WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bi tane atsa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Tabletten House MD izledim tek kulaklık takıp. O kadar sıkıcı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ben kapattım çoktan, GoT sezon finali izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Benim gene bi gözüm ekranda, her an İNANILMAZ bişey olabilir diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mükemmel bir maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İran'da bu yaslanma, nijerya'da bu beceriksizlikle sabaha kadar gol olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yalnız öyle böyle de Iran açık ara turnuvanın en iyi savunmasını yaptı. Sorun hücumda hiçbir şey yapmadılar, koskoca bir hiç resmen asdfasd Bu oyunla maks 3 puan toplarlar bu gruplarda artık ama kimseden fark falan yemezler. Ben Arjantin maçında mesela Iran +1 handikap bile düşünmeye başladım. Feci oran olur çünkü isimlerden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ayrıca bu akşam için Jones'un sarı kart görmesini ve maçta önce 2 sonra 3 gol olmasını bekliyoruz. Ha bir de ilk yarı bir gol tabii ki asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Birleşik Devletlerden güzel futbol bekliyorum.. 2010 un da rövanşını alacaklar hem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 essien , boateng yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 35. saniye dempsey :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dempsey goooooo !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Oh lan İran Nijerya maçının etkisini atlattım birinci dakikada... Tişikkirler imirika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 SÜPER başladı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ya hep diyorum, ABD, Güney Kore ve birazda japonya.. Bunlar olmasa zevk alamıcam şu dünya kupalarından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 güzel maç oluyor izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kaçırdım lan golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 abi zenci takimi sevenler olarak yuzumuz gulmedi lan Costa Rica harici. onlar da tam zenci sayilmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 altidore bacagi kopardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yanki dediniz hor gördünüz herifler güzel oynuyor lan türkiyeyi çok rahat yenerl... zaten daha yeni yendiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Vermedi Jones'un sarısını, verse vurup yatacaktım amorti ettik diye ... Bu maç 1-0 biter, bana girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi kafaya çıkmış iki adam, biri havadayken ayağını kaldırıp diğerinin burnuna tekme atabiliyorsa, oynadığı şey futbol değildir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kayseri erciyese transfer olmuş zaten o. ne bekliyodun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 turkiye'yi su an honduras, iran ve nijerya haric her takim hasat eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Tirbündeki beyaz suratın voodoo tuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar