Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bende pr yok daha ya power cleande 100kg ama front squat yapmak için kaldırıyodum onuda indirmesi kaldırmaktan daha dert yere atamıyorum agırlığı, dumbell güzel oluyor o yüzden şimdilik 35kg dumballa 6 tekrar civarı yapıyorum silkmeyi de koparmayı da bakalım uzun süre daha barla yapmam heralde en azından yere atabilmem lazım agırlığı yoksa belimi elime alcam yere çarpmadan indircem diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 agatör şu agırlıklarla traktörün ön tekeri olabilir. @jaeg at abi yere, senden önemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yeni başladım lan. tekniğini oturtamadım daha. senin kaç ağırlıklar artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tekerlek fantezim tire flip değil bu arada. çekiçle kafasına kafasına vurmaktı squat yaparken karnını içeri çeken var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Merhaba arkadaşlar.4 günlük kas çalışması programı yapıyorum.Haftada bir bölgeyi 2 defa çalıştırıyorum.Karın kaslarımı büyütmek için haftada kaç gün çalışmam gerekir? Kilo 68 yağ oranı %15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aquila said: 8 Sen azcık hayat bilgisi çalış usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 karın kası için haftada 1 gün yeterli, geri kalan günlerde alternatif olarak çalışacağın hareketler var. direkt mekik yapman gerekmiyor yani. antrenman sonrasına bırakırsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Tremour77 said: Merhaba arkadaşlar.4 günlük kas çalışması programı yapıyorum.Haftada bir bölgeyi 2 defa çalıştırıyorum.Karın kaslarımı büyütmek için haftada kaç gün çalışmam gerekir? Kilo 68 yağ oranı %15 kardeş boyun 1.80+ falansa kilo al önce biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 69 kg bi adam %15 yağa sahipse 180 değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 vücudu 2ye bölerek çalıştırıyosan, 1. gün oblikli karın, 2. gün düz karın şeklinde çalışabilirsin mesela. büyütmek istiyosan genelde insanların yaptığı gibi sürekli pump yapmanı önermem. en azından her gün 1 tane ağır hareketin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bugün 71kg bw +40 kilo takarak 7,6,6 tekrar dips çıktı squatta ısınma setinde quadrisepsi incittim. 30kg db shoulder presste jübileyi yaptım artık dambılla çalışmıycam. omuzdan ilk tekrar çıkartmak çok zor. illa spotter lazım. ayakta barla masterrace artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bu hangi dil olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 erkek dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 dili anlamayan zaten napsın kaç kilo bastığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 30 kg iyimiş. 20 kg bana tam yetiyo 12-10-8 e. gerçi artıramıyorum daha fazla yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 12-12-12 olduğunda gyme yazılcan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 dün hastaydım, bas agrısı + bok gibi hissediyordum kendimi. bu gün 135 squatı 140x2 ATG yaptım. bitch please.. BIAAAATCH PLEASE! dip not: 72 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 alt vücudum ve core ne kadar güçsüz ya. yükleniyorum ama çözücem o işi. mirin atg squat ayakkabın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Zy9hIFIm1ZI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 @tili ayakkabıyı sorma... yırtık, patlak converse ile yapıyorum düz taban. içler acısı bir durum. eu bursum yatsın, haziran da ilk iş düzgün bir ayakkabı alıcam spor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bende conversele yapıyodum eski tmac basket ayakkabımla yapıyorum şimdi asfsdafsa 140 atg iyimiş bu arada helal ben deadlift te yardırıyom anca serbest squat yeri yok :( arada front akıyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 benim de konvers tarzı düz boş tabanlı ayakkabı. halterci ayakkabısına paramız yok. topuklara 1 cm yükselti koyuyorum. konversle götün çimenlere değiyosa helal. topuğu yükseltmeden tam atg olmuyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 benim korkum, topuğu yüksek ayakkabıya geçince sorun yaşamak. alıstım converse ile, hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar