forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Esh said: gymde motivasyonu güzel kız sayısı belirler abi. onlarada hep salon sahibi program yazıyor ya terli terli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Ben benim spor saolununu koysam dibiniz duser. Gozluk kamera almayi falan dusunuyorum ama anlasilirsa reputation criminal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 GYMde güzel kız sakatlık demektir. Hava atıcam diye fıtık olur insan evladı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 squat da 130kg dingledim. laaaaaaaaan!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dumbbell alternate curl yada incline hammer curl yaparken ön kol kaslarimda, kolun üst kisminda böyle iplik kopar gibi bi his olusuyo agirliklari kaldirdigim esnada. Kaslari zedelemis olabilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 dün aletler doluydu serbest squat yapıyım dedim. 20 ser taktım 18 de bar. böyle nasıl desem yaparken sırtüstü yapışıyodum yere, bi türlü dengeyi sağlayamadım falan. neden olur ki bu? üstüne boyun omurlarıma binen yük yüzünden agrı var bugun oralarda. oldum olası sevemedim squatı ya. düz leg press yapsam yetmiyo mu? bodybuilding forumlarında şöyle bi post var: "A lot of squat Nazi's will tell you that squats are a must, and supply a ton of broscience to back it up. Both work the entire leg; quads, hams, glutes and calves. I think the biggest difference is that the squat tends to be a common measure of strength. Just as with the squat, as long as you use a proper range of motion and progressive resistance, the gains will come. If the bar hurts on a squat, you are most likely just not accustomed to the pressure, or not placing the bar on the traps (and perhaps on the neck)." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 leg press yatay tabi. 85-95-105 gibi ağırlıkları ittirebiliyorum. squatta oyle bi ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 esh sen benim 2 katim falansin normalde ama ayni giriyoruz herseye cok sacma lan leg presste ben 60/90/120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 65 kiloyum lan. nasıl iki katın olabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oha double penetration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 squad icin boyunluk kullan yada havlu sar ben 15/15+bar 20/20+bar 25/25+ bar giriyorum squada simdi gidicem gerci yine leg day geldi :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 adam zaten üzgün bide sen vurdun sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 boy kac? abi benim bacak sifir zaten oda ayri konu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Esh said: 65 kiloyum lan. nasıl iki katın olabilirim? 14-12-10 3 set giriyorum. aslında daha da arttırabilirim de bi yandan da korkuyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 incdarkness said: boy kac? abi benim bacak sifir zaten oda ayri konu sdfgh 1.78 falan olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ya smith machine de girilebilir, ama serbestte biraz değişik oldu, belki cok uzun zamandır serbest girmedim ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yok ben senden iriyim lan galiba sdfgh bugun 30/30 denicem squadda bakalim ha machinede squad sjdfhhdhs enteresan bi triseps son egsersiz olarak machine kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 bi de boyun omurlarını pad havlu falan korumuyo bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 olsun senin bicepsin vardir mutlu ol benim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ben ince adamım , hiçbirşeyim yok raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 en su before aftera son halimi koyucam canim istedi sddfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Esh said: bi de boyun omurlarını pad havlu falan korumuyo bende alisman lazim abi hep klasik bahaneler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Ben bacak gunleri kapsonlu giyiyorum ustune barin kendi sungeri birde hayvlu sariyordum bazen. Calistigim agirlikta 60 kg falan. Yoksa trapezler cizik gibi iz icinde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Bu hafta yere sarılan matların incelerinden sarmıştı bi eleman, ondan kopye çekip sardım hemen çok rahat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar