wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 escinsel kurt :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 pufff bak sen kendin demişsin orada bizimki böyle diyordiye bende öyle yazdım ki senin tarih hocanın direk olarak sana söylediğini demiyorum ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 demedim[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 öyle birşeyler hatırlıyorum şimdi kasıp baştan okuyamam.Ama ben onu yazarken sana demiş demedim fakat sen sana söylemediği halde tarih hocasını bir örnek olarak gösteriyorsun birde git kendinikine sor diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Çünkü onların da bilmeleri gerektiğini ima ettim.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 insanlara hakaret etmeden tartışmayı ögrenin artık yörünge bu aralar çok dolu dikkatli olalım[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Pek çok kitapçıda eşcinsellik üzerine yazılmış kitaplar var. Bir dönem çok merak ettiğim bir konuydu. Yıllardır tanıdığım bir arkadaşım, tercih değiştirip karısından boşandı. Örnek olarak verebileceğim en sıkı kitap Pınar Çekirge'nin "Yalnızlık adası erkekleri"dir. Ayrıca çok tartışmalı bir kitap olmakla beraber "Padişah anaları" da epey detay içeriyor ve hemen her dediğini kaynaklara dayandırıyor. *daha çok şey yazmıştım ama sildim. Hassas bir konu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kitaplar kitaplar ... sunuçta içinde yazarın hayal gücü ve yorumu var yani sen orada yazarın düşüncellerini ve fikirlarini falan okuyorsun ben bir tarihi kanıt görmeden hiç bir padişahın özellikle adamım fatihin böyle olucağına inanmıyorum daha doğrusu inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 vazgeçtim [Bu mesaj sostizm tarafından 01 June 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 kanuni eşcinsel değil...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet beyler tartışmaya noktayı koyuyorum tarihi kaynaklara göre kanuni lezbiyenmiş :) işte şok haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 valla kanuninin ben oğlan istediğini ne duydum ne gördüm?ama bildiğim hürrem sultanın kocası olduğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adanali01010101 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hepinizin amına koyim birde osmanlı torunu olacaksınız e anasını siktiklerim onun bunun çocukları osmanlı olmayan ejdadlarını siktiklerim.utanmıyrmusunuz siz atalarınıza ibne demeye şerefsiz ipneler sizi asıl ipneler sizlersiniz amına koduklarımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adanali01010101 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 hepinizin amına koyim birde osmanlı torunu olacaksınız e anasını siktiklerim onun bunun çocukları osmanlı olmayan ejdadlarını siktiklerim.utanmıyrmusunuz siz atalarınıza ibne demeye şerefsiz ipneler sizi asıl ipneler sizlersiniz amına koduklarımm biraz şerefli olun yavşak ipnelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Silmeyin bunu! Lütfen! Bakar bakar güleriz. //gitmiş bile =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kanuni hortladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 google a kanuni eşcinsel yazıp buldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 süleymanım ne yapsa iyi yapar ne eylese güzel eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.haber1.com/pelin-batudan-kanuni-escinseldi-iddiasi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kanuni burda olsa kellenizi uçurtmuştu hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bişey denemiştir o eşcinsel değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Hamamda kız kovalarken düşüp ölen adam eşcinsel olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kanuni değildi o ibrahimmiydi neydi öyle bişeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kanuni Zigetvar seferinde ölüyordu yanlış hatırlamıyorsam,eşcinsel değil de biseksüel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sonuç ne eşcinselmiymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar