Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlıyorum yardım edecek birileri lazım

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Ya bi çok teklif var orta da ben diyorum önce bir 21 gün hiç para vermeden oynasam bi baksam beğenicem mi beğenmicem mi ona göre para veririm.

Onun dışında şimdi başlıcam oyuna , atıyorum yok miner olma yok pvp olma sen git hauler ol falan tarzı bişiler birileri söyluyodu en son bıraktığımda , o yüzden birileri böyle mentor gibi başlarken bir yol göstermede yardımcı olursa çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dun adil kullanim kotasi dolmus 350 kbs ile iniyordu, aksam oyunda olucam merkez kanalina girerim, ama oncelikle fighter olmak istiyorum gorev felan yapicam secmem gereken ozel bir irk var mi hangi agentlerden gorev almaliyim vs. Az anlatinda aksam olana kadar heycan yapim. Biraz gazla 1-2 ay oynarim en az.
Sosyal ağlarda paylaş

400 sayfalık tuto su var bi türk sitesinde dün baya baya okudum ama daha oyuna hiç girmediğim için fazla anlamadım açıkcası. öyle miner falan başlarda sıkıcı olur kanımca söyle savasmalı kacmalı bir şeyle başlamak istiyorum. agentlardan lp yi hangi ırka kasmalıyım ilerde sizinle beraber oynamak için.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende geri dönüyorum, raidcalldur odur budur varmı bişiler bu arada?

Zamanında durdugu yerde kasılmış char vardı satmıştım sonra bir char kendim satın aldım fln onu hatırladım şimdi onla geri döncem, bişileri bişileri kasılmış durumda diyebiliriz yani. Neyse sonuç olarak geliyorum işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...