hunty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Otelin o kadar dandik olmayip da boyle bir Spor Kosesinin olmasi daha da vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Duvara 4 tanede kagit yapistirmis, spor kosesi kurallari herhalde. -Gurultu yapip otel sakinlerini rahatsiz etme -Yuksek sesle konusma -Dambillari yere yavasca birak -Kosu bandini kullandiktan sonra house keepingden bez ve temizlik malzemesi alip aleti temizle,bu obur aletler icinde gecerli. .... .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bi dakka ya internetten bulduğun random bi resim değil de sen mi çektin bunu? Özçekim görmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Facebook'da gordum sadece. Benimle alakasi yok. Kagit da yazanlarida ben uyduruyorum. 3 tane alet icin 4 tane a4 yapistirmislar duvara. Ne yaziyor olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 cemaat yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 repss for muhammad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Otel arkadasin bi iki kere gitmistim bozuk aletler onlar sanirim, gymi boyle degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 sahibi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 beyler tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 gençler, aşili kopardım. operasyon oldu alçıda şimdi. bu işler bitince fizik tedavi sonrası böyle bir şeyler yaşamamak için nasıl bir çalışma önerirsiniz? bütün gün aylarca spor yapmadan ofiste oturup halı sahada 1.5 saat depar atınca olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 oha gecmis olsun, nasil becerdin lan ayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 off gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Halı saha olayı sakat ya, ayak bacak kıranlar dahi oluyor kırk yılın başı maç etcem diye gaza gelip. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Sly-One said: ofiste oturup halı sahada 1.5 saat depar atınca olabiliyormuş. atma recep din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 geçmiş olsun hacı, halı saha sakat ya yarışmalara hazırlanan ark çarprazları kopardı geçen adam yarı profesyonel futbol da oynadı zamanında dikkat etmek lazım, geçmiş olsun tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 geçmiş olsun. spor yapmak artık daha zor olcak muhtemelen ama yap bir şeyler gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 teşekkürler. iyileşince spor yaparım yine de (belki 6 ay sonra) 10 yıl basket 2 yıl amerikan futbolu oynadım böyle sakatlanmadım arkadaş ne halı sahaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Gurular, derdime bi çare: P90x3 yapıyorum zaman kısıtlılığından. Bayağı bir progress gösterdim özellikle bf'i düşürme kabilinden (skinny fat tabirinden, 2 ayda 10 cm bel ve karın gitti mesela). En sıkıntılı yerlerim omuz ve kol idi. Omuz yağları atınca falan az biraz kendine geldi de kollarda bir gelişme yok, ölçü olarak aynı, tabii giden yağlar da var ama oluşan kas uzun kas oldu. Tricep'ler belirgenleşse de bicep'ler amatör eğlendirir. Ne yapsam da biraz daha toparlasam, şişirsem bicep'leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 biceps çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Çalışıyorum zaten ama uzun kasa dönüştü. P90x3'te negative training de çok var, buna rağmen 10 rep seviyesinden pek çıkmamama rağmen hacim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sly-One said: gençler, aşili kopardım. operasyon oldu alçıda şimdi. bu işler bitince fizik tedavi sonrası böyle bir şeyler yaşamamak için nasıl bir çalışma önerirsiniz? bütün gün aylarca spor yapmadan ofiste oturup halı sahada 1.5 saat depar atınca olabiliyormuş. ohaaa , eski üye... geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 agırlık arttırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 daha çok et ye daha ağır kaldır tekrarı max 12 tut işte. dumbell var sayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 biceps yavaş gelişim gösteren bir kas grubu, öyle '' uzun kasa dönüştü ... '' falan kafaya takmayacaksın. haftada 1 - 2 kere düzenli çalıştır kas grubunu, caloric surplus, 1-2 gr her lbs için protein. carb ve fat olaylarını oynaya oynaya bulursun optimum gelişim sagladıgın aralıgı. GO GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Cheaz said: agırlık arttırsana Şu an comfort zone'da takılıyorum aslında. 9 kg ile sorunsuz çalışıyorum. 10 rep yaptıktan sonra hala programa devam edecek gücüm olabiliyor. Onun yerine şöyle 10'a 11'e çıkıp son 2-3 rep'i küfür ettirecek şekilde mi yapmam lazım? Protein alıyorum bu arada günde 140-150 gram, 75 kg için ideal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar