Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 çok kötüydü ya zorla izledim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 gercekten kotuydu. hayir daredevili da asagi cekiyorlar. bu luke cage in hic tehlikeye girdigi oldu mu? bi de stick karakterini boyle dandik yerde harcamalari da kotu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Wilson Fiski hapisten çıkarıp, 3. sezon yayınlamak bu kadar mı zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu daha derin işleyip 2 sezonda bitirselerdi gayet iyi olurmuş aslında ama yetememişler. Diziyi Daredevil taşırdı diye düşünüyordum lakin aşk acısı çektiği için direk koptu olaydan. Luke Cage'in gücünden dolayı önde olmasını bekliyordum lakin hepsinin yanında çok sönük kalmış. Böyle olunca dizi de Ironfist üstünde kalınca çokta olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Komutan said: Ben Alexandra'dan da o kadar memnun kalmadım. Sigourney Weaver iyi oynamış ama senaryo karakteri yeteri kadar derinleştirmemiş. Sözde çok güçlü ama gerçekten güçlü bir yanını görmüyoruz. Nasıl diğerlerinin lideri olduğu belli değil. Nerede Kingpin, nerede Kilgrave, nerede Cottonmouth... The Hand olmamış direk, Gao ve Nobu önceki serilerde çok daha iyi işlenmişlerdi. Burada onlar bile sıradan kalmış. Jessica Jones yine ne yaptığı belirsiz bir karakter görüntüsünde; son bölümde asansörü tutmasa hiç bir olayı yok diyeceğim. Dört diziyi birleştirip, yeni karakterler tanıtıp, derin bir konuyu 8 bölümde işlemeye kalkınca böyle olmuş. Bir bu kadar daha bölüm olması ve olayların geniş geniş anlatılması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 aslinda herkes kendi dizisinde rahat rahat konunun bir parcasini isleyip son bolumlerde de iste bir araya getirseler herkes hand'in bir ucundan tutup doverken falan daha iyi olurmus bence, hemde asil dizilerin sezonu 1 sene ileri sarkmamis olurdu boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2017 Jessica jonesin bi olayı yok zaten. Bendisin yaratip heryere sokmaya çalıştığı bi karakterdi biseye olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar