tinu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bana wildstar key verene dawngate denen oyunun closed beta keyini veririm :) ne zaman basvurmusum da gelmiş bilmiyorum, sabah baktım dawngate closed beta key gelmiş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Gangren said: Ahmet büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın pvp'yi görünce ahhaahah Niye abi? Tırto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Şu anda evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oyunun pvp tarafına ağırlık vermeleri wow gibi olur diye düşünüyorum. ilk olarak 6 ay falan pve üzerine yoğunlaşırlar ne zaman ki main focus'u istedikleri ortalama bir seviyeye gelirler o zaman pvp'e ayar çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bunun pvpsi wowdan daha eğlenceli olur gibi duruyor, kaç hopla zıpla ccden çık falan. Nesi wowdan kötü mesela şu anda? Gerçi wow pvpsini beğenmeyen insanları da pek anlamıyorum. BGler falan gayet güzel bence taktik yapınca. Arena competitive vs. saçma geliyor mmoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 daha iyi olması gerek teoride ama pratikte ona yeterince kaynağı ve zamanı ayırırlar mı ne zaman ayırırlar bilmiyorum. pvp'e ben girmedim, bilgi sahibi değilim. diğer konularda mı sordun wow'dan ne bakımlarda daha kötü diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Press F to break stun iyi çalışan bir mekanik değil. Şu anda skating/gliding var hareketlerde. Sprint sonrası karakter istediğin yerde durmuyor. Telegraph olayı zaten toptan elden geçmeli, PvP tarafında. 1v1'de sorun yok belki ama iş 3v3 veya 5v5 olunca bi bok anlaşılmaz. BG'ler şu anda çok küçük. WoW Arena düzeyinde denmiş forumlarda, bakalım nasıl olacak releasede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 confusion inanılmaz iyi ama dasdssad press X - Y times to break Z inanılmaz konsol saçması bir şey zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Confusion mı, Blind mı dediğin? Wildstar'daki Blind oynadığım MMO'lar arasındaki en iyi çünkü, açık ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 tuşları random bir şekilde değiştiriyor ya, confusion diye kalmış aklımda. atıyorum sağa basıyorsun ileri gidiyor, sola basıyorsun sağa gidiyor falan tamamen karakterin kontrolünü kaybediyorsun saçma sapan sarhoş gibi dolaşıyorsun etrafta asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 axedice said: Bunun pvpsi wowdan daha eğlenceli olur gibi duruyor, kaç hopla zıpla ccden çık falan. Nesi wowdan kötü mesela şu anda? Gerçi wow pvpsini beğenmeyen insanları da pek anlamıyorum. BGler falan gayet güzel bence taktik yapınca. Arena competitive vs. saçma geliyor mmoda. warhammer falan oynamadığın için böyle d üşünmen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Hangi tarafsınız siz ? Spellsinger açtım bir hevesle belki Gunslinger kafasındadır diyede meh neblim.. Sonra Stalker açtım kendimi buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Oynadım panpa, siege oyunu o. Bütün konsept onun üzerine kurulu zaten. Biz themepark mmo pvpsinden bahsediyoruz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 @Damien Bunu sormadığını farzediyoruz. Mersin çık aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Aynen..o soruyu sormamış ol. Biz hiçbir tarafta değiliz. KEY yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/045/0/5/dominion__galactic__diplomacy__by_spencerchristian-d5uzi4f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Off. Resimler filan bile hazır millette. Ben de daha beta access yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 FOR THE DOMINION! o kadar da kopyalamazlar herhalde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu sevimli mi sevimli insana key verecek kimse var mı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Key istemiştim, kaldıysa hatırlatayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Key bulana veya getirene 100 bin lira? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 bizde key isterük... mümkünse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bulursanız alırım bende bitanecik key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yabancı sayılırım ama var mıdır şu tera dan bezmiş gariban için fazladan key ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar