k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 çok güzel maçlar oluyor iem'de. tsm iyi işler çıkarttı. yarı finalde durumu 1-1 yapıcak gibi, finale de çıksa keşke. büyük ihtimalle 2-0 kaybeder çıkarsa ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 korenin namağlup en formda takımını, çinin en kötü takımı bo3'de eleyip finale çıktı sdfhs league dünyası şokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 izleyen var mı finali? tsm ne cumback yaptı belli değil ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Ben daha izlemedim ama indiriyorum netten. Bos bi zamanimda izlicem iyi maclari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 5 aydir falan elimi surmedim lole her devrin 3-5 op herosu oldu, su ankiler neler? boyle oyunu tasiyacak kivamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 lb, ahri, nidalee jungle, irelia, graves, kalista, lissandra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 +katarina, sejuani jungle. sion top da baya iyi. sejuaniyi diamondprox mi yoksa başka biri mi meşhur etti bilmiyorum da geçen sezon westte plat2'den sonra çok kolay diamonda çıkartmıştı beni. gizli silahımdı ne güzel benim sdfs. gerçi yeni jungle itemlarıyla daha hızlı clear söz konusu olabilir bu sezon oynamadım hiç ama champin kendisi konsept olarak zaten her zaman çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 diamond oynuyordu da şimdi yeni itemle daha da popüler oldu. her şampiyonla çıkılıyor ya sezon 3'te nautilus ile %70-80 arası win rate vardı bende kimsenin oynadığı bir şampiyon değildi. jungle oynuyorsan genelde takıma bakıyor iş, adc-apc mal olduktan sonra istediğin kadar çabala bi yere kadar gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 işte o takıma bakma işi en az sejuanide. takım istediği kadar batırsın tek 1 ulti ile her şeyi tersine çevirme ihtimalin var o yüzden baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 yeni jungle itemlarıyla amumu da baya hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 k1nJo said: işte o takıma bakma işi en az sejuanide. takım istediği kadar batırsın tek 1 ulti ile her şeyi tersine çevirme ihtimalin var o yüzden baya iyi. katılmıyorum, karşı adc'ye erken dakikalarda 2-3 kill verildiyse ( ki öyle bişey olduysa zaten senin adc-apc kötüdür.) öyle tek ultiyle kurtarmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 S-H said: lb, ahri, nidalee jungle, irelia, graves, kalista, lissandra. lb popiyse oyuna başlamaya gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 S-H said: k1nJo said: işte o takıma bakma işi en az sejuanide. takım istediği kadar batırsın tek 1 ulti ile her şeyi tersine çevirme ihtimalin var o yüzden baya iyi. katılmıyorum, karşı adc'ye erken dakikalarda 2-3 kill verildiyse ( ki öyle bişey olduysa zaten senin adc-apc kötüdür.) öyle tek ultiyle kurtarmak zor. sen tr'de çok oynamışsın bence, şu genelleme o kadar kötü ki yani ne desem bilemedim. neyse abi, sen katılma bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 westteyim. şu an pro levelde de eskiye oranla oyun çevirmek çok daha zor. 7-8dk'da 3 kere ölüyorsa rakibine kötüdür bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 tsm daha dün çevirdi worldelite'e karşı finalde. yine 1 ay önce clg'ye karşı oynarken de çevirdi oyunu ki iki maçta da comp farkı ağır basan bi taraf yoktu. bi de ben sadece tsm'i takip ettiğim için benim bildiklerim bunlar yani. bu işi soloq'da sejuani gibi bi champ varken yapmak işten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ne uğraşıyosam ben ya. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Abi senin dediğin aynı şey değil ki o seviyede insanları zaten geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kendi dedi abi pro levelda diye allah allaaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 İyi de pro level da o adamlar dk 7 de üç kere ölüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Hadi dk 10 da olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben zaten yapılamıyor demedim, eskiye göre çok zorlaştı dedim. eskiden daha sık görülüyordu. bi de şöyle bişey var, lcs'teki team play ile soloQ team playi karşılaştırmak komik olur. soloQ'da takımında hiç bir olaya tepki göstermeyen, en ufak reaksiyon vermeyen oyuncular gelmesi az görülen bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 dyrus ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben teamplayi karşılaştırmadım, oyun dönmüyor dedin 1 takımın oyunlarını izlememe rağmen gayet dönüyor dedim ben de. lafı çevirme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ''şu an pro levelde de eskiye oranla oyun çevirmek çok daha zor.'' yazmışım zaten ne çevirmesi ? imkansız yapılamaz demedim, eskiye göre daha az görülüyor ve daha zor. karşı takımın eskiye oranla üst üste bir sürü hata yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ona bakarsan S-H said: k1nJo said: işte o takıma bakma işi en az sejuanide. takım istediği kadar batırsın tek 1 ulti ile her şeyi tersine çevirme ihtimalin var o yüzden baya iyi. katılmıyorum, karşı adc'ye erken dakikalarda 2-3 kill verildiyse ( ki öyle bişey olduysa zaten senin adc-apc kötüdür.) öyle tek ultiyle kurtarmak zor. bu iki cümlede de olasılık söz konusu. neyine katılmamış oluyorsun madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar