Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 hala premium degil diyor adam ya. tekrar girmicem bu tartismaya yukarida var screenshotlar vs. son 3 aydir 25mbit ondan oncesinde de 3 ve 10mbit baglantilarla kullandim ben. ne download acisindan sorun yasadim ne de stream. torrent kullanmiyorum fazla 1-2 defa bisey indirmisimdir divinity flaan. onlarda da sikinti olmadi hic. direct download, jdownloader yada steam ile indirirken 3mb'a yakin oluyor dl hizi. youtube 1080p yada hd film/dizi stream yada twitch izlerken de sorun yasamiyorum. ki benim icin asil onemli olan stabil baglantiydi zaten ve bunu da gayet sagliyor yani. bu anlattiklarimi almanya romanya ve cek cumhuriyeti srverlarinda denedim sadece. benim pakete dahil olan isvicre ve usa serverlarini pek fazla kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Hem premium hem değil. %100 eminim. İki kere aldım o ucuz Cyberghost'lardan, birini arkadaşa vermiştim önce. Biri premium çıktı, biri çıkmadı. Hatta premium ılana tüm ülkeler ve sunucular açık. Harkese farklı geliyor mübarek. Niye bilmiyorum ama tartışmaya son noktayı koysun bu. Premium olan bende, HideIPVPN daha iyi ama başka bir ülke gerekir belki diye tutuyorum bunu sadece, ya da HideIPVPN down filan olır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Aluriel said: hala premium degil diyor adam ya. tekrar girmicem bu tartismaya yukarida var screenshotlar vs. son 3 aydir 25mbit ondan oncesinde de 3 ve 10mbit baglantilarla kullandim ben. ne download acisindan sorun yasadim ne de stream. torrent kullanmiyorum fazla 1-2 defa bisey indirmisimdir divinity flaan. onlarda da sikinti olmadi hic. direct download, jdownloader yada steam ile indirirken 3mb'a yakin oluyor dl hizi. youtube 1080p yada hd film/dizi stream yada twitch izlerken de sorun yasamiyorum. ki benim icin asil onemli olan stabil baglantiydi zaten ve bunu da gayet sagliyor yani. bu anlattiklarimi almanya romanya ve cek cumhuriyeti srverlarinda denedim sadece. benim pakete dahil olan isvicre ve usa serverlarini pek fazla kullanmadim. İstersen Sana ben bizim tek lokasyon Cloud VPN serverimizdan deneme veriyim 1 aylık karşılaştırırsın filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 yok verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Aluriel said: 1 device ama sanırım artık o paket 5 ülke var, us,germany, romania, czech republic ve netherlands switzerland çıkarım nl eklemişler yerine işte. bi de device sayısını düşürmüşler galiba hayir kendi sitesinden girersen 1 device'lika yönlendiriyor ama ilk sayfada ki link'e basarsan göreceksin ki 5 device ama siteden normal sartlarda o kampanyaya yönlenemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ben olaya bildiğim kadarıyla bişiler yazayım. Şimdi 3-4 special olayı var. Hepsi Premium Special diye geçiyor. Bu 7$'lık 5 devicelı 5 ülkeli olan Special Edition 3. Bedava verdikleri 1 device 5 ülke special edition 2 (twitter kapatınca beleşe verdikleri). 7$'lık paketin üstüne verdikleri bir kampanya vardı o da Premium Plus. 5 device bütün ülkeler. Hepsi aynı değil hani o yüzden premium mu değil mi kavgası bitsin artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 abi adamın iddiası download hızının düşük olması, stream izleyememesi, premium diye geçen serverlara bağlanamaması. e hiç biri yok ben de bu problemlerin. bi önceki sayfada vs var pakete dahil olan ülkelerde kaç server olduğu kaçına bağlanılabildiği vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 evet premium olmadiginda mutabik kaldigimiza gore konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 evet degil premium sakin kullanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 gerge açıklık getirmiş işte niye hala kavga ediyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szopen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bu cyberghostun vpnlerinde şifrelerimi güvenle girebilirmiyim? Vpnden dolayı herhangi bir şifre çalınma durumu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 1 yıllık cyberghost bitti. memnundum bir sıkıntısını görmedim. şimdi ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 HideIPVPN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 P2P/BitTorrent VPN falan için ayrı paket var. Tek paketle hepsi olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 https://www.cyberghostvpn.com/en_us/campaign/mydigitallive_feb15 3 aylik premium vpn ucretsiz 5000 stok Important The keys can be activated onlyuntil 28th February 2015. Only one key per user can be retrived. Please respect that so more people can benefit from it. The key can't be activated if you already have an active subscription or you have used a promotional key in the past year. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 allah razi olsun 1 device'lik o yüzden 2 tane almakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 alala key var diyo mail'e gelince "Sorry, all keys are gone" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 cVPN de veriyoruz cyberghost vpn lerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 gaz maskesiyle gül koklanmaz vpnle işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Ben paso vpnsiz kullaniyorum neti torrent fln girla ne icin lazim oldugunu da cozemedim bir turlu. Cok lazim olunc aciyorum hola yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Cyberghost'a iyine alistim ben, Premium aldim bir. Hiz iyi, tek sorun bazen kopuyor. Onu da kendi programini kullanmak yerine Viscosity kullanmak ile astim. Ulke secebiliyorsun sadece, sunucu secimi otomatik calisiyor ama simdiye kadar hep en iyi sunuculari verdi. HideIPVPN ile PIA kadar memnun kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Şunu alıcam galiba... İhtiyacı olan baksın https://store.cyberghostvpn.com/848/?affiliate=25029&scope=checkout&cart=143877 Ama cok garip normal yollarla ulasılmıyor bu discount'lara. Yani kendi sitesinden girsen yok baska sitelerden buluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Bir de soyle bisey var 5 device'li nasil acaba deneyen var mı ? http://www.hsselite.com/pre_purchase4?trial=1&year=1&c=TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oha ya fiyatlara bak resmen piyasa baltaliyor ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar