HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yO_hRhVemtU 1.50-draven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YBzk6UA5BHk bunun hepsi harika baştan sona ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kha'zix ve kassadini nerflemeyen riota kafam girsin. edit: oha xpeke ben daha yeni görüyorum bunu. şunu doublelift veya uzi yapsa fanboylar omg vayne mechanics diye gezip 50 tane farklı videoyla gözümüze sokarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Xpeke :( Herif midde harcanıyor sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ahahaha oc trick2g tam bir ocss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yok lan bu elohellden çıkılmaz. bir insan 6 kere lanede ölüp oyundan çıkarsa, xeratha 10 kill verip junglea flamelerse sen naparsan yap taşıyamazsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Abi az önce kadir has ın üni. takımıyla team fight yaptık.Biz öyle daha yeni team olayına başladık kapışmaya çalışyıoruz falan, adamlar ağzımızı sikti.Yani lane i en az kaybeden bendim ben 2 - 4 5 falan çıktım lane den.Diğer laneler daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hangi server bide lig ne ayıptır sorması safasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Tr deyiz lig s2 ye attı. Art arda 5 6 maç kazandık galiba o yüzden bunlar geldi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kediye yazdığım saniye atmışız postları bro,senin olayada bi yorum yapmak gerekirse,adamlar sinerjiyi oturtmuştur çok pro olmasalar bile takım olayında akabiliyolar güzel pickler ve güzel oyunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Yok ya bireysel olarakta bizim takımda zaten herkes çok iyi değil.Adamlar baya baya dövdü asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 döver abi,20-30 oyun atın siz o takımla normal de girin draft girin arada rank girin falan,ondan sonra tokatlarsınız rankdakileri.Biraz da taktik falan asfasfas takım işi güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 xerathin yeni ultisini nasil kullaniyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yere sabitliyo,pıt pıt atıyosun 3 tane,baya uzun range falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 atmiyo iste, sol tikla sampiyona mi tikliycam alan buyusu mu nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 copry said: atmiyo iste, sol tikla sampiyona mi tikliycam alan buyusu mu nedir yani alan büyüsü, hareket edersen ulti bozuluyor sabit durman lazım. hiç oynamadım ama gördüğüm kadarıyla önce R ile sabitliyorsun kendini daha sonra hareket etmeden kullanmaya başlıyorsun. eğer kendini yere sabitledikten sonra hiç atış yapmadan hareket edersen CD yarıya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 açıp r bascan atıcan abi işte ne kadar zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ty S-H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 GONDARCENGIZ said: hangi server bide lig ne ayıptır sorması safasf euw s2 yeni xerath baya op olmuş bu arada. o kadar uzun rangeli sağlam harras ziggsde bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bu oyunun tek eksiği hangi bölgede oynayacağının oyuna girmeden önce seçilmesi, class mantalitesiyle. her oyun tartışma çıkıyor ve dramların en az %60 ı bundan. bir önceki sezon çok fazla ranked oynamıştım ve insanı delirtiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 o benim de aklıma geldi. mesela queue ye girmeden önce lane seçip girsen de yerleştirse ama sıkıntısı var mid seçen adam en az 10 dakka bekler. veya girdikten sonra nasıl olacak pick? adam dinlemeyip mid alabilir, tutup da sana sadece mid champlarını seçme kısıtlaması da veremez, oyun sonuçta tutup nasus mid de yapabilirsin senin özgürlüğün. yemez o kısaca. en temizi mid or troll asfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 kendi lane in dışında uzun süre durduruğunda creeplerden gold ve xp gelmeme sağlanabilir. atıyorum tower korumak için 3-4 dakika durduğunda gelir ama 5 dakikadan sonra gelmemeye başlar veya çeşitli penaltılar verir. adamlar çok para kazanıyor, bir zahmet düşünsünler. şu anki sistem çok ilkel. biraz daha bir sistem üzerine oturtabilseler yine ranked a dönmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 paradoksalkedi said: o benim de aklıma geldi. mesela queue ye girmeden önce lane seçip girsen de yerleştirse ama sıkıntısı var mid seçen adam en az 10 dakka bekler. veya girdikten sonra nasıl olacak pick? adam dinlemeyip mid alabilir, tutup da sana sadece mid champlarını seçme kısıtlaması da veremez, oyun sonuçta tutup nasus mid de yapabilirsin senin özgürlüğün. yemez o kısaca. en temizi mid or troll asfadf Bu gelecek zaten ayrı mod olarak. Lane ve hero seçiyorsun atıyorum midde Ziggs oynamak istiyorum diyorsun seni takımla eşleştiriyor herkes beğenirse karşına takım arıyor. Dediğin durumda mesela adam mid Nasus seçmiş 3 kişi kabul ediyor 4. mid Nasus mu olur lan diyor kabul eden gelene kadar başkasını arıyor falan. En nihayetinde herşeyin çözümü premade oynamak takım oyununu randomlarla oynandığı sürece problemler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 o mod gelirse ve aynı şekilde ranked'da oynanırsa o zaman oyunun eğlencesi çok artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar