Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Suark said: öte yandan, koskoca adamlar olduk, dedike bi MMO zor artık çoğumuz için. Yalan oluruz. onun yerine, iş kuralım proje yapalım, yada etrafımızdaki yerlere, dünyaya faydalı işler yapalım. eve e harcadığın eforun aynısıyla RL de baya baya iş kurup ilerletebilirsin heh. Hayat kısa zaman geçiyor 35-40 olmadan şu mmo zıkkımından kurtulmak lazım Suark şöyle bişi dedi bende cevaben Mithat said: Paticik olarak beraber ne iş kurabiliriz ki abi. Hani şu işe girelim günde 1-2 saat ilgilensin herkes ve kazanılan para öncelikle paticiğin sorunsuz çalışması , sonra şu reklamın kalkması vs gibi paticik yararına işlere yarayacaksa çok çok sevinerek işte başlatabiliriz. dedim Varsa aklında bişiler olan konuşalım , %99 'şu tarz bir site açalım' olacaktır ama olsun yine de yaratıcılık konuşsun , hep beraber bişiler yapalım zaman geçirmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 boş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 tavuk çiftliği kuruyorum. 100k üzeri parası olan varsa ortak olalım. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Benim aklımda süper bir proje var aslında ve gerçekten getirisi olacağını da düşünüyorum ama burada açıklayıpta ziyan etmek istemiyorum dsfdshgfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 sen de Bitcoin deryasında yok olursun gibi geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 imamizer said: tavuk çiftliği kuruyorum. 100k üzeri parası olan varsa ortak olalım. iyi akşamlar. banvit'e rakip olamazsın aga, barındırmazlar o sektörde seni hepsi mardinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 suratkitabi.com diye bi site açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 imama rakip tavuk çiftliği kuruyorum ben de. 90k üzeri yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Ya malum bi de ücret olarak düşük olması gerektiği aşikar çünkü paticiğe destek olma açısından kaynak oluşturması için dedim ben. He olurda hepimiz para basalım komün olsun diyosanız öyle bir işte açılır . 100k verilceğine %50si için , herkes 2k verir 50 kişi %1 alır herkes falan filan. Hani bişiler yapalım hep beraber de ne olursa olsun. İş çok büyürse elbette herkes payına düşeni alır kimse de kalkıp 5 milyon kazandık komple paticiğe yatırdık demiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Kendi ordumuzu kurup ülkeyi ele geçirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 hani besmele. ben besmelesiz işe başlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Esnaf said: suratkitabi.com diye bi site açalım http://i.imgur.com/1Tb14.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ben işsizim beyler, kasada durabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Lonca mı kursak lan yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 exhange sitesi açalım her birimiz online support komisyondan 1 ayda herkes ferrari alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Yada bir gemi yapıp, korsanlık mı yapsak ? 3 taraf denizle çevrili her yerde birileinin tanıdıkları vardır saklanacak yer sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Olm aslında bende fikir çok lan ama güvenecek sağlam adam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Resmen birisi böyle bir konu açsa diye beklemişim bunca zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Masakari said: Yada bir gemi yapıp, korsanlık mı yapsak ? 3 taraf denizle çevrili her yerde birileinin tanıdıkları vardır saklanacak yer sorun olmaz. ben varım abi. somali korsanı gibi olmayalım ama. bi duruşumuz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mithat said: He olurda hepimiz para basalım komün olsun diyosanız öyle bir işte açılır . 100k verilceğine %50si için , herkes 2k verir 50 kişi %1 alır herkes falan filan. %50 si değil o. 1/3 ortaklık. tamam aranızda toplayın hisse hesabı ortaklık olsun. kabaca 6 binlira veren adam ayda 400 lira falan alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eyepatchler benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Fake titan zinciri ? said: "Benim bir tanıdığım var. Cidden oturarak 10 milyar kazanıyor bu işten ay başına." Google reklamlarından çıkartırız parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 3 verip 10 alabilceğin bi sektör var,illegal ama ilgilenen varsa om Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 professional troll olalim. ara karsiligi bazi forumlari trolleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Merak ediyodum ne zaman badi breakliyoruz diye , o da hafiften baş gösteriyor. Baalım maviye ne zaman gelicek iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar