Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

JestersTear said:

adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu.

evet öyledir

ilk defa iş yaptığım biri değil, ayrıca o sekılde dusunuyor olsa en basta 1399 dan asagı dusumem derdı sadece bana verırdı 1299 tl ye, ps4 un yok satacağını 4 tane magazası olan adam bilmiyormuydu! adam ona rağmen sadece sana ozel yapayım dedi onuda ben rica ettiğim için yaptı, ama denyonun teki artık nasıl becerdiyse baska bir bayiye ucurmus haberı.. ben telefonda da konustum adamla.. he tabi herkes neye inanmak isterse ona inanır yapacakta bir şey yok.

sonucta ınsanların parasını geride veriyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

tinu sen de bunu yedin öyle mi?

adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu.

Pati'ler namuslu, dürüst insanlardır buradakileri zan altında bırakıp suçlamadan önce bir düşün bakalım istersen bayii kekliyor mu beni diye.

farkındaysan dedimki biri bi arkadasına soylemıstır surdan aldım dıye, o arkadasıda baska bı bayıye soylemıstır 1299 a arkadasım burdan almıs sızde verebilirmisiniz diye.. tahmınım bu yonde.. burdan alan adamlar manyakmı gidip baska bayıye ben su bayıden 1299 tl ye aldım dıyecek.

JestersTear said:

Belgesiz ve kanıtsız bir insanı suçlamak ciddi bir ithamdır ve suçtur, hatırlatmak isterim.

yazıp sonra tanımadan etmeden bayi boyle yapmıstır dıye suclamakta tam xboxcı kafası olmuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sony Tr ne karışıyor ben onu anlamadım. Adam kendi karından kısıyor sonuçta. SonyTR'e kazık atacak, ürün karşılığı az para verecek hali yok. Ayrıca 1399tl tavsiye edilen fiyattır. Bu iş herzaman böyledir. Playstation TR ürün müdürü bile twitterdan yazmıştı bayiler kendileri bundle yapabilir, indirim yapabilir diye. Garip.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

Sony Tr ne karışıyor ben onu anlamadım. Adam kendi karından kısıyor sonuçta. SonyTR'e kazık atacak, ürün karşılığı az para verecek hali yok. Ayrıca 1399tl tavsiye edilen fiyattır. Bu iş herzaman böyledir. Playstation TR ürün müdürü bile twitterdan yazmıştı bayiler kendileri bundle yapabilir, indirim yapabilir diye. Garip.

distribütör karışıyor. X fiyattan aza satmayacağına dair sözleşme imzalıyorsun alırken malları vs vs.
Sosyal ağlarda paylaş

@tinu

bak şöyle birşey gördüm şimdi.

said:
Mustafa Yiğit ‏@undernick 9 sa
Resmi olarak on siparis yapilmayacak, lutfen aksi durumlara itibar etmeyiniz. Karsilastiginiz boyle durumlari Sony Eurasia'ya sikayet ediniz

bu yüzden arayıp cezalandırmış olabilirler. İndirimden dolayı değil de önsipariş durumundan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben saat satıyorum , mesela bazı markaların piyasa fiyatı 1000tl, ithalatçı firma bunu bana %50 ile veriyor ama internet üzerinden maksimum %15 indirim yaparak satabilirsin diyor, bu indirimin üzerine çıktığım an diğer mağazalar ithalatçı firmaya şikayet ediyor ve firma hemen arayıp satamazsın hacı diyor

yani bazı mallarda iş satıcıya kalmıyor.

bu olayın patlamasında tek neden başka bir bayinin 1299tl den satıyor diye şikayet etmesi, ön sipariş değil olay.
Sosyal ağlarda paylaş

el altından çok rahat yapılır bu işler ya. muhtemelen eurasia faturalarını incelerim falan dediyse işler kızışmış olabilir. yoksa el altından satarsın kimse de niye sattın diyemez. sonuçta X bayi bahsedilen sitesine koymamış bu fiyatı veya dükkanında bu fiyata satmıyor, reklamını yapmıyor yani. reklam yaptığın sürece rekabet bozulur.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajda yazdığım gibi , sony faturaları isteyebiliyor gönderdiği adet kadar, sonuç olarak adam sony böyle bastırınca riske girmek istememesi normal, sony faturaları kontrol edeceğiz başka türlü mal vermem demiş, herifin 4 tane magazası var. 50 tane sipariş almış, sırf 8 makine için niye riske girsin ki adam.

ilk 1299 a vereyim dediğinde de burda konuşmuştuk adam 1399 dan satıyorum dese elinde yine mal kalmazdı , ben bu sony bayisiyle uzun zamandır calısıyorum cok sayıda sony saat aldım sattım

Satamayacak olsa bana söylerdi abi yapamam en fazla sana veririz derdi. Ama artık burdan birileri başka bayiye söylediyse. şu bayiden aldık sizde verebilirmisiniz gibisinden sony öğrenmiştir.

sonuçta tahmin edememiş olabilir bu duruma geleceğini.

neyse artık yapacak bi şey yok... ben yinede alıyorum aleti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...