Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Turkiyenin en iyi karın uzmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 dün spor salonundan bir nevi atıldım ''süzünle artuk calusamayacaguuz ''tarzında sikindirik bir konusma ile. bu gün baska bir salona basladım 1 ay burdayım gibi. çok kötü ama ya... ekipman boktan, benchler sabit degil oynuyor zangır zangır. sırf bu yüzden 10 kilo hafif çalıstım herhalde shoulder press de, aman bench devrilmesin dumbbellleri alırken omza falan... neyse böyle bok püsür işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 parasiyla degil mi lan, ne demek calisamicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 o ne lan hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 seninde mi pipin gözüküyordu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 atıldın derken maaşlı çalşanı mıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 hocanın yazdığı kıza bench press mi yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ciplak poz verip mi atildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yok be, öyle düşündüğünüz gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 en sonunda kötü çocuk mu oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 protein tozu diye un mu sattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 review yazdım 1 - 2 yere. onu copy paste yapıyım. wall of textimsi; ama bahçe duvarı olur anca, çok uzun degil. Review I've been regularly going here for almost two years, until today. I've seen people who weighs more than 80 - 90kg ( mostly steroid brutes ) throwing 20kg dumbbells ( yeah, 20kg dumbbells ) around, people who doesn't put the weights back to their place, chatting for minutes in front of machines, power racks.. preventing others from working out. Sitting here and there doing nothing yeah NOTHING for more than 20 minutes... Playing soccer with the pilates ball inside the gym! I've always tried to be the nice guy, I am not the talkative type, even though I've tried to help newbies time to time... I've always tried to put weights and dumbbells back to their place. ( the ones I used, sometimes even other people's...) but yeah! ; when I deadlift almost 3x my weight, I might have dropped the barbell from 10 to 15cm above the ground at that last rep. a dumbbell (35-40kg) might have slipped from my hand when I force that last rep at dumbbell press. yet... I really don't believe that I deserved this cheap '' you can not work here anymore, you don't obey the rules, some people have complaints about you making noise, blah blah '' attitude. and yet again; I was telling people that this gym, by far the best equipped gym in Varna, inviting people to start working out at this gym, making them buy a membership and stuff. I really don't know what to say... I am so disappointed. - nasıl bir sinirle yazdıysam grammer falan hiç etmişim bagzı yerlerde sdfsdf neyse özet geçeyim. bulgaristanda yaşıyorum son 5 yıldır, bilen bilir burda hala biraz ırkçılık var içten içe türklere karşı. herneyse kısaca testo bulgar abiler benim onlardan agır kaldırmamı kaldıramamış, şikayet etmişler. durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 mirin dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 foto koy foto ne kadar kaldırabildiğine biz karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bulgaristandan birseyler getirsene buralara tam yerindesin X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 @sanssizsanslı before-after topiclerinde birkaç fotom vardı. - ne getireyim mesela? bir kere niyet ettim öyle bir topic açtım pazar alanına ama ilgilenen olmadı, bende salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 tren, gh, clen falan getirsen baya karli olur tr de cok pahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sequo ya itelerim en kötü, değil mi? yok ya, tü kaka benim için sterogiller. supplement getirebilirim talep olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bulgaristandan cevapsız çağrı atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 =) @Nekro 2 küsür kilo olanlar 135 - 150tl arası birşeye denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iteliyecek adam cok burda ya sdf whey fiyatlari falan nasil orda peki ps: cok kar yokmus o zaman burda da su an 160-170 arasina. Ama burda olmayan usp jack3d falan varsa onun gibi seyler getirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Kesin hatunlara falan asilmisindir orda rahat durmamasindir. Bana da sikayet gelecek diye korkuyorum sdfs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Black_Hand said: sequo ya itelerim en kötü, değil mi? yok ya, tü kaka benim için sterogiller. supplement getirebilirim talep olursa. supplementler öldürüyor abi. testosteron falan getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sana başlatıp bıraktırmayan cinsinden getiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Supplementla steroyla erkek olunmaz. Gerçek erkek gibi kaldırın ve geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar