Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 2k donationu günlük alıyor adamlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 türkiye'de doktor almıyor o kadar. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 WTFast satın aldım gayet ping düzeltti NA bölgesinde oynamak isteyene tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 sezon ne zaman bitiyörü placementleri yapimde çerçeve champ felan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ocakta galiba sezon 4 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 böyle müziği de hiç sevmem ama hemen bi hero seçme hallerine falan giriyorum ya. ne türse resmen action öncesi hazırlama müziği http://www.youtube.com/watch?v=HaeWZU6aV20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 yeni ödüller neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tantuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pascalnouman said: tantuni alırım 1 lavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Twich çok kötü olmasa da çok iyi bi karakter olarak hiç gelmedi gözüme, hiç onunla harikalar yaratan görmemiştim, ta ki düne kadar :O Adamın teki show yaptı resmen ağzım açık izledim dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Az önce alliance, fnatic'in eline verdi adamların elinde ki oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ahaha çok iyiydi ama o ya o kadar ezilirken bi dragon sonrası oyunu bitirmek lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Yıllardır 500 kere söyledim twitch counter adc diye draven hariç yeni eski hertürlü döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 twitchte çok bi oaly yokta braum op baya ben olayı görmedim streamde göstermedi tam yemek geldi dragon sonrası bi baktım streame froggen konusuyor kazandık falan diyor lan ? sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 beyler benim bir sorum var. neden ap karakter mid gidiyo da ad karakter bot gidiyo? ap supportla bot gitse, ad mid gitse ne değişir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 metası o işte abi,en iyi verim öyle alınıyo şu an dota gibi dğl malesef kodumun lolü,bi sniper yok yani adc olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ad'nin 1shot çekmesi için çok daha fazla farm gerekiyor. ap ve ad bruiserlar bu işi 1-2 doranla yapabilirken, adc yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 çok dengesiz oluyor öyle. wave bi orda bi burda oluyor. karşıdaki support çok rahatsız edebiliyor. adclerde earlyde bile bi vampiric scepterla sustain sağlandığı için heal atmayan, sustain vermeyen ama teamfightlarda çok efektif supportlar seçiliyor. diğer türlü ap gitse botlane'e bu sefer sürekli healer lazım yanına sürekli base yapmamak için o da saçma olur sanki. bi de item-champ metası değişiyor sürekli. şu an tercih edilmiyor ama sezon3'te top-jungle ap seçip singed-elise gibi mid'de 2. adc olarak ezreal oynandı baya korede falan veya işte assassin midler oynandı çok uzun süre zed, khazix vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bazen yapacak bir şeyin yoktur http://i.hizliresim.com/0VoJEL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ren said: beyler benim bir sorum var. neden ap karakter mid gidiyo da ad karakter bot gidiyo? ap supportla bot gitse, ad mid gitse ne değişir? x bir ap tarafında ortada a burst ü yiyip, domalıp, köyüne geri döner adc mid. Tabi burda ad derken adc kastettiğini varsayıyorum, yoksa burst ü bir ap ile yarışabilecek ad assasinler mid yapıyor zed, nerf öncesi kha, talon vs. Yada, ap kule dibine kadar pushlar, roama başlar diğer lanelere baskı uygular. Oyunun hızı ve genel karakter dizaynları adc mid e uygun degil lolde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Kenar lane'ler adc'nin farmlamasına daha müsait. Gang açısından daha güvenli vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bu arada visual update gelmiş halinin stream'i var. http://www.twitch.tv/riotgamesoceania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bok gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Evet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 eski map opsiyonel kalsın bari bu ne ya. düşük çözünürlüklü hon map olmuş adeta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar