Darksun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ulan elektrik gitti 18:00-21:00 arası yoktu, gitti maç, komşu erken yiyince dağılmış 0-0 bekliyordum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Uruguaydan umutluyum, ilk 4 e girebilir yine. Hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 cisis http://i.imgur.com/rO11Zas.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Uruguaylılar 2 beden küçük forma ile çıkmışlar ki baklavalar meme uçları falan net görünsün diye heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Pumanın formalar baya baklava göstermeye yönelik dar kesim :) Yanlış hatırlamıyorsam Kamerun'un formada Uruguay gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 nerdeyse tüm futbolcuların götler dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Hele hele hele hele, kosta ricaya bak sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 penaltıdan beri okadar yoktuydu ki uruguay sevindim nerdeyse gol yemelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Oha 2 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 maçı açtım 2 gol oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Buda 5 olurmu acaba. Kupa iyi başladı bol gollü maçlar izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kosta rika ne yaptın sen yiğen yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oh afiet olsun. her frikikte rakibe vurdurdular kafayı sonunda gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sinirden kendimi silkeliyorum... ŞEREFSİZ HİPNELER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Penaltıyla golü bulan zaten sahada kayboluyor. Bu da farka gidebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 suarez basgan üsüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Haydaa... İlk yarı çok sıkıcıydı diye kapattım maçı, neler dönmüş... Du bi açayım tekrar, noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Kosta Rika sağlam takımmış ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Joel Campell, Beşiktaş'ın kiralık listesindeydi. Daha da bok gelir, şu maç bile adamın daha iyi takım bulmasına yol açar. Turnuva öncesi kapacaklardı mallar... Yandı benim kombine :( Beter ol Uruguay, Suarez başgana rağmen kinimi üstünüze çektiniz. İnşallah PTT World Cup'a düşersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Valla iyiymiş bunlar. Yaw ben gittim Costa Rica'ya Küçücük bir ülke. Puerto Limon'a gittim en önemli lentlerinden biri üstelik. http://www.cruisereviews.com/images/ports/caribbeanportreviews/images/CostaRicaShoppingStreet.jpg ahanda ana caddesi bu. Donanması yok, komşu ülkeler sevabına koruyor sahilini korsanlığa v.b. karşı. Bir de önemli bir detay, orta ve güney amerikada herkes bu spora football der, bunlar soccer diyordu. Fiziksel de değil GAYET teknik adamlar. Alla allaa. Ağzım açık kaldı maçı izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 3 oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Musleranın kaderi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kosta rika gibi bir ülke bile ne güzel futbol izletiyor, bizim olmayaşımız şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 oha gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 muslera'yı satamıycaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar