Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi paticek bir işe başlıyagh

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

öte yandan,
koskoca adamlar olduk, dedike bi MMO zor artık çoğumuz için. Yalan oluruz.

onun yerine, iş kuralım proje yapalım, yada etrafımızdaki yerlere, dünyaya faydalı işler yapalım.

eve e harcadığın eforun aynısıyla RL de baya baya iş kurup ilerletebilirsin heh.
Hayat kısa
zaman geçiyor
35-40 olmadan şu mmo zıkkımından kurtulmak lazım

Suark şöyle bişi dedi

bende cevaben

Mithat said:

Paticik olarak beraber ne iş kurabiliriz ki abi. Hani şu işe girelim günde 1-2 saat ilgilensin herkes ve kazanılan para öncelikle paticiğin sorunsuz çalışması , sonra şu reklamın kalkması vs gibi paticik yararına işlere yarayacaksa çok çok sevinerek işte başlatabiliriz.

dedim

Varsa aklında bişiler olan konuşalım , %99 'şu tarz bir site açalım' olacaktır ama olsun yine de yaratıcılık konuşsun , hep beraber bişiler yapalım zaman geçirmiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya malum bi de ücret olarak düşük olması gerektiği aşikar çünkü paticiğe destek olma açısından kaynak oluşturması için dedim ben.

He olurda hepimiz para basalım komün olsun diyosanız öyle bir işte açılır .

100k verilceğine %50si için , herkes 2k verir 50 kişi %1 alır herkes falan filan.

Hani bişiler yapalım hep beraber de ne olursa olsun. İş çok büyürse elbette herkes payına düşeni alır kimse de kalkıp 5 milyon kazandık komple paticiğe yatırdık demiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

He olurda hepimiz para basalım komün olsun diyosanız öyle bir işte açılır .

100k verilceğine %50si için , herkes 2k verir 50 kişi %1 alır herkes falan filan.

%50 si değil o. 1/3 ortaklık.
tamam aranızda toplayın hisse hesabı ortaklık olsun. kabaca 6 binlira veren adam ayda 400 lira falan alacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...