HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kuzey amerika serverı ne kadar ping atar oraya geçsem? bu eu kanser etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 unavailable diyor abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 olayı ne bu euw nin yahu durmadan sorun üstüne sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bence nerde amele eleman var ,westte işe almışlar ,hiç mi beli doğrulmaz bu serverın ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bu kadar patates server olamaz arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 na denedim standart 220ms. trye hayatta geçmem zaten. nordic east ayrı bi yobaz topluluğu. euwde kaldık sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://bighugelabs.com/output/motivator6d5d01398f3f6b9e0bd5565f3cd5339f3dd0cd2c.jpg olmuş mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ben trde aram account açtım. nid, lux fln alcam gragas da olabilir. başka champ almayacam sadece aram atıcam küfür serbest gördüğüm kadarıyla. bi level kasabileydim. edik: quick lol server changer diye bişey indirdim. ingilizce verisoynla türk serveırnda oynuyorm. patchfln indirmiyorum. istediğim zaman wessteym fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 abi sakın tr ye geçmeyin SAKIN oyuncusunu falan siktir ettim. bir kere yönetici kadrosu hiç bir işe yaramıyor. herifler bulmuşlar hocu parayı kazanma yöntemini umurlarında bile değil. report sistemi zerre gram çalışmıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Abi tr de report olayı sikko ya bi boka yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 tr'de oynuyorum genelde ztn 5 kişi giriyoruz o yüzden problem yok. hem küfür serbest. yapıştır gitsin asfasdf deşarj oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Bu sezon pislik tr ya.Plat falan baya silver tier dönüyor.Neden böyle oldu bilmiyorum da bu sezon plata çıkmak falan çok kolay anasını satayım herkes çıkmış. Lan na dayken standart bi gold 1 2 oyuncusuna bakardım adam 10dk da 100cs olayında giderlerdi.Burda plata çıktım ben öyle değilim anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Akhlaur said: Bu sezon pislik tr ya.Plat falan baya silver tier dönüyor.Neden böyle oldu bilmiyorum da bu sezon plata çıkmak falan çok kolay anasını satayım herkes çıkmış. Lan na dayken standart bi gold 1 2 oyuncusuna bakardım adam 10dk da 100cs olayında giderlerdi.Burda plata çıktım ben öyle değilim anasını satayım. challenger daha ziyan, geçen sezonun en leş tipleri challenger oldu, westin serverlar sorunlu olmasa direk geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 westte leş,p2 p1 arası çakıldım sezon başından beri anasını satim,nerde karakter deniyen nerde troll varsa bana geliyo,leş gibi feedliyolar 2-0dan 2-7 oluyosun falan askfaskf oyun leş yani beyler çok popi oldu önüne gelen oynuyo,boostlarda gırla zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 na'da oynayan var mı? ping ve oynanabilirlik nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Certhas said: na'da oynayan var mı? ping ve oynanabilirlik nasıl? 200 ping civarı diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bugün tr'den euwest'e aldım turklerle oynamamak için ama 3 oyunun 2 sinde türk var. virüs gibiler lan ibneler. mesela türk olmayan oyunda hiç kavga, anlamsız feed olmuyor ama türk gelirse instalock, feed, kavga herşey oluyor. ne biçim ırksak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 silktiredin lolü gelin dayZ oynayak varak gidek adam vurak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Na da oynadım ben 1 sene.Ping 200-220 arası.250 260 da lag giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 ulan ben de günde 1 kere tr serverına giriyorum aram atıp firstwin alayım diye 15dk que 10dk loading bekliyorum oyun yarım saatte başlıyo ve takımdan biri direk afk. Perspective said: olayı ne bu euw nin yahu durmadan sorun üstüne sorun bandwidth sorunları var çok oyuncuyu aynı anda kaldırmıyor tek sorun bu gibi. o da haftasonları oluyor zaten genelde. bi de derptrolling bulaşınca oluyor asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 dayZ alın 5 kişi gezelim işte top mid jungle adc sup kafası askfaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Certhas said: na'da oynayan var mı? ping ve oynanabilirlik nasıl? ping 200 den aşağı değil oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 na standart ping 220. daha aşağı hiç inmedi eu'da pingim standart 65-70ms https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p180x540/63577_550981194997373_1836643405_n.jpg trdeki müşteri hizmetleri böyleyse geçicem asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 asdaasda alakası bile yok, ben açık açık elo boost raporladım ss'lerle falan birlikte inceliyoruz dediler, herif hala çatır çatır oynuyor, bi daha ticket açtım, inceliyoruz bla bla işte o kadar. tr'de ban yemek için ilkokullu falan olup durmadan küfür etmek lazım sanırsam başka türlü boostla, flame ile falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 West'te "If there's something strange, in your neighborhood. Who ya gonna call ?" dediğimde diğer 7-8 kişi GHOSTBUSTERS ! diyebiliyorsa, sokarım lagına da pingine de. CERN'de atom mu çarpıştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar