Zep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bte-e ile btcchina arasındaki fark ne? neden fiyatlar farklı bitcoin değil mi ikiside? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 güzel güzel trend yaratarak istikrarlı hacimli gidiyor böyle gitsin zaten başka türlü birden patlıyor kimse alıp satamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc kalkışa geçti bakalım hayırlısı, kaçtan satış emri versem hiç bilemedim. ltc ile ilgili olan bu konuşma saat kaçta başlıyordu ne zaman bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Feathercoin nolur? 0.66 cent şu an tanesi, 1549497.05'lik sell order var, 4039.5'lik buy order. Girmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Zep said: bte-e ile btcchina arasındaki fark ne? neden fiyatlar farklı bitcoin değil mi ikiside? hepsinin kendı marketi, alıcısı, satısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc konusması 12:20'de tr saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu emir girerken ve cancel ederken komisyon alıyor mu sadece gerçekleşenlerden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 test ettigim kadariyla sadece transactionlarda komisyon emirlerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Saat başına işlem sayısı sınırını aştı hatası sıkmaya başladı ama 1.5 saat sonra denedim yine aynı hata ve %5 oldu 24exchange!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bitcoin forex'in nerdler için olanı bunu anladım. Ulan forex gibi devasa piyasa varken ve burada kimse ilgilenmezken ne oldu da bir anda ilgi odağı oldu =) Millet grafikler falan coştu. bu arada 24change den para yatıracağım zaman pc kitleniyor ya çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 umarım öyledir ya yoksa eriyor yani asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oha nmc 8.4 a dustu toparladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc yumulun abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 41'de yatıyorum bakalım sabah beni ne karşılayacak asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 nmc 0.0114 te girip 101189 da çıktım güzel yüzde geldi 10 dk da ama 50 nmc alacağıma 5 nmc almışım boşuna sevindim dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu btc-e'den günde birden daha fazla (ayrı işlem) BTC withdraw eden var mı? Fistan bir ara sanki günde bir kere withdraw edilebiliyor demişti. Ona göre çekcem veya yarınki ile birleştircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kısa vadede kopardığınızı alın. Uzun vadede çok can yanacak benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 serjuhan said: Bu btc-e'den günde birden daha fazla (ayrı işlem) BTC withdraw eden var mı? Fistan bir ara sanki günde bir kere withdraw edilebiliyor demişti. Ona göre çekcem veya yarınki ile birleştircem. ilk withdrawinda 24saatmis o ondan sonra limitsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 47.8$e sell'i koydum hadi iyi geceler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Fistan said: serjuhan said: Bu btc-e'den günde birden daha fazla (ayrı işlem) BTC withdraw eden var mı? Fistan bir ara sanki günde bir kere withdraw edilebiliyor demişti. Ona göre çekcem veya yarınki ile birleştircem. ilk withdrawinda 24saatmis o ondan sonra limitsizlimitsiz değil de günlük 100 btc limiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 100 btc nerden bulak kardeş :p Ben de yatayım yarın erken saatte buralardayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.spacex.com/webcast/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 su herifin konusmasi noldu buarada ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 http://www.allahcoin.org/index.php/en/ dsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Fistan okpay yuklemen geldimi buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar