Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günlerdir rüya görmüyorum

pontipati

Öne çıkan mesajlar

Zikko said:

Clauvn said:

Doğru düzgün uyuma biraz da stres yap, halüsinasyon bile görürsün.

şunun tam tersi, erken yatıp güzel dinlenirsen görürsün, ki hergün zaten görüyorsun ama hatırlama problem oluyor. lucid dreaming de araştır biraz..

doğru düzgün uyuduğum yok gibi bişey zaten
lucid dreaming bilen anlatsın sdf
Sosyal ağlarda paylaş

gün içerisinde sürekli saate bak ve her baktıgında rüyada mıyım degil miyim diye kendine sor eger saatin kaç oldugunu anlayamazsan rüyadasındır, bunu rüyanda farkettiğinde rüyanın kontrolünü eline geçirmiş oluyorsun falan filan.. aynı şekilde çimdikleme yöntemi de var canın acımazsa rüyadasındır. bu şekilde kendine yöntemler de belirleyebilrsin..

ama bunun için erken saatte yatıp ferah güzel bir uyku uyuman lazım, zaman olarak da kişiden kişiye degişiyo ama sonunda rüyanı yavas yavas kontrol edebileceksin.

ben yıllar önce ilk ögrendigimde yaptım oldu, rüyanda uçmak değişik, güzel duygu ama tekrarlamazsan devam eden bir özellik degil..
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru dürüst uyuyamadığım bir haftaydı ve bitmesi gereken işler 1 hafta daha uzamıştı. Neyse bir gece uyuyordum, kalktım şöyle bir anasını satayım bana smokinli bi garson ekmek arası köfte getiriyor, garsonun yüzü belli değil siület şeklinde görüyorum ama bana gülümsüyor. Ben bir ısırık aldım derken ekmek kayboldu sonra tabak en sonda adam hala gülümsüyordu sonra arkasını dönüp ufak ufak kayboldu.

Bilmiyorum lucid dream falan nedir ama uykusuzluk ve stres bana böyle bir mindfuck yaşattıydı. Saygılar ( ^w^)/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...