Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 34 oldu bile lol what a dump. kafama ya 39 küsürden satmadım çinliler erken kalkmış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfenstein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Xenus said: 34 oldu bile lol what a dump. kafama ya 39 küsürden satmadım bende valla 39-34 = 5 usd fark var ltc basina kotu oldu bu tam satsaydim tekrar alsaydim cok farkedecekti.. edit: 33 oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 burdan tekrar yukarı 38-39'a gidecek gibi tırsma asdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 trader kafasıyla düşünmüyosunuz =( hemen elleriniz titriyo, tam ters şekilde düşünmen gerekiyo "ulan 39'dan satmadım, 34-35'den alayım ortalama maliyetim düşsün" fln demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Kesinlikle artıcak. Düşükten satıyım demeyin haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yazdık da o kadar olucakları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi 38 küsürken dizi izliyordm satmadım, bir baktm 35 olmuş nereye kadar incegini bilmediğimden cesaret edemedim 33e kadar indi simdi tekrar 37.7 işte bu anları yakalayanlar zengin oluyor biz hala breaking bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mesela diger bir olay. simdi tekrar 38 gördü, insanlar heh yine düşecek diye satiyor, 33-34 den alırım diyor, bu kez dusmuyor 39-40 gidiyor. asıl onlar cok kaybediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 34ten sattım tam dipteyken tam, toparlarken aynı fiyattan geri aldım 0,37dolares zarar ettik ama ders aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 selam ben komiser kemal. hepinizi tutukluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bu arada bitcoinde yandan yandan uçup gidiyor bakıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 evet şimdi tutun 40$'ı aşabilir bi anda 41-42 den satın anca birde 50$'ı görecek her şekilde bu çok rahat kesinlikle kırmızı görürseniz satmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 applev0dka said: abi 38 küsürken dizi izliyordm satmadım, bir baktm 35 olmuş nereye kadar incegini bilmediğimden cesaret edemedim 33e kadar indi simdi tekrar 37.7 işte bu anları yakalayanlar zengin oluyor biz hala breaking bad anlar dedigin abi: price ceiling. ona ulaşınca geri çekilme normal, sonra tekrar yukarı zorluyor. basit resistance & support çok güzel işliyor. 15dk'lık grafikleri takip edin, günlük low/high'lara çok dikkat edin. litecoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 işte bunu büyükte görene kadar anlıyamıyorsun ki. işte şimdi dip yapıyor derken bakmışsın uçmuş gitmiş yada aman dur ufak iniş var tut derken bir bakmışsın çakılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 önceden belirlemen gerekiyor (low/high, benim yazdığım gibi burdan alırım /burdan satarım) kafanda anlık kararlarla bir yere kadar trade etmenin ilk kuralı: stick to your plan (consecutive loss yemiyeceksin) yani arka arkaya zarar ettiren/hatalı işlem yapmıcaksın. yani anlık karar verme abi litecoin/bitcoin için basit abi, leverage yok bişi yok, hesabın batmıyor o yüzden market crash görsen bile maliyet düşürmeye bak çünkü bu piyasaların alıcısı çok short pozisyon yok gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi şuan ortalamada lineer yükselen bir grafik var o yüzden alt sat yapılacak zamanlar, o wall'lar aslında bariz. 40$'dan sonraki bütün değerler all time high değil mi? 5'in katları psikolojik baraj mı desem artık hep bir kırılma oluyor hemen satarsan en azından 2-3$ altına alma avantajı yakalıyorsun. bu herhalde bi 100$'e kadar devam eder. 50$ barajında falan hele 40'a bile inebilir kısa sürede o yorumcunun targetı sebebiyle. 40 için bi daha olmaz diye sanıyorum biraz stabil gider sonra çat 40+ hiç elleşmemek lazım. çinde 41 küsür zaten 1 haftada nasıl pro trader oldum mining'e girişmek lazım kesinlikle. resmen bu iş için nvidia gtx 670'ımı sallayıp bi ATI kart alıcam. hash değerleri çok düşük nvidia'da. şuan basitken 1 aya 100 usd olsa bide sli 7950 ile 12-15 tane çıkarsan artık mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 goering sen yetkili bi abiye benzion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bunu kaldıraçla oynayabilecegimiz bihyer var mı atıyorum 1 btcm var 1:400 kaldıraçla 400 btc oynamak istiyorum scalping yaparak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu saatlerde çin olaya dahil oluyor, söyle 38-39 civarında bir satış yapsak 40 i görmeden tekrar düşebilir, orda yeni bir alım yapılabilir. ama çinliler manyak gibi saldırırsa 40ı transit geçip 43-44 de uyanabiliriz, kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Somon said: bunu kaldıraçla oynayabilecegimiz bihyer var mı atıyorum 1 btcm var 1:400 kaldıraçla 400 btc oynamak istiyorum scalping yaparak :D 1:400 olmaz bunda alıcı satıcı eşit değil (kimse veremez o kadar lev. o yüzden) btc-e 1:3 veriyor, sadece bitcoin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi ahahahaha gecenin yorumu aynen koyuyorum. BTC to the Moon, LTC to the center of the fu**ing SUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bitcoin illa 1000$ vuracak herkes duvarı oraya koydu peki sonrasında ne olacak onu çok merak ediyorum aynı şey litcoin içinde 50-100$ için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 valla ben foreximde mutluyum abi indikatörlerime bakıp 3-4 12 saatlik 15-20de scalpingle günümü kurtartıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 finans bölümü kesinlikle lazım forexide çok merak ediyorum tuto yapabilecek var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar