Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Oyuna başlarken yardım edecek insanlar lazım , şimdi dışarı çıkıyorum büyük ihtimalle yarın sabah 7de bakabilicem , download açtım iniyor, bu arada yardım edecek olanlar (işte bu 15 gün dene 21 gün invite vs vs deniliyordu) o konu da yardımınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 hakkaten bu invite olayını açıklayabilirse biri güzel olur ben de çok merak ediyorum eve yi bu vesileyle bi göz geçiriş olurum, 15 gün üzerine 21 gün mü yoksa 15 yerine 21 gün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 15 yerine 21 gün trial https://secure.eveonline.com/trial/?invc=e1e720ee-107c-4aa2-afa8-12304cfa8be1&action=buddy alın isteyen kullansın bu linki. oyunu satın alırsanız oyun içinden bulun geri vereyim plexinizi. ama bazı şartları var o plex ödül olayının ona dikkat edersiniz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bir ara 21 üstüne plex çakıp accountu uzatma vardı, hala yapılıyorsa o adamlara birer plex ver direk ceplerinden para çıkmasın, tabi kendin alıcaksan eğer aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 işte o zımbırtıdan yararlanabilecek bi yolla almaları lazım. terms and conditionsdan baksınlar alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 birde bu var starter pack diyor 5 dolar mış bir işe yarar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kısaca söyliyim bildigim kadarıyla üstteki yoldan gidersen 5$a hem 30day hemde 230m in olur aluriel in verdiği linkten gidersen 15$ a 81 gün yada 51 gün+600m in olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Oyunda merkez kanalina gir orda yardim bulabilirsin. Banada ulasabilirsin elimden geleni yaparim assagiya yaziyorum karakterlerimi ozzzz Troilem Bobbit1 Hayta Bunlardan biriyle online bulursun muhtemelen beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sethlor'a inanmayın beyler. Adam corp thief. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ya bi çok teklif var orta da ben diyorum önce bir 21 gün hiç para vermeden oynasam bi baksam beğenicem mi beğenmicem mi ona göre para veririm. Onun dışında şimdi başlıcam oyuna , atıyorum yok miner olma yok pvp olma sen git hauler ol falan tarzı bişiler birileri söyluyodu en son bıraktığımda , o yüzden birileri böyle mentor gibi başlarken bir yol göstermede yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sen oyunda aktif isen sana tek gereken kisi benim :) Nicki yaz ben ulasirim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 merkezde kaynatıorm ben her aksam geyik meyik sor yardımcı oluruz hatta gel benim corpa katıl senin finansöründe olurum aylin aslim'i bu aksam bedava gemiler verir elinden tutarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 MERKEZ kanalına gel. herkez yardımcı olur. ASCOM yada N0 destination TS kanalı var. TS de anlatılabilir de sana yani her durumda yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 drake kas aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Daha iniyor , harbiden ulaşabileceğim insan oyundan nasıl ulaşabileceğimi öm atarsa oyun inince mesaj atarım. Bu akşamda dışardayım tahminimce yarın sabah 7 gibi falan anca oyuna başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Chat kanalı nasıl kullanılır kırmızı ile yazılı tuşa bas. çıkan yere MERKEZ yazıp JOIN tuşuna bas kanaldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben akşamları oynuorm elden tutar herkes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Dun adil kullanim kotasi dolmus 350 kbs ile iniyordu, aksam oyunda olucam merkez kanalina girerim, ama oncelikle fighter olmak istiyorum gorev felan yapicam secmem gereken ozel bir irk var mi hangi agentlerden gorev almaliyim vs. Az anlatinda aksam olana kadar heycan yapim. Biraz gazla 1-2 ay oynarim en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 1-2 ay icin kimse emek harcamaz bize bizimle birlikte yaslanacak arkadaslar gerekiyor. :)-D nice 8 yillara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 drone la fighter. drone mu olmak istiyorsun asdfas ırk farketmez bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 400 sayfalık tuto su var bi türk sitesinde dün baya baya okudum ama daha oyuna hiç girmediğim için fazla anlamadım açıkcası. öyle miner falan başlarda sıkıcı olur kanımca söyle savasmalı kacmalı bir şeyle başlamak istiyorum. agentlardan lp yi hangi ırka kasmalıyım ilerde sizinle beraber oynamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sen oyunu bi kur. önce bi tutorialları bitirip üstüne bi de sisters of eve diye bir factionun lvl 1 görevleri var oyunu öğretmek / alıştırmak amaçlı, bi de onları bitir. sonrası kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bişeye kasma baba, kasma yani. acele etme yavaş yavaş, bizimle beraber her türlü oynarsın. bu arada, trade le falan ilgilenen varsa direk corpuma alabilirim mission runningde olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi bende geri dönüyorum, raidcalldur odur budur varmı bişiler bu arada? Zamanında durdugu yerde kasılmış char vardı satmıştım sonra bir char kendim satın aldım fln onu hatırladım şimdi onla geri döncem, bişileri bişileri kasılmış durumda diyebiliriz yani. Neyse sonuç olarak geliyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim corpum noob dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar