imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bilim adamları falan hep onaylamış. spor salonlarına, supplement'lara boşuna server ödemeyin diyorlar. bana mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 boyun kobra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 imamizer said: şu rekalma tıkladım kredi kartı bilgilerimi verdim. 3 ayda bunun gibi olmayı garanti ediyorlar. tavsiye ederim herkese. http://i.imgur.com/FYGGxyr.png adamın kolunda penis çıkmış çalışmaktan, bağımsızlığını ilan etmesi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kol 105 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 olm boyle adamlar fln nerden gomlek buluyorlar 5 tane zarayi birlestirsen girmez bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 wifebeater dışında pek bişey giyemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Xxxxxxl obezler icin olsnlar bunlara body iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi 2 senedir duran boy uzadi yine salak sacma bi vucudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Yasin kac ki boy uzadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 lisedeydi o. normal uzaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 amerikada o heriflerin hepsi. obezler için üretim olduğundan dert değil. bide badiciler için de var özel üretm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 isinmayi kisa tutuyorum ben genelde cok sıkıcı geliyor 15-20 dk bisiklet falan terlemeye baslayinca kalkiyorum 8-9dk da nasil bi etkisi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 neye nasıl bi etkisi olur? ben eliptikte 20lvl 1 dk ısınıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sadece ısınmak içinse bir sakıncası olmaz. ısınıp ısınmadığını bilirsin zaten. ama cardio da yapayım gibi bir isteğin varsa yetmez 5 dakika tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bir de killerı dinleme. bosuna sakatlanmıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 10 dakika yeter zaten kardiyo aletlerinde, kalp ritmini yukselt,. sonrasinda esneme yap (gogus, arka kol on kol, sirt vs) hafif, bilek, dirsek, omuz, eklemlerini calistiran belli hareketler var hafif kilo ya da bos yapilan onlari yap. agirligin ilk setini ya bos bar ya da kucuk kilo ile baslat tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 barbu said: bir de killerı dinleme. bosuna sakatlanmıyor adam. mirin sakat me > sağlıklı you bugün de off geçmem lazım aslında kaslar ağlıyor bırak bizi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kardiyo istegim yok biraz gobekte yaglanma vardi o da gidiyor yavas yavas habi az isindin sen yaptigin agir setlerden az fayda gorursun falan derseniz diye dedim bi de set aralarini 60-70 sn tutuyorum bazilarina bakiyorum 20-30 sn bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 vücudu ısındırmakla kasları ısındırmak farklı şeyler yalnız esas giriceğin bölgeyi ısındırman daha önemli. 5 dk falan takıl istediğin alette, sonra kasları ısındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 YET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 biceps kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 28 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ya dogruyu soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yalan yok 3 aydır ölçmedim 36 falandır max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar