vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 seigen said: CLA ve l-carnitine işe yarıyor. HIIT ve düzgün beslenmeyle 9.6% yağ oranına kadar indirmiştim. Düzenli gidince hızlı azalıyor. Yalnız tavsiye edilen şekilde ve miktarda almak lazım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bizzat bana sorulmuyo. karışmamalıyım bence. herkese doğruyu ben mi öğretecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 olm sana sorunca illa bi ipnelik buluyon öyle olmaz demek için ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 meme yağlarını eritmek için ne yapmalıyım ya vücut meme hariç sıfır yağ, jinekomasti falan heralde de sporda da bir yolu olmalı şekli hali yerinde de erimiyor meretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 emdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hallettim, oktar emecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tiLi said: bizzat bana sorulmuyo. karışmamalıyım bence. herkese doğruyu ben mi öğretecem? Aklıma şunu getirdin :D. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2238/erol-buyukburc-saksi-degilim-ben Bizzat sana soruyorum, yağ yakmak için hangi supplement alalım :p? İlla supplement alacağız ama alma deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kahve iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kahve iç, yeşil çay iç. illa içini rahatlatacaksan al l-carnitine ama sen dediğimizi yap. hiit antrenmanlarda l-carnitine illaki iş yapar ama verdiğin paraya değmez lan. 15 dk fazla kardiyo çalış bedava amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ise yarayan bazi ilaclar var ancak en az ise yarayan en masumunun da dozunun duzgun ayarlanmasi gerek ve public bi forumda her turlu malin okuyacagi sekilde hayatta yazmam bunlari. cla, l-carnitine falan paranizi carcur edebilirsiniz onun yerine. en azindan placebosu var yan etkisi yok. sonuc olarak yine illa bi ipnelik buldum o oyle olmaz demek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ahaahah seviyorum lan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 yesilcay kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bu adı lazım değili ben de bi ara kullansam mı diye düşündüm ama sonra götüm yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 nekro soylemesene abi. "cok acaip ilaclar var bilemezsiniz. hic bulasmayin bence bizim gibi prolara birakin" mesajimi etkisiz hale getirdin. sanssizsansli ben de seni seviyorum imali smiley koymustum ama son mesajina ilintilenmesin diye edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 farketmedim sorry sildim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=5ur7QGmZ6KY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben espri yapmıştım. güzeldi de bence. silin demek istememiştim ama olsun iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tiLi said: bizzat bana sorulmuyo. karışmamalıyım bence. herkese doğruyu ben mi öğretecem? abi sana sorayım ozaman ; kullanayımmı bu ilaçları ki ben öyle ilaç seven biri değilim, mümkün olduğunca az kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ilac degiller ki. zararli degiller. para verdigine degmez. bunlardan cok daha onemli seyler var dusunmem yapman gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 neler mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Tili şu bilgiyi bizimle paylaşsana. Gizli bilgiler mmm knowledge is power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 vaako51 said: neler mesela? beslenme, agirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Tili panpa bir sorum var şöyle güzelce anlatmanı istiyorum. Şimdi elimde tek dumbell var 20 kg'lik döküm olanlardan. Günlük insanity sonrası ağırlık antrenmanlarına giriştim dün itibariyle. Haftada 3-4 gün ağırlık+insanity yapıcam işte. (6 gün insanity) 1 gün dinlenme var. Sorum şu: bana bu tek dumbell ile yapabileceğim hareketleri ve gün gün hangilerini yapacağımı söyler misin ? Sçs kib öptm bb Edit: ağırlık yüksek olmadığından çok tekrarlı bişeyler bekliyorum. İşine karışmayayım gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 insanity training nedir? kilo vermek için mi taam buldum http://forum.paticik.com/read.php?32,7276181,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar