage said: Yapsınlar güzel olursa alırız Ancak bi konsolcu bu ikisinin farklı anlamlara geldiğini anlayamaz. Bak konsolcusun demiyorum... reampage said: kötü olan bir şeyi beyenip almak reampage said: bir şeyi beyenip almak reampage said: beyenip reampage said: beyen reampage said: y reampage said: y ... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Oyun güzelse hangi platforma ait olduğunun ne önemi var ? 2013 yılı hala konsol ve pc tatavası yapıp pcden wow oynayıp mutlu olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 baya onemi var ffxiv de gorduk konsola yonelik yapılan mmo yu. yavaslıktan bayılıyoduk oyun 1 ay surmeden bırakıldı. 2.5 sn gcd fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi hala oynayanlar var. Yine dönüp dolaşım benim beğenmediğim kötüdür demeye getirecek lafı axedice. Ben önceden belirteyim dedim. Adam çünkü wow'u beğeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Hesapta EA, Blizzard gibi firmaları boykot etmeliyiz derken, öte yndan BF-WOW, yakında D3exp. Gibi oyunlara para verdiğimiz için. Kanuni'nin dediğine katılıyorum. Büyük firmalar oyun yapmaya devam etsin kötü yada iyi, ona çıkınca karar veririz. Yüzde 10 ihtimalle iyi olacak olsa bile yeni SW oyunu, hiç olmamasından iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 D3 RMAHlı çıktı, boykot ettik, kaldırdılar. YEAA ne çıksa alırız yeaaa zihniyeti devam etseydi RMAH kalkmazdı. WoW EU'ya benzer bişey getirirlerse onu da boykot ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bence RMAH konsolda zor olur diye kalktı ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sen boykot ettin diye kaldırmadı adamlar rmahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ben değil biz. Tüketicinin elindeki en büyük güç olan tercih gücünü küçümsemeyin. Kar getirmeyen operasyon tırpanlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 adamlar rmah cuttan kar ediyordu sürekli maintance storage senkron masrafı yüksek diye kapattılar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 rmahtan cuttan elde ettikleri kar satılan d3 retail keylerden daha fazladır hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ve aptal oldukları için RMAH ı kaldırdılar. Mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Rağbet azalınca karlılık oranı düşmüştür, böylece hem eski rmah istemeyen fanlara jest yapıp onları expansion için tahrik ettiler. Hemde dediği gibi giderleri kesip hemde daha çok expansion satıp uzun vadede daha karlı hale getirmişlerdir. RMAH için düzenlenen skill ve item sistemini değiştirsinler o zaman senin dediğine gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar