tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 jacabo said: ben bosu squat yapıyorum yuvarlak kısmı aşağıda kalıyor iyi mi bu hareket ? dengesiz düzlemde squat yeteneğini geliştirmek istiyorsan ne ala onun dışında çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karın kasları da calışmıyo mu bosuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karın kasını çalışmak için daha iyi core hareketi mi bulamadın derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 neyse ben 27 nisan bodrum 15k maratonuna da katıldım. seneye hedef yarı maraton yardırabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 hafif kırgınlık ve burun akıntısı vardı idman sonrası kendime geldim oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Cheaz said: Esh said: Cheaz bitirdin mi olm 42yi? bitti ya 4:28 sürdü geberdim , bu yasta maraton kosmus oldum yeter bana sdf http://i.imgur.com/8jFGl9p.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/1598913_10151928772306980_146417582_o.jpg en soldaki sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ayakkap uymuyomuş da benziyon lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Bizim salondan eski hoca o en soldaki ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 En soldaki oturan benim ilkokul arkadaşı cidden :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 marathonist runtalyada vardı ya hatırlıyorum gördüğümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 alakam yok be sdf ironiye bak aralarında maraton kosan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 seigen said: En soldaki oturan benim ilkokul arkadaşı cidden :D. Cihan'ı mobadan mı tanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ben de oradan tanıyorum lan ne top oynardık zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 olm maraton koşmak kolay mı lan sdfsd. yarı maraton bile efsane bişi bence. sen bunu koştuysan iron-man de kasarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Iron Man apayrı bir şey, o direnci kazanmak için senelerce çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 4 km yüzme üstüne ruhumu yolda bırakıp maraton bitirebilirim düsününce ama o agrıyla beraber 180 km bisikleti gec 100 metre gidilmez dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ironman falan denmişken bende bu cumartesi bar-barians'ın application achivementını denicem ya 6.5 dk içinde 5 muscleup, 45 dips, 25 pull up, 55 şınav, 5 muscle up nizamı olucak hepsi muscleuplarda kipping serbest bence yaparım ya yaparsam buraya da atarım videoyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 5 muscle up üstüne 25 barfiks yapılır da 55 dips sonrası 50 sınav göz korkutuyor setlere bölücek misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 oha dips yavaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 max dipsim 71 bu arada nizamı, barfix de 40 1'er dk içinde ona göre düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 dips dediginiz triceps için bench dips mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 http://www.build-some-muscle.com/images/TricepDips.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 öf bu benim omuz eklemlerini acıtıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 yaparsın ya 70 dips gorduysen 45 üstüne sınav kastırmaz tahmin ettigim kadar video isteriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar