nienna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dukkan lazim mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 en iyi bokken elazığda üretilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bokken almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dükkan bilmiyorum ama gittigidiyor da var http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=bokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 elazığ denmiş ama en iyi bokken in yozgatta bulunucağını herkes bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 orda buldum da gidip gorebilecegim bir yer onceligim. yoksa oradan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 alınmaz, hakedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Dünya bokken rezervlerinin yüzdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 elazığ denmiş ama çok genel yapılan bir hata. bokkenin hasını mardin kapalı çarşıdan alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bokken iyi de sonra kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Esnaf said: dükkan bilmiyorum ama gittigidiyor da var http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=bokken bu ne abi sdf bokken yazinca bunun cikmasi cok manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 first page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 mardin kapalı çarşı denmiş ama halk arasında da bilindiği üzere bokkenin hası tekirdağın köylerinde özellikle Ayrabol' taraflarında üretilir ve ordan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 lan kitap çok iyiymiş bu arada orjinal ismi "rampaging fuckers of everything on the crazy shitting planet of the vomit atmosphere" dnr dan sipariş geçtim asdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Beyler maytap gectik hep ama Diyarbakirli oldugum icin bokken'in hasi ordadir demek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Arkadaş bokken'in hası Diyarbakır'da bulunur demiş ama gerçekten bir bokken tutkunu olmadığını aslında bu cümle ile ortaya çıkarmış. Bokken'in menşei ve dünyaya dağılış yeri tabiki de Muş, Malazgirt'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben muhabbeti anlamadim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kitap iyiymiş harbi It's a collection of three short novellas and all three and freakin' hilarious. I was laughing out loud the whole way through this book. The first one centers around a typical IT guy. He buys some enlargement drugs online and after taking them his member grows and grows until it becomes a monster, detaches from his body, and goes on a murderous rampage. The second story is about a doctor whose patient is a 90 year old prostitute with constipation. He has developed the technology to shrink down to a small size so that he can literally go inside her butt and explore the problem. It is the first time anything like this has ever been done and causes a media frenzy. Before long a whole crew of tiny people have joined him down there...and that's when things really get weird. The last story is a really great social satire. The rich people live in human shaped blimps in the sky. Their blimp bodies drop their waste onto the surface of the earth below where the poor people survive off of what they can scrounge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ağaç bokken mi eğilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben bokken amazon tercih ediyorum, ne zaman ki sidige döndü o zaman ebay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 biz cocukken kendimiz yapardik, findik agacindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dün bokken bugün koktun şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ay hic sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Arkadaş demişki malazgirt muşta bulunur bokkenin hası ancak yanılıyor. Kime sorarsan sor bokkenin hası kavak ağacından yapılması gerektiğini bilir. Ve tabiki kavakları meşur olan Bursa ilimiz bu işte de ustadır. Kaldı ki osmanlıdan kalma bıçak zaanatıylada harmanlıp ağızların dağıldığı bir hal almıştır. Bir çoğuna sorduk Bursa dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar