Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanuni eşcinsel mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle birşeyler hatırlıyorum şimdi kasıp baştan okuyamam.Ama ben onu yazarken sana demiş demedim fakat sen sana söylemediği halde tarih hocasını bir örnek olarak gösteriyorsun
birde git kendinikine sor diyorsun.
Mesaj tarihi:
insanlara hakaret etmeden tartışmayı ögrenin artık

yörünge bu aralar çok dolu dikkatli olalım[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki:
silin o goril i
Mesaj tarihi:
Pek çok kitapçıda eşcinsellik üzerine yazılmış kitaplar var. Bir dönem çok merak ettiğim bir konuydu. Yıllardır tanıdığım bir arkadaşım, tercih değiştirip karısından boşandı.

Örnek olarak verebileceğim en sıkı kitap Pınar Çekirge'nin "Yalnızlık adası erkekleri"dir.

Ayrıca çok tartışmalı bir kitap olmakla beraber "Padişah anaları" da epey detay içeriyor ve hemen her dediğini kaynaklara dayandırıyor.
*daha çok şey yazmıştım ama sildim. Hassas bir konu*
Mesaj tarihi:
kitaplar kitaplar ... sunuçta içinde yazarın hayal gücü ve yorumu var yani sen orada yazarın düşüncellerini ve fikirlarini falan okuyorsun ben bir tarihi kanıt görmeden hiç bir padişahın özellikle adamım fatihin böyle olucağına inanmıyorum daha doğrusu inanamıyorum.
Mesaj tarihi:
kanuni eşcinsel değil...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
  • 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hepinizin amına koyim birde osmanlı torunu olacaksınız e anasını siktiklerim onun bunun çocukları osmanlı olmayan ejdadlarını siktiklerim.utanmıyrmusunuz siz atalarınıza ibne demeye şerefsiz ipneler sizi asıl ipneler sizlersiniz amına koduklarımm
Mesaj tarihi:
hepinizin amına koyim birde osmanlı torunu olacaksınız e anasını siktiklerim onun bunun çocukları osmanlı olmayan ejdadlarını siktiklerim.utanmıyrmusunuz siz atalarınıza ibne demeye şerefsiz ipneler sizi asıl ipneler sizlersiniz amına koduklarımm biraz şerefli olun yavşak ipnelerrr
  • Yeni Oluştur...