Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #4

AthleT

Öne çıkan mesajlar

mümkün tabi ama ben youtube da öyle güzel vidyo bulamadım boks için arkadaşı başlattım şimdi spora, boksta ögretiyorum ona evde çalışsın diye vidyo aradım daha bu sabah bulamadım istediğim gibi pek en güzeli işini bilen bi adamla 0 dan öğrenmek yanlış bi hareket kaptın mı şimdi düzeltmesi zor olabilir kum torbasında yanlış çalışıp fıtık olan bi kaç tanıdığım arkadaşımda var
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

pazartesi çarşamba cuma cumartesi çift diğer günler tek 2-3 haftada 1 off day normalde haftada 3 muay thai 4 body 2-3 street workout yapıyorum, şu anda 5 body 5-6 street workout 0-1 cardio 11 nisandaki yarışmaya hazırlanıyorum ondan muay thai yi bıraktım şimdilik sakatlık falan çıkmasın son anda diye yarışmadan sonra devam etcem gene bulk dönemi biraz daha azaltıyorum idmanların sayısını farklı program yapıyorum

ne işle meşgulsün?

adamda time travel özelliği olması lazım bu tempoda.
Sosyal ağlarda paylaş

Cheaz said:

2 aylık bi calısma yeterli olur 21 i bitirmek icin ( 2-3 km kosabildigini varsaydım ) ama haftada 5 gün felan kosmalısın calısma programları o sekilde

zaten haftaici sabahlari 5km kosuyorum fix, 25dak civarlarinda

pazarlari da 15-16 kosuorum, ama 21 cikmadi daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Kasımdaki maratona katılmayı düşünüyorum ben de :p, nisan gibi bu netteki 30 haftalık hazırlık programına başlayacağım. Yeterli olur mu? Tavsiye ettiğiniz link vs. var mı?

Şu an kendimce iyi sayılırım. Haftada bir cardio günleri 8-10 km 10-12 km/h koşuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası eger derece yapmak gibi bir iddianız yok ise kendinize uygun bir hız bulun ve onu korumaya calısın, vucudunuz o zaman cidden inanılmaz uzun süre dayanabiliyor.
Mesela biz arkadaşlar ile 10km koşarken 9km/hr hızına uyuyoruz cunku bittiğinde hafif terlemiş oluyoruz ancak ve direk hayatımıza devam edebiliyoruz (bira patates olarak).
Ama bu hızı 10*11km/hr yaptıgımızda hem kosarken keyif almıyoruz hemde bittikten sonra yorgunluk yapıyor. Ha maraton günü 12-13 ile koşarsınız cunku 1 günlük hatta 1 saatlik bir koşu olacagından zorlarsınız sınırlarınızı ama onun dısında BENCE koşuyorsanız her seferinde kendinizi zorlamak yanlış.

Bu arada 42 koşmuşsun cidden tebrikler. Bizim bu seneki hedefimiz grupça 15km'yi bitirmek. Zamandan cok beraber antreman yaptıgımız herkesin tamamlayabilmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...