Nazca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Ya bu oyun M&B persistent world gibi gözüküyor başta, ama daha derin olanı mekanikler bakımından, onun kadar eğlenceli gelmiyor ya da zaman ayıramıyorum pek ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 İç çamaşırı markası sandım, oyun mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 1 haftadir oynuyorum oyunu oynayan tayfa cok iyi yardimsever vurma hissi cok iyi ilk defa bi mmo da vurma hissini yasadim aoc dan sonra orta cagi hissettirmeyi cok guzel becermisler. kale kapma kale savunmalari falan bayagi zevkli eksilere gelirsek oyun zor gercekci oldugundan oturu dikkat etmediginiz anda her hangi bir mob sizi cok kolay oldurebilir bu tam eksi sayilmaz ama olunce siniri bozuluyo insanin bi ton kosuyosun falan iciniz kararabilir ortacagin igrencliginden all in all its just another mmo in the market degil farkli olmus keske birileri bi 10milyon dolar ateslesede oyunu tamamen bitirseler cok memnun olurum son olarak oyunda cok bug var rahatsiz edici degil pek ama cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 https://www.mmorpg.com/giveaways/gloria-victis-steam-key-giveaway-1000000936 beleş steam key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 merhaba, oyun hesabını satan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2020 abi oyun 19 lira steamde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2020 steam kullanmıyorum. bana steame bağlanmamış hesap lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 https://store.steampowered.com/app/1167140/Gloria_Victis_Siege_Survival/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 (düzenlendi) Oyunda 4 server var diye duydum.. Henüz yeni indiriyorum yenisini mi , en eskiyi mi seçmek lazım? Oyuncu az falan denmiş te, o yüzden.. Çok pardon, serverlar bölgelere göreymiş, avrupaya gireriz mecbur.. Eylül 30, 2020 loop tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2020 çok dert etme serverı oyuna gir biraz alış level kasma işi çok zor değil zaten. Her serverda belli faction iyi oyuncular çok yardımseverdi ben oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 bu release oluyomuş yarın. fresh server yapacaklarmış. bi denicem 1-2 sene önce girmiştim bi, değişik bi kafa olmuştu, potansiyeli olabilecek bi vaziyetteydi ama animasyonlar vs. çok kütüktü. biraz düzelttilerse onları şans verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar