Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 çıkart tabi abi ya kardiyoya kum torbası antremanı falanda ekle bence çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 ben de min 6 ya çıkarıyorum yetti kum torbasında antrenmna yapmayı bilsem keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ben de 2ye indirmiştim, 3e geri çıkarıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bi süre gidebilirsin bi kursa teknikleri öğrenirsin hem sonrasında istediğin gibi kendin her yerde çalışabilirsin kum torbası olsun, gölge boksu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Basladim bile bro.. Pazar bostu bastim bir saat kardiyo ustu 15 dk sauna.. Miss 24 saatin 8 saati uyku iki saati spor gerisi oyun dizi film vs.. Devamli keyif ustune iki gun off cok sacma.. Calissam etsem tamamda boyle bos adamin oyle bos gune ihtiyaci yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Tili cok keyif alirsin boks olayindan.. Her an heryerde yapabilecegin sporlardan.. Eve bile alinir o torbalardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 youtubedan falan izleyip evde gölge boksu yapıp ilk baştaki rezilliği atmak mümkün mü sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 mümkün tabi ama ben youtube da öyle güzel vidyo bulamadım boks için arkadaşı başlattım şimdi spora, boksta ögretiyorum ona evde çalışsın diye vidyo aradım daha bu sabah bulamadım istediğim gibi pek en güzeli işini bilen bi adamla 0 dan öğrenmek yanlış bi hareket kaptın mı şimdi düzeltmesi zor olabilir kum torbasında yanlış çalışıp fıtık olan bi kaç tanıdığım arkadaşımda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Jaegerjaquez said: pazartesi çarşamba cuma cumartesi çift diğer günler tek 2-3 haftada 1 off day normalde haftada 3 muay thai 4 body 2-3 street workout yapıyorum, şu anda 5 body 5-6 street workout 0-1 cardio 11 nisandaki yarışmaya hazırlanıyorum ondan muay thai yi bıraktım şimdilik sakatlık falan çıkmasın son anda diye yarışmadan sonra devam etcem gene bulk dönemi biraz daha azaltıyorum idmanların sayısını farklı program yapıyorum ne işle meşgulsün? adamda time travel özelliği olması lazım bu tempoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 2. öğretim öğrenci :D salı perşembe 10 da bitiyor okul salon kapanıyor gidemiyorum ondan 2. idmana yoksa hava karardımı deli gibi enerji ve güç geliyor uyuyamıyorum zaten gece sabah da ceset gibi oluyorum ama spora gittim mi kendime geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Esh said: Cheaz bitirdin mi olm 42yi? bitti ya 4:28 sürdü geberdim , bu yasta maraton kosmus oldum yeter bana sdf http://i.imgur.com/8jFGl9p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Vay helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 vay helal olsun hacı kaymışın baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 GAINSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 gitsin abi o kadarda deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 cheaz zayıflamışsın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Cheaz said: Esh said: Cheaz bitirdin mi olm 42yi? bitti ya 4:28 sürdü geberdim , bu yasta maraton kosmus oldum yeter bana sdf http://i.imgur.com/8jFGl9p.jpg BANA KOSMAYI OGRET!!! 21 kosmak istiyorum, kosamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 2 aylık bi calısma yeterli olur 21 i bitirmek icin ( 2-3 km kosabildigini varsaydım ) ama haftada 5 gün felan kosmalısın calısma programları o sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=56MZjPykQ7A&list=TLVipgj9WXgxfRImgsv3P4arZbISiCsnYJ minik kız ayak bileklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 kalf deme abi ya hdfhs 400 metre kala bitise kramp girdi yere düstüm 10-15 kisi kostu üstüme öldüm sandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Cheaz said: 2 aylık bi calısma yeterli olur 21 i bitirmek icin ( 2-3 km kosabildigini varsaydım ) ama haftada 5 gün felan kosmalısın calısma programları o sekilde zaten haftaici sabahlari 5km kosuyorum fix, 25dak civarlarinda pazarlari da 15-16 kosuorum, ama 21 cikmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 mesafe onemli degil o zaman endurance run lazım , saat tut tam 2 saat kos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Kasımdaki maratona katılmayı düşünüyorum ben de :p, nisan gibi bu netteki 30 haftalık hazırlık programına başlayacağım. Yeterli olur mu? Tavsiye ettiğiniz link vs. var mı? Şu an kendimce iyi sayılırım. Haftada bir cardio günleri 8-10 km 10-12 km/h koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 maratona hazır olmak gibi bi durum yokmus bu gün onu anladım 500 kisi topal yürüyoduk cünkü yarıs sonrası sdf antrenman icin 4-6 ay yeterli suan 10 km i 50 dakikada bitirebiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Açıkcası eger derece yapmak gibi bir iddianız yok ise kendinize uygun bir hız bulun ve onu korumaya calısın, vucudunuz o zaman cidden inanılmaz uzun süre dayanabiliyor. Mesela biz arkadaşlar ile 10km koşarken 9km/hr hızına uyuyoruz cunku bittiğinde hafif terlemiş oluyoruz ancak ve direk hayatımıza devam edebiliyoruz (bira patates olarak). Ama bu hızı 10*11km/hr yaptıgımızda hem kosarken keyif almıyoruz hemde bittikten sonra yorgunluk yapıyor. Ha maraton günü 12-13 ile koşarsınız cunku 1 günlük hatta 1 saatlik bir koşu olacagından zorlarsınız sınırlarınızı ama onun dısında BENCE koşuyorsanız her seferinde kendinizi zorlamak yanlış. Bu arada 42 koşmuşsun cidden tebrikler. Bizim bu seneki hedefimiz grupça 15km'yi bitirmek. Zamandan cok beraber antreman yaptıgımız herkesin tamamlayabilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar