xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yok direk store.playstation.com dan açtım ben ingilizce dilindeydi herşey eve gidince de account ı ekleyip master account yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 xlaidehlevar said: yok direk store.playstation.com dan açtım ben ingilizce dilindeydi herşey eve gidince de account ı ekleyip master account primary ps4 yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hesabı siteden açtım, oyunuda siteden aldım. Hesabı alete ekleyip psnden bakıcan witcher 3 purchased diye gözüküo. Master yapmadım ama. ona gerek yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 primary yaparsaniz kendi us/tr hesabinizdan oynayabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Oyun ciktiginda halen duruyor ise ben masterda yaparim :P Gayet satin alma maili fln geliyor ama dedigim gibi cikma vakti gelince gorecegiz anyayi konyayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 geçenlerde order almak için açmıştım endonezya account'u, ekledim bunu da lol. http://oi58.tinypic.com/33kszd2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de ekledim bakalım dursun kenarda, sen nereden haberdar oldun bu olaydan bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bwahahahha ee nasil oynuyoruz, alete endonezya accountuyla girince gelicek mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bi de doğru anladım di mi, bu controller taktığımızda çıkan hesap ekranında, add new account diyoruz sonra ps storeda yarattığımız hesabın mail ve şifresiyle giriyoruz, sonra primary yap diyoruz, eğer oyun gerçekten satın alınmış ise o hesapla girip oynuyoruz? diğer oyunlara dönmek için hesap listesinden eski hesaba mı geçiyoruz? hesap sayısında kısıtlama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben de 4 tane account tanımlı, hepsini primary olarak tanıtman lazım. sonra aralarında geçiş yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Us psn guncellendi mi yeni indirim vs var mi diye bakacaktim gizli sekmede google amca ile us psn yazip ara diyecekken kendimi sansli hissediyoruma bastim yanlislikla sacma sapan fiyatli bir yer cikti karsima sonra fark ettim ki endonezya burada fiyatlar neymis diye bakarken fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 endonezya account'a girip dl diceksin sonra çık istediğin account'a geri dön. indiğinde hangi acc'i istersen onla oynarsın. ps3'de sistem buydu 4'de de sanırım öyledir. ayrıca bedava mı oyun olay ne endonezya'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dear Okocha Jay, Thank you for purchasing at PlayStation®Store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 endonezyanin patronu cildirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1027684 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Orada yazana gore %10 ticket imis bu ama bundle olanda boyle birsey yazmiyor. Sadece oyunun kendisine tikladiginizda yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ve hayalkırıklığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şansımızı denedik, release günü inerse bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 The concept of 'digital pre-orders' don't exist with Asia/HK PSN. I believe Witcher 3 is the first game to implement it for PS4, and how it's done is that you purchase a free 'pre-order pass' so that PSN knows you pre-ordered the game when you buy it digitally later. haydaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oyun çıktığında wallet'tan veya tanımlı karttan çekmeye çalışacakmış, çekemezse oynatmıyormuş. çakal endonezya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 olsun be, heyecanı yeter, bir anlık hepimiz Endonezyalı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Donanımhaber mezarcıları 4-5 tane farklı account açıp almış Witcher'ı satmak için ilerde lel. Belliydi bi trick olduğu ama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 gene de oyun ciktiginda 10% off isteyene, fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 o zaten default var şu an 53 dolares mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 zaten niye iyi bisey olsun ki. http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar