Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bitcoin #2

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

abi 38 küsürken dizi izliyordm satmadım, bir baktm 35 olmuş nereye kadar incegini bilmediğimden cesaret edemedim 33e kadar indi simdi tekrar 37.7 işte bu anları yakalayanlar zengin oluyor

biz hala breaking bad

anlar dedigin abi:

price ceiling.

ona ulaşınca geri çekilme normal, sonra tekrar yukarı zorluyor.

basit resistance & support çok güzel işliyor.

15dk'lık grafikleri takip edin, günlük low/high'lara çok dikkat edin.

litecoin

Sosyal ağlarda paylaş

önceden belirlemen gerekiyor (low/high, benim yazdığım gibi burdan alırım /burdan satarım) kafanda anlık kararlarla bir yere kadar

trade etmenin ilk kuralı:
stick to your plan
(consecutive loss yemiyeceksin)

yani
arka arkaya zarar ettiren/hatalı işlem yapmıcaksın.

yani
anlık karar verme abi

litecoin/bitcoin için basit abi,
leverage yok bişi yok, hesabın batmıyor
o yüzden market crash görsen bile maliyet düşürmeye bak
çünkü bu piyasaların alıcısı çok short pozisyon yok gibi bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

abi şuan ortalamada lineer yükselen bir grafik var o yüzden alt sat yapılacak zamanlar, o wall'lar aslında bariz. 40$'dan sonraki bütün değerler all time high değil mi? 5'in katları psikolojik baraj mı desem artık hep bir kırılma oluyor hemen satarsan en azından 2-3$ altına alma avantajı yakalıyorsun. bu herhalde bi 100$'e kadar devam eder. 50$ barajında falan hele 40'a bile inebilir kısa sürede o yorumcunun targetı sebebiyle. 40 için bi daha olmaz diye sanıyorum biraz stabil gider sonra çat 40+ hiç elleşmemek lazım. çinde 41 küsür zaten

1 haftada nasıl pro trader oldum

mining'e girişmek lazım kesinlikle. resmen bu iş için nvidia gtx 670'ımı sallayıp bi ATI kart alıcam. hash değerleri çok düşük nvidia'da. şuan basitken 1 aya 100 usd olsa bide sli 7950 ile 12-15 tane çıkarsan artık mis
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...