Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

ben trde aram account açtım. nid, lux fln alcam gragas da olabilir. başka champ almayacam sadece aram atıcam

küfür serbest gördüğüm kadarıyla. bi level kasabileydim.

edik: quick lol server changer diye bişey indirdim. ingilizce verisoynla türk serveırnda oynuyorm. patchfln indirmiyorum. istediğim zaman wessteym fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sezon pislik tr ya.Plat falan baya silver tier dönüyor.Neden böyle oldu bilmiyorum da bu sezon plata çıkmak falan çok kolay anasını satayım herkes çıkmış.

Lan na dayken standart bi gold 1 2 oyuncusuna bakardım adam 10dk da 100cs olayında giderlerdi.Burda plata çıktım ben öyle değilim anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bu sezon pislik tr ya.Plat falan baya silver tier dönüyor.Neden böyle oldu bilmiyorum da bu sezon plata çıkmak falan çok kolay anasını satayım herkes çıkmış.

Lan na dayken standart bi gold 1 2 oyuncusuna bakardım adam 10dk da 100cs olayında giderlerdi.Burda plata çıktım ben öyle değilim anasını satayım.

challenger daha ziyan, geçen sezonun en leş tipleri challenger oldu, westin serverlar sorunlu olmasa direk geçicem.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben de günde 1 kere tr serverına giriyorum aram atıp firstwin alayım diye 15dk que 10dk loading bekliyorum oyun yarım saatte başlıyo ve takımdan biri direk afk.

Perspective said:

olayı ne bu euw nin yahu durmadan sorun üstüne sorun

bandwidth sorunları var çok oyuncuyu aynı anda kaldırmıyor tek sorun bu gibi. o da haftasonları oluyor zaten genelde.
bi de derptrolling bulaşınca oluyor asda.
Sosyal ağlarda paylaş

asdaasda alakası bile yok, ben açık açık elo boost raporladım ss'lerle falan birlikte inceliyoruz dediler, herif hala çatır çatır oynuyor, bi daha ticket açtım, inceliyoruz bla bla işte o kadar.

tr'de ban yemek için ilkokullu falan olup durmadan küfür etmek lazım sanırsam başka türlü boostla, flame ile falan olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...