Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 2018 gibi falan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kotor 2 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 RU/CIS fln fark etmiyor ben gayet alip ekliyorum 600oyuna dogru kosuyorum hicbir sey olmadi 4 yildir. Sonucta adam para kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 cs go yu yakın bir zamanda 14 dolara aldım. yine de halinize şükredin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 DareJedi said: RU/CIS fln fark etmiyor ben gayet alip ekliyorum 600oyuna dogru kosuyorum hicbir sey olmadi 4 yildir. Sonucta adam para kazaniyor. türkiyeden alıyorsun vpn ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 loop said: cs go yu yakın bir zamanda 14 dolara aldım. yine de halinize şükredin.. ben de indirimin ilk günü 7.95'ya aldım öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Silphatos said: steam walletımda boşa para duruyo, komisyon falan istemeden değeri neyse oyunun atıyorum 15 dolar, bana tl karşılığını havale edin direkt alayım oyununuzu yanında bonus steam keyleri benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 DareJedi said: Evet gg olabilir yakında o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 o hesaba hiçbirşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 4 yildir birsey olmadi :P Hea tabiki olmaz diye birsey yok olanlar var sonucta ama ben ip vs hepsini temizleyip isimi yapiyorum. Arkada iz kalmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Surgeon Simulator'u önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hayır, qwop'tan hallice bir 'oyun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu arada su konuya aciklik getireyim VPN acip steam uzerinden oyunu satin almadim hic. Ben yerel ru/cis key satan sitelerden satin alip sonrasinda vpn ile steam uzerinden aktif ettim ve vpni kapattim oldu bitti kac oyun yaptin desen sanirim 10 tane kadardir hepsi de yerinde duruyor ayni zamanda hesapta yerinde duruyor. Sonucta steam cok bidi bidi etse arkadasim aldi keyi yolladi sanane derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 banlanırsan dava mı açacaksın ne yapacaksın? :p astarı yüzünden pahalı işin, riske girmeyin hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 vpnyle steam açmak intihar ya, ne zaman ne olacağı belli olmaz 2 yıl sonra bile perma banlayabilirler şu zamanda şöyle yapmışın diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Counter Global + Eurotruck aldım dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 (tu) euro truck akar direksiyonun varsa. Yeni deale ne kadar var? Spordayım şimdi. Telefondan steam saçma bandwith yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Max Payne 3 bu fiyata nerdeyse beleş. 20GB indirmeye üşenmezseniz kesin alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 aa kaptım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Forced icin ne diyorsunuz alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 TW Rome II çok mu kötü nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kötü degil de hala pahalı ya 30 dolar. Ben almıştım 1-2 ay önce 50-60 saat oynattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 total war iyide bi yerden sonra sıkmaya baslıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 rome2 gayet alınır o fiyata, ben önsipariş verdim ama hiç pişman değilim. 150 saat oynattı, daha geri döneceğim yakında tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar