Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi de doğru anladım di mi, bu controller taktığımızda çıkan hesap ekranında, add new account diyoruz sonra ps storeda yarattığımız hesabın mail ve şifresiyle giriyoruz, sonra primary yap diyoruz, eğer oyun gerçekten satın alınmış ise o hesapla girip oynuyoruz? diğer oyunlara dönmek için hesap listesinden eski hesaba mı geçiyoruz? hesap sayısında kısıtlama var mı?
Mesaj tarihi:
Us psn guncellendi mi yeni indirim vs var mi diye bakacaktim gizli sekmede google amca ile us psn yazip ara diyecekken kendimi sansli hissediyoruma bastim yanlislikla sacma sapan fiyatli bir yer cikti karsima sonra fark ettim ki endonezya burada fiyatlar neymis diye bakarken fark ettim.
Mesaj tarihi:
endonezya account'a girip dl diceksin sonra çık istediğin account'a geri dön. indiğinde hangi acc'i istersen onla oynarsın. ps3'de sistem buydu 4'de de sanırım öyledir. ayrıca bedava mı oyun olay ne endonezya'da?
Mesaj tarihi:
The concept of 'digital pre-orders' don't exist with Asia/HK PSN. I believe Witcher 3 is the first game to implement it for PS4, and how it's done is that you purchase a free 'pre-order pass' so that PSN knows you pre-ordered the game when you buy it digitally later.

haydaaaa
  • Yeni Oluştur...