dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ya ben hala hesabıma ulaşamıyorum delireceğim browser dan giremiyorum id/pass yanlış diyor client den girdiğim zaman başka bir bölgeye transfer edildi diyor tüm bölgeleri denedim olmuyor ticket attım geri dönen yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bu arada Yasura ne zaman gelecek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1 aya gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 dusuncelihayvan said: ya ben hala hesabıma ulaşamıyorum delireceğim browser dan giremiyorum id/pass yanlış diyor client den girdiğim zaman başka bir bölgeye transfer edildi diyor tüm bölgeleri denedim olmuyor ticket attım geri dönen yok :( 1 güne dönerler,tabi türkiye sunucusuna attıysan 1 aya dönerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1r9sqGOvxmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 sdkagakspgdo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi bayadır oynamıyodum,bi normal oyun girdim aman abi ruhum falan çekildi,ne olmuş bu oyna böyle ya euw falan diyoruz,trnin 1 sene önceki haline dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 battlecast chogath çıktı oww gondar banlanmış. lol bölümüölürartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 urfrider corki tpa orianna blackfrost anivia daha da alcaktım da günlük kota varmış, yarın alırız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ahahah http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-online-karakter-league-of-legends-in-unlu-takimi-dp-den-imzali-mauspad-143563459/detay 5000 lira , dark passage imzalı mousepad. hayallerde yaşıyor bazı fitneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 mallar yeşil kalemle atmasalarmış bari imzaları kredi çekip alıcaktım halbüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 5000 liraya o takimi bi ay mahzene kitlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 imzalara gel lol. 5000 lira verseler kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Fin said: 5000 liraya o takimi bi ay mahzene kitlerim sdaasfas aynen 5k ver takım kendiliğinden gelir donuna kadar imza atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oxxR-kn6qLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 trick2g izleyin ya http://www.youtube.com/watch?v=ScCZi91ZTHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Basımıza udyr belasını verdi bu gavat. Para verseler izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ahahahahahasdgjhdslkjghdsg adam haklı. red pot veya doran shieldle başlamayan zed buna müstehak ama. bi de voli var karşısında sdf long sword ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 arkadaşlar rica etsem İrem Şanda için oy kullanırmısınız kendisi kuzenim olur :) http://tr.leagueoflegends.com/tr/lol-tv-yildizini-ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 peki senin canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 merak edip izliyim dedim maşallah hepsi birbirinden kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 3 yıldır gerçekten oynuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 rabadonun sapkasini kastim dk 10 da diye siir yazip gonderilen bir oyunu oynuyorum ya... Essek kadar adam oldum su oyun muhabbetlerinden kurtulamadim arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar