kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 JIRA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sametime, lotus notes falan uzak durun, berbat bir program lotus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 lync, twilio, avaya, cisco gibi "unified communication" ürünleri var. bunlar çok kapsamlı ve pahalı da. hiçbiri de sadece "chat" programı değil genel bilinenin aksine. misal ms ekosistemi için lync bahsettiklerini built-in yapabiliyor. sadece task için extension kullanmanız/yazmanız gerekirdi. lakin tek konu da ürünün yetenekleri değil. firmanızın büyüklüğü nedir? bu işe ne kadar kaynak ayırır? beklentileri nereye kadar? hangi ürünleri kullanıyor? entegrasyon ne kadar önemli? gibi faktörler de bilinmeden, cevap verilmesi çok zor. office 365'ten bahsedilmiş mesela, google apps for business da belki işinizi görebilir. ama bunlar, aslında bayağı köklü değişimler =) gerçekten istediğin bu mu bilmiyorum da, bu tarz isteklerde genelde birbirine entegre iletişim araçlarını kullanmanın faydası çok büyük. sonra yine birbirinden kopuyor bilgi, kullanıcı açısından yönetimi zorlaşıp, dağılıp kayboluyor. o yüzden unified öne çıkıyor. ama bahsettiğin konuya açıklık getirmeden, çözüm bulman zor bence. zira piyasa genel olarak ikiye ayrılıyor; unified communication vs. collaboration tools. ve aslında bayağı farklı sorunlara çözüm üretiyorlar. topicte daha çok collaboration araçları üzerine durulduğu için, unified communication'dan bahsetme ihtiyacı duydum esasen. yoksa "şöyle yap, böyle aksın" gibi bir fikir vermek değil derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sypro said: şöyle güzel ve basit bir şey arıyorum. yazdım bir tane, toplu chat ve görev atma gibi şeyler var; fakat biraz daha kapsamlı, gerekise sms mail gibi modüllerin falan eklenebildiği, ücretsiz ya da çok abartı ücreti olmayan bir şeyler arıyorum yine de. temel sorun pazarlamanın kendi arasında konuştuğunu bize iletememesi ya da bazı şeylerin sözlü ifade edildikten sonra zaman içinde unutulup gitmesi falan; ama olmuşken kapsamlı bir şey olsun derdindeyim. web üzerinden kontrol edilebilir olması önemli bi de. telefondan ya da evdeki bilgisayardan da gerektiği zaman ulaşılabilmesi mühim. öyle msn ayarında bir şey olmamalı yani. şimdiden teşekkürler. podioyu tavsiye ederim. baya customizable. ne isterseniz, onu elde edersiniz addonlar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Skype kullanan yer gördüm ya, orta büyüklükte bir fabrikaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 guvercin fln denediniz mi 128 bit şifreleme fln da var rakip şirketler ogrenemez hem bilgilerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bagiriyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 biz de yazı yazıyorlar, sonrra elle transfer yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bizde herkes bi ipin ucuna bagli lazim olani cekiyolar yukardan oyle haberlesme fln mlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 jira + skype yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 jabber + communicator bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 seviyorsan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 µh said: Skype kullanan yer gördüm ya, orta büyüklükte bir fabrikaydı :) uzaktan çalışan firmalarda skype yaygın olarak kullanılıyor aslında. aynı biçimde google apps for business'la birlikte hangouts da bir çözüm olabiliyor. misal ikisi de lync içinde evrilen "live meetings" kadar kapsamlı değil ama konu ihtiyaç meselesi. ihtiyacından fazlası için para vermeye de gerek yok. iş konsantrasyonunu dağıtmaya da.. bana kalırsa bu tarz seçimler firmalar için çok stratejik ve iyi düşünülmesi lazım. firmanın çalışma kültüründe büyük yer ediyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Benim karşı masamda developer bi abi vardı. Tüm gün skype'dan rusya'daki kızarkadaşlarıyla konuşurdu aylarca hiçkimse çakmadı bunu. Adam müdürün attığı maile 10 saatte dönmezdi tabe, sonra farkettiler işten çıktı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Racta'nın bi önceki sayfada anlattıkları da dikkate alınmalı tabii bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Abi normal mailleşme ve cc'lemeyle niye olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi sen messenger yerine mail mi kullanıyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Giovanni said: Abi normal mailleşme ve cc'lemeyle niye olmuyor? okuyan oluyor unutan oluyor falan. güvenilir değil. podio harikaymış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Confluence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 jira + confluenece confluence icin de live messaging plugin leri vardi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 CRM olarak insightly kullanan var mi? Baya iyi review lar var. Is takibi, task verme, dokuman paylasimi, mobil cihazlardan progress kontrolu falan gibi seylere ihtiyacim var. office 365 ve lync ile birlikte kullanirim diye dusunuyorum, entegrasyon onemli o acidan. Non-technical calisanlari kor etmeden kullanilabilecek sistemi hala kimse icat edemedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 winpop vardı win98 de çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 KHaRoN said: CRM olarak insightly kullanan var mi? Baya iyi review lar var. baya güzel. çak 30gün trail bak abi hiç bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 insightly baya iyi hakikaten, project pipeline lar, ivir zivir guzel dusunulmus. Biraz daha kurcaladiktan sonra entegre edebilirim bunu sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar