Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 @vingthor dsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ciddi soru. şimdi malum şu askerlik olayım belli olmadan başlamıyorum ne boksa ne salona falan. ki boksa başlayacağım ayrıca salona para vermeyeceğim. böle az bişi kol omuz için eve barfix alsam keser mi? brad pittin kollarını kaldırdığı hali gibi olmak istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi sizin salonda hiç ağırlık falan yok mu iki üç halter falan direk ring kum torbaları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 dostum en fazla brad pittin fight clubtaki hali gibi falan olursun öyle. ideal vücut odur zaten, çok kaslı da değil çünkü ince gibi kaslı zayıfımsı böyle çok iri değilimsi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 vingthora şu yakışır https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuUS_cLsSFC_P7i4rNgn5oikJUsFeYAH8EkFTeapo-US5GsAhCcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 lan ben de syntha 6 kullanıyodum bi ara. güzeldi bence. ama sonra bıraktık nedense sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 imamizer said: http://www.bodybuilding.com/fun/images/2005/drobson117_broom1.jpg stick twistmiş adı işte. abi ne kadar mutlu yaparken. ben de böyle gülümsüyorum aynada kendime. nesi kötü bunun. arkadaki budak kaplama dolaba bakılırsa 1988-1994 arasından bu fotograf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 İnce kaslı > öküz kaslı bence de gel gör ki ben cüceler gibi oldum göbekle kollar orantılı büyüyor eauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ABİ ADAM 4 TANE KOYDU SADFJMÖSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: yeto sen de benle ilgili mesaj atma artık. baydın. sağdan uza gelme bidaha http://cdn.head-fi.org/9/96/96b57e68_holland-meme-generator-awwwwwww-he-s-so-mad-f66847.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 wastyrx said: İnce kaslı > öküz kaslı bence de gel gör ki ben cüceler gibi oldum göbekle kollar orantılı büyüyor eauhuea o yüzden ben buraya pics diyince gey threadine bağlatmıcaksınız herkes aynı antrenmanı yapmak zorunda değil herkes her bölgeyi aynı yoğunlukta çalıştırmak zorunda değil pics koy we rate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 axedice said: Killer said: yeto sen de benle ilgili mesaj atma artık. baydın. sağdan uza gelme bidaha http://cdn.head-fi.org/9/96/96b57e68_holland-meme-generator-awwwwwww-he-s-so-mad-f66847.jpeg olm yeto gibi bide klasör mü yaptın google'dan mı getiriyosun, her lafa reaction pics ya da gif. bi defol git 2 dk konuyla ilgili konuşucaz şurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://3.bp.blogspot.com/-pXVpckj7Aqc/T9Zl4bmhpUI/AAAAAAAADF0/S7WC1V-4D6M/s640/there-is-no-need-to-be-upset-lawn-mower.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 abi gerçekten o kadar konuşuyorsunuz ama birşey bilmediğinize kanaat getirdim tek soruyla. vucut geliştiriyorum diyeniniz de tatvaymış. http://www.youtube.com/watch?v=CL52ma-B8Hc alın bi şeyler öğrenin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 rob riches yapıyo diye herkes yapmalı çünkü sdkfs ok no help for you edit: o ibne onu vidyoda yapmıştır onu takip edenler de yapıp sakatlansın onun gibi olmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Killer said: wastyrx said: İnce kaslı > öküz kaslı bence de gel gör ki ben cüceler gibi oldum göbekle kollar orantılı büyüyor eauhuea o yüzden ben buraya pics diyince gey threadine bağlatmıcaksınız herkes aynı antrenmanı yapmak zorunda değil herkes her bölgeyi aynı yoğunlukta çalıştırmak zorunda değil pics koy we rate Beli az incelteyim 1 ay sonra koyabilirim puan verin diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ne utanmaymış ya sadf tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 @vingthor eğer salonda alet yoksa barfix olarak kapına uyarsa tabi http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-vucut-gelistirme-tv-urunu-kapi-barfiks-demiri-sinav-mekik-aleti-kapida-odeme-150768345/detay şunu alabilirsin (he çok güvenilir gelmiyo bana bende var sağlam duruyo da yani işte...) bunlar bi kaç varyasyonlu şınav çekebilirsin, dar tutuş geniş falan rahat oluyo baya. biyere ayaklarını sıkıştırıp mekik çekebilirsin. barfix mekik (plank falan yaparsın) core bölgeni toparlarsın baya, dar şınavla tricepsi, geniş şınavla sırtı ve göğsü de kurtarırsın iyi kötüü 5-6kglik de 2 tane dambıl alırsan, evde db curl, hammercurl, alternate curl bicepsi toparlarsın, onearm triceps extension, kickback falan tricepse shoulder press front rise lateral raise ile omuzları yalandan da dbleri tutup deadlift squat denersen yaptığın box idmanıyla beraber istediğin vücuda az çok ykalaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 imamizer said: abi gerçekten o kadar konuşuyorsunuz ama birşey bilmediğinize kanaat getirdim tek soruyla. vucut geliştiriyorum diyeniniz de tatvaymış. alın bi şeyler öğrenin bari. şaka ya da ciddi mi bilmiyorum ama seni alıntılayıp giriş yapıyorum. body'yi iyi bildiğini düşünen, sahibiyle kanka olup bir spor salonunda çalışan kisvesi altında takılıp "eğitmen" olduğunu iddia eden insanlar her zaman piyasalarda gözüme çarpmıştır. bu tarz insanlar genelde en doğrusunu biliyormuş gibi konuşup 3 senelik periyotlarda bildiklerinin bir kısmını sıfırlayıp "artık böyle düşünüyorum" şeklinde devam ederler aktivitelerine. daha doğrusunu görmüşlerdir, öğrenmişlerdir ve kendilerini geliştirdiklerini sanarlar ama aslında olan da o 3 senelik periyotlarda akıl verdiklerinin zamanına ve emeğine olmuştur. burada da insanlara yardım ediyor olmaları tabi ki de takdir edilesi ve köyü niyet barındıran birşey değil ama en doğrusunun kendi bildiği olduğu fikrinden kurtulamayıp, farklı düşüncelere ve araştırmalara kapalı olup, yeni başlayanları ya da az çalışanları fag (ibne) diye nitelendirip kendilerine gay diyenlere (kaslı adam fotoları sebebiyle) homofobik demek neresinden bakarsan bak yanlış ve dengesiz bir tavır. en basitinden şuan bi ensede sopa çevirmek iyi mi kötü mü karar veremiyorsun bu bile yeter işte. ensede sopa çevirmek iyi mi kötü mü ben bilmiyorum. ama dünyada bi anket yapsak iyi diyen pro adam da çıkacaktır, kötü diyen pro adamda. şimdi kime güvenmeli? malesef bu vücut yapma işi her kafadan ayrı bir sesin çıktığı alan, ne kadar bir insan ben önümde yetişen insanları referans alarak bilgi veriyorum dese de yine yanılgı içinde olabiliyor. bir çok kişiden fikir almak, fikir aldığın insanların belirli eğitimlerinin olup olmadığını bilmek, eğitimciyim derken neyi öne sürdüklerini iyice bilmek sanırım yapılabilecek en iyi şey bu spor alanında. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Vingthor said: ciddi soru. şimdi malum şu askerlik olayım belli olmadan başlamıyorum ne boksa ne salona falan. ki boksa başlayacağım ayrıca salona para vermeyeceğim. böle az bişi kol omuz için eve barfix alsam keser mi? brad pittin kollarını kaldırdığı hali gibi olmak istiyorum sadece. buyur bro http://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI aslında çok güzel antremanlar çıkarmıştım zamanında evde yapılcak şekilde 10dk lık 20 dklık flaan 1 saate kadar giden bi video mu çeksem bende bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 @blackice olm sen kendini ne zeki sanıyosun ya. böyle beynimi kullanarak insanlara ayar vereyim, alttan laf sokayım, mizah yapayım. sonra millete ağlayıp 31240312 sayfa wot döşüyosun sana demedim sen niye alındın da diyicen mi bakiyim merak ediyorum. BİR BOK bilmiyosun büyük ihtimalle. burda kimin bilip bilmediğini de bilmiyosun kendi halinde takılan betafag'in tekisin, insanların postlarına yazım şekline bakarak varsayımlarda bulunuyosun bugün özel mesajlarımı temizliyodum, öm atan insanlara paragraflarca uzun yazı anlatmışım kendilerinin kafasına yatsın rahat isteklerini yapsınlar diye. bu işin tek bi doğrusu yokki zaten. ben sana db curl yap süper derim, sen yaparsın bana yaramadı dersin. bi işi %100 bilen diye bişey yok olympialar da bilmiyo, olympiaların koçu da bilmiyo. herkes araştırdığınca, kendince, tecrübelerince bişeyler biliyo burda da ona göre yardım etmeye çalışıyo. benim iki üç tane sikik JDFJDSAFSA FAG FAG yazım stilime göre benim bilgimi sınayamasın bir bok bilmediğin halde. ha bilgime güvenmiyosan bana sormassın olur biter. kanuniye sor perfecte sor jagere sor. benim bilgime kimse güvenmeyebilir de güvenen gelip soruyo zaten patronla kanka diye işe girmek falan filan bak yine buranın forumtr gibi biyer olduğunu düşünüp yazmaya başladın. çözemedin hala gerçekle sanalın ne olduğunu. forumun eskilerinin hepsinin tanıdığı credible source esh dün gördü beni 4 saat vakit geçirdik. ne biliyomuşum, antrenmanda napıyomuşum, nasıl bi adammışım söylesin. sen yakınsındır onla HEHE sen o yüzden sus artık. sanalla gerçeği karıştırdığın yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fGx6K90TmCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Jaegerjaquez said: Vingthor said: ciddi soru. şimdi malum şu askerlik olayım belli olmadan başlamıyorum ne boksa ne salona falan. ki boksa başlayacağım ayrıca salona para vermeyeceğim. böle az bişi kol omuz için eve barfix alsam keser mi? brad pittin kollarını kaldırdığı hali gibi olmak istiyorum sadece. buyur bro http://www.youtube.com/watch?v=LqgGhJywnHI aslında çok güzel antremanlar çıkarmıştım zamanında evde yapılcak şekilde 10dk lık 20 dklık flaan 1 saate kadar giden bi video mu çeksem bende bi ara :D olm adam bayadır yapmıyo galiba bunlar sıkıntı yaratabilir başta. klasik şınav barfixle squat falan temellerle kuvvetlenip başlayabilir buna. sakat öbür türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 mesela başlarda düz ve diamond şınav, dipsleri ayakları yüksek bi yere koyarak yapabilir omuz için zaten dizleri yüksek bi yere koyup çalışabilir gene vidyoda ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar