Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 okpay'e atması mesele ordan btc-e ye şak diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change -> OKPay -> btc-e deneyeceğim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 okpay verify olduktan sonra direkt okpay'e para yatıyo mu yoksa yine 24change (liqpay) üzerinden mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yine liqpay üzerinden malesef bir de kart başarılı olsa bile okpay'e hemen geçmiyor bekliyorsun baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 24change'ten yatırdım OKPay'e yolladım. Ne kadar sürede geçiyor Fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: okpay verify olduktan sonra direkt okpay'e para yatıyo mu yoksa yine 24change (liqpay) üzerinden mi liqpay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bazen 3 saat bazen 6 saat bazen 30 saat :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Todesengel said: 24change'ten yatırdım OKPay'e yolladım. Ne kadar sürede geçiyor Fistan? normal de instant ama bazen sakrıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sıçabilitesi yüksek yani. Beklemedeyim hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kermit said: 40 olmuş lan yuh neyse akşam geldiğimde 45 50 olsun. yedirtmem o paraları size lan bu saate kadar bakmadım eve geldim ve arta arta 3 dolarmı arttı ak BU NE OLM SAYGISIZLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 liqpay'in mastercard dışında bir şey kabul etmemesi neyin kafasıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 btc-e 24change'de sanırım 10 saattir flan kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 neler olmuş lan böyle bi ara 50ye dayanmış sonra pat diye 33e falan düşmüş vay anasını serhat ya neler dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 buralar hep seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 o arada vurduk biz kırbacı sen yoktun. paypal'dan anlayan kimse var mı? hesapta usd olan paraları ordan türkiyedeki banka hesabıma (usd hesabıma) çekebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şuna günde 2-3 saat ayırarak, avarage bir adam ayda kaç para kazanabilir? sorumda birden fazla plot hole olabilir. konuyla ilgili pek bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 öngörülemez, site yarın kapanır bir daha görmezsin bütün paran gider löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi en komiği paranın kokusunu alan MAYHEM DAMLAMIŞ HEMEN BURAYA adam yazmaz foruma ama PARA varsa damlıyor ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 heralde olum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oha para yazdım adam saniyesinde yazdı hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kayseri kokuyor asadadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bingildak said: btc-e 24change'de sanırım 10 saattir flan kapalı ben bugün 12.30 gibi bir işlem yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Black_Hand said: şuna günde 2-3 saat ayırarak, avarage bir adam ayda kaç para kazanabilir? sorumda birden fazla plot hole olabilir. konuyla ilgili pek bir bilgim yok. abi kaybedince üzülmeyeceğin bir miktar para 200 300 tl gibi bir parayı aktar btc-e'ye litecoine yatır bekle belki kazanırsın. yani şu anda kazandırıyor ama 200 300 ile girip 500 ile çıkmaya değmez bakarsın bitcoin gibi 300 500 dolara çıkar ilerde, sende hatırlarsın diğer elemanlar gibi, 5 10 katına çıkar paran ne bilim öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Black_Hand said: şuna günde 2-3 saat ayırarak, avarage bir adam ayda kaç para kazanabilir? sorumda birden fazla plot hole olabilir. konuyla ilgili pek bir bilgim yok. şuanki şartlar korunursa en kötü ihtimalle %20 kazanırsın günde yatırdığın paraya göre değişir ama 1000tl ile başlasan hesap et işte.. her gün kazandığını bi sonraki güne ekleyerek yaparsan güzel katlanır paran ay sonu ama şu anki şartlar ne kadar devam etcek bilmek zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ltc üzcek birazdan, ayıp edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar