Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ayrıca endo vs demişsiniz beynimi iyice yaktığınız için tişikkirlir. edit: şekerden uzak dur diyorlar sürekli ama önceki syafada görselde de, bir kaç sitede de "çikolatalı süt" olayını okudum. arkadaş ondaki şeker şeker değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 deneyin birinde yanlış hatırlamıyorsam, spor çıkışı çikolatalı sütle wheyi karşılaştırıyolardı. pek bi fark yoktu. çikolatalı sütün hikayesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 süt ile karıştırmanın olayı şu, whey protein zaten daha uzun sürede sindiriliyor bunu az yağlı süt ile karıştırarak bu süreyi dahada uzatıyorlar ayrıca gain isteyenler az yağlı süt ile karışırıp birazda kalori almış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Casein değil miydi uzun sürede sindirilen? Whey in hızlı sindiriliyor olması lazım. Bu arada kaseinli süt çok acaip balçığımsı bi kıvama geliyor sevmiyorum, wheyi de sabahları falan sindirimi geciktirecek olmasına rağmen sevdiğim için sütle hazırlıyorum, neskuyikli süt gibi oluyor zaten (yulaf ezmesine kat mis gibi kahvaltı). Su+whey bi spor sonrasında içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tiLi said: deneyin birinde yanlış hatırlamıyorsam, spor çıkışı çikolatalı sütle wheyi karşılaştırıyolardı. pek bi fark yoktu. çikolatalı sütün hikayesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 He karıştırmış yada sallıyor bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dun kamyon devirdim. Ne dedim simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 whey en hızlı sürede sindirilen protein, bide çikolatalı sütle karşılaştırma deneyide nası yaptılar o önemli yaş, spor geçmişi, beslenme biçimi, spor şekli ve yoğunluğu önemli hep, 2 tane casual adamı ele alırsan whey içsede içmesede çok bişi fark etmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ha dediğin gibi, genelde untrained individuals oluyor denekler. şu an anımsayamıyorum aman iyi be aratayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 okumak isteyen şurdaki referanslara bakabilir: http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/an-objective-comparison-of-chocolate-milk-and-surge-recovery.html ben ilgimi kaybettim artık bu işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben ufak bişi atlamışım yanlış anlatım olmuş whey 3 e ayrılıyor kendi içinde concentrate, isolate ve hydrolysate die. bunlarda kendi aralarında en hızlısı hydro olmak üzere concen. e doğru yavaş sindiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ne güzel ya herkes spor yapmaya baslamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 3 du sonra 4 en son 5-6 ne ara 7 oldu lan bu.. phil heath beslenme :P Meal 1 12 oz. chicken 1 cup of egg whites 1 cup of cream of rice Anabolic VITAKIC™ 1 serving Meal 2 12 oz. 94% ground beef 2 cups of white rice Meal 3 12 oz. beef tenderloin 8 oz. whole wheat pasta Training Time Pre-Workout naNO Vapor Hardcore Pro Series naNOX9™ Hardcore 1 serving Post-Workout Cell-Tech™ Hardcore Pro Series Nitro Isolate 65™ Pro Series Meal 4 6-8 oz. beef tenderloin 10 oz. white potato Meal 5 12 oz. chicken 1 cup of spinach Meal 6 12 oz. of 94% ground beef 1 cup of broccoli Meal 7 2 tbsp. of almond butter Nitro Isolate 65™ Pro Series uyurken steroid serum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 adam günde 2 kilo et yiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 şu salak amerikalılar cup muo abuk subuk birimleri kullancaklarına kilo gram falan kullansalar çok daha anlaşılır olcak hiç bişi anlamadım şurdan çevrimlere bakmaya üşendim ha zaten cup diye birim mi olur amk beyin=bulunamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 cup yazdım google a 2girls1cup çıktı hay abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 barfiks sopasını taktım duvara zor da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 adamlar hacimle ölçüyor ya bende mal gibi 1 cup kaç gr diye bakmaya çalışıyom asdfadgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Jaegerjaquez said: 1 cup yazdım google a 2girls1cup çıktı hay abv http://images6.fanpop.com/image/answers/3256000/3256734_1370643399218.73res_225_225.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Jaegerjaquez said: şu salak amerikalılar cup muo abuk subuk birimleri kullancaklarına kilo gram falan kullansalar çok daha anlaşılır olcak hiç bişi anlamadım şurdan çevrimlere bakmaya üşendim ha zaten cup diye birim mi olur amk beyin=bulunamadı yazıp yazabileceği en kolay birimi yazmış adam 1 bardak işte sen fazla zorluyorsun beyni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 100 çeşit bardak var ben ne bileyim hangi bardak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 su bardağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 bardagin nesini anlamadin birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kaşık diye bir birimleride var mesela bazı supplementlerde 1-2gr bile aşırı fark yaratabiliyoken 3 çay kaşığı diyo herif, ulan nası 3 çay kaşığı olcak 5gr da olur 10gr da kaşığı doldurma biçimine göre saçma işte kaşık çatalla birim mi olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 1 bardak yumurta ne mesela bardağın içine yumurtaları mı koycam boşluk kalcak o boşluklar dahil mi sıkıştırcan mı yumurtayı falso hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar