hattok Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Kalisto geliyor la sdf güzel bi adcye benziyor aşırı mobil duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 kari mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ne kadar ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aynen karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 dsfsdh sorsan çok kötü takım geliyor elohell bura der beynini kullanmaktan aciz sabah sabah ne güldüm ya http://www.youtube.com/watch?v=uR2EShw1YVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Off ağzına çakasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 1 hit kill hilesi TR sunucusuna`da gelmiş. Adam ilk başta salak ayağına yatıp daha sonra ggledi bizi. ps: oyunu bırakma sebebim oldu.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Zed mi alayım riven mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 zed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 k1nJo said: dsfsdh sorsan çok kötü takım geliyor elohell bura der beynini kullanmaktan aciz sabah sabah ne güldüm ya http://www.youtube.com/watch?v=uR2EShw1YVg Cahilliğime verin bubblea niye o kadar tepki vermiş , anlayamadım olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Bu kadar leş community yok ya. Ne güzel oyundu eskiden. Berbat ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bubbledayken kitelayamıyo dayı, blitz de hookluyo işte ben başka bi sebep göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 arti olarak dusman gelmis harassliyo late invade gelebilir sen bubble i miniona harciyosun sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Ryzer said: 1 hit kill hilesi TR sunucusuna`da gelmiş. Adam ilk başta salak ayağına yatıp daha sonra ggledi bizi. ps: oyunu bırakma sebebim oldu.^ öyle bişeymi türedi ahaha yazık lan gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 aslında arkaya geçmek için zamanı varmış. geçse, blitz oddone'ı çektiğinde de nami tanklamak zorunda kalırdı sdf. @ryzer onu yapanın ss'ini falan alıp support'a ticketlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 fixlediler onu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 video var mı o oneshot olayı için? aramda falan instant ölüyodum death recapte dmg falan yazmıyodu mesela onla mı alakalı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 botrk bugıydı galiba o oneshot dediği. hatta item yokken bile yapılıyodu galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 FromTheHell said: video var mı o oneshot olayı için? aramda falan instant ölüyodum death recapte dmg falan yazmıyodu mesela onla mı alakalı acaba? Bize denk gelen adam buydu, http://www.lolking.net/summoner/tr/1806378#matches/185575835 Nickini değiştirmiş. Önceki nicki DG BlueBurN'idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 HakkiYendi said: recoda çıktı resmi görünce dayanamayıp basıyor insan http://www.youtube.com/watch?v=nkouWAXYGaM vidyoyu yeni izledim yorumlara baktım yine akp-atatürk tartışması dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu video yu izleyip yorumlarına baktın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Arada bir twitch'te rastladığım Türk yayıncılara bakıyorum. Napıyo lan bu? dediğim çok oldu. Ama dün gece battle bunny riven kostümü giyen boxbox'u gördüm. Bundan sonra bizimkilere hiçbirşey söylemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Leona, janna, riven, yasuo var suan elimde Karthus alayim diyorum... Baya op her hareketi ile ozellikle ultisi felaket hosuma gidiyor. Aliyim mi karthus ne diyosunuz? Bu arada bana mi denk geldi bilmiyorum ama tr'de ciddi duzelmeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 alma karthus baya sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Ole diyorlar aynen, oyun baslarinda cabuk ölüyormus, yaninda iyi oynayan bir supp olmaliymis falan. Ama tf lerde ve oyunun sonlarina dogru oyun akisini degistirebilcek bi hero falan.. Bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar