Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayrıca endo vs demişsiniz beynimi iyice yaktığınız için tişikkirlir.

edit: şekerden uzak dur diyorlar sürekli ama önceki syafada görselde de, bir kaç sitede de "çikolatalı süt" olayını okudum. arkadaş ondaki şeker şeker değil mi?
Mesaj tarihi:
deneyin birinde yanlış hatırlamıyorsam, spor çıkışı çikolatalı sütle wheyi karşılaştırıyolardı. pek bi fark yoktu. çikolatalı sütün hikayesi o
Mesaj tarihi:
süt ile karıştırmanın olayı şu,
whey protein zaten daha uzun sürede sindiriliyor bunu az yağlı süt ile karıştırarak bu süreyi dahada uzatıyorlar ayrıca gain isteyenler az yağlı süt ile karışırıp birazda kalori almış oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Casein değil miydi uzun sürede sindirilen? Whey in hızlı sindiriliyor olması lazım.

Bu arada kaseinli süt çok acaip balçığımsı bi kıvama geliyor sevmiyorum, wheyi de sabahları falan sindirimi geciktirecek olmasına rağmen sevdiğim için sütle hazırlıyorum, neskuyikli süt gibi oluyor zaten (yulaf ezmesine kat mis gibi kahvaltı). Su+whey bi spor sonrasında içiyorum.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

deneyin birinde yanlış hatırlamıyorsam, spor çıkışı çikolatalı sütle wheyi karşılaştırıyolardı. pek bi fark yoktu. çikolatalı sütün hikayesi o
Mesaj tarihi:
whey en hızlı sürede sindirilen protein, bide çikolatalı sütle karşılaştırma deneyide nası yaptılar o önemli yaş, spor geçmişi, beslenme biçimi, spor şekli ve yoğunluğu önemli hep, 2 tane casual adamı ele alırsan whey içsede içmesede çok bişi fark etmeyebilir
Mesaj tarihi:
okumak isteyen şurdaki referanslara bakabilir:
http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/an-objective-comparison-of-chocolate-milk-and-surge-recovery.html

ben ilgimi kaybettim artık bu işlere
Mesaj tarihi:
ben ufak bişi atlamışım yanlış anlatım olmuş whey 3 e ayrılıyor kendi içinde concentrate, isolate ve hydrolysate die. bunlarda kendi aralarında en hızlısı hydro olmak üzere concen. e doğru yavaş sindiriliyor.
Mesaj tarihi:
3 du sonra 4 en son 5-6 ne ara 7 oldu lan bu..

phil heath beslenme :P

Meal 1
12 oz. chicken
1 cup of egg whites
1 cup of cream of rice
Anabolic VITAKIC™ 1 serving
Meal 2
12 oz. 94% ground beef
2 cups of white rice
Meal 3
12 oz. beef tenderloin
8 oz. whole wheat pasta
Training Time
Pre-Workout
naNO Vapor Hardcore Pro Series
naNOX9™ Hardcore 1 serving
Post-Workout
Cell-Tech™ Hardcore Pro Series
Nitro Isolate 65™ Pro Series
Meal 4
6-8 oz. beef tenderloin
10 oz. white potato
Meal 5
12 oz. chicken
1 cup of spinach
Meal 6
12 oz. of 94% ground beef
1 cup of broccoli
Meal 7
2 tbsp. of almond butter
Nitro Isolate 65™ Pro Series

uyurken steroid serum.
Mesaj tarihi:
şu salak amerikalılar cup muo abuk subuk birimleri kullancaklarına kilo gram falan kullansalar çok daha anlaşılır olcak hiç bişi anlamadım şurdan çevrimlere bakmaya üşendim ha zaten cup diye birim mi olur amk beyin=bulunamadı
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

şu salak amerikalılar cup muo abuk subuk birimleri kullancaklarına kilo gram falan kullansalar çok daha anlaşılır olcak hiç bişi anlamadım şurdan çevrimlere bakmaya üşendim ha zaten cup diye birim mi olur amk beyin=bulunamadı

yazıp yazabileceği en kolay birimi yazmış adam
1 bardak işte
sen fazla zorluyorsun beyni
Mesaj tarihi:
kaşık diye bir birimleride var mesela bazı supplementlerde 1-2gr bile aşırı fark yaratabiliyoken 3 çay kaşığı diyo herif, ulan nası 3 çay kaşığı olcak 5gr da olur 10gr da kaşığı doldurma biçimine göre saçma işte kaşık çatalla birim mi olur ahaha
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...