Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

copry said:

atmiyo iste, sol tikla sampiyona mi tikliycam alan buyusu mu nedir yani

alan büyüsü, hareket edersen ulti bozuluyor sabit durman lazım.

hiç oynamadım ama gördüğüm kadarıyla önce R ile sabitliyorsun kendini daha sonra hareket etmeden kullanmaya başlıyorsun. eğer kendini yere sabitledikten sonra hiç atış yapmadan hareket edersen CD yarıya düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o benim de aklıma geldi. mesela queue ye girmeden önce lane seçip girsen de yerleştirse ama sıkıntısı var mid seçen adam en az 10 dakka bekler. veya girdikten sonra nasıl olacak pick? adam dinlemeyip mid alabilir, tutup da sana sadece mid champlarını seçme kısıtlaması da veremez, oyun sonuçta tutup nasus mid de yapabilirsin senin özgürlüğün.

yemez o kısaca. en temizi mid or troll asfadf
Sosyal ağlarda paylaş

kendi lane in dışında uzun süre durduruğunda creeplerden gold ve xp gelmeme sağlanabilir. atıyorum tower korumak için 3-4 dakika durduğunda gelir ama 5 dakikadan sonra gelmemeye başlar veya çeşitli penaltılar verir.

adamlar çok para kazanıyor, bir zahmet düşünsünler.

şu anki sistem çok ilkel. biraz daha bir sistem üzerine oturtabilseler yine ranked a dönmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

o benim de aklıma geldi. mesela queue ye girmeden önce lane seçip girsen de yerleştirse ama sıkıntısı var mid seçen adam en az 10 dakka bekler. veya girdikten sonra nasıl olacak pick? adam dinlemeyip mid alabilir, tutup da sana sadece mid champlarını seçme kısıtlaması da veremez, oyun sonuçta tutup nasus mid de yapabilirsin senin özgürlüğün.

yemez o kısaca. en temizi mid or troll asfadf

Bu gelecek zaten ayrı mod olarak. Lane ve hero seçiyorsun atıyorum midde Ziggs oynamak istiyorum diyorsun seni takımla eşleştiriyor herkes beğenirse karşına takım arıyor.

Dediğin durumda mesela adam mid Nasus seçmiş 3 kişi kabul ediyor 4. mid Nasus mu olur lan diyor kabul eden gelene kadar başkasını arıyor falan.

En nihayetinde herşeyin çözümü premade oynamak takım oyununu randomlarla oynandığı sürece problemler olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...