GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 jK ßr0 ch11L afsafasfadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 dreagloth said: JestersTear said: adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu. evet öyledir ilk defa iş yaptığım biri değil, ayrıca o sekılde dusunuyor olsa en basta 1399 dan asagı dusumem derdı sadece bana verırdı 1299 tl ye, ps4 un yok satacağını 4 tane magazası olan adam bilmiyormuydu! adam ona rağmen sadece sana ozel yapayım dedi onuda ben rica ettiğim için yaptı, ama denyonun teki artık nasıl becerdiyse baska bir bayiye ucurmus haberı.. ben telefonda da konustum adamla.. he tabi herkes neye inanmak isterse ona inanır yapacakta bir şey yok. sonucta ınsanların parasını geride veriyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 JestersTear said: tinu sen de bunu yedin öyle mi? adamların aklı başına geldi niye 1399'dan satmak yerine 1299'dan veriyoruz ki diye böyle bişey uydurdular, fiyatı değiştirdik diyemeyecekleri için. Sen de yedin işte bunu. Pati'ler namuslu, dürüst insanlardır buradakileri zan altında bırakıp suçlamadan önce bir düşün bakalım istersen bayii kekliyor mu beni diye. farkındaysan dedimki biri bi arkadasına soylemıstır surdan aldım dıye, o arkadasıda baska bı bayıye soylemıstır 1299 a arkadasım burdan almıs sızde verebilirmisiniz diye.. tahmınım bu yonde.. burdan alan adamlar manyakmı gidip baska bayıye ben su bayıden 1299 tl ye aldım dıyecek. JestersTear said: Belgesiz ve kanıtsız bir insanı suçlamak ciddi bir ithamdır ve suçtur, hatırlatmak isterim. yazıp sonra tanımadan etmeden bayi boyle yapmıstır dıye suclamakta tam xboxcı kafası olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ben onu dedim zaten tinu, anlamamışsın beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Sony Tr ne karışıyor ben onu anlamadım. Adam kendi karından kısıyor sonuçta. SonyTR'e kazık atacak, ürün karşılığı az para verecek hali yok. Ayrıca 1399tl tavsiye edilen fiyattır. Bu iş herzaman böyledir. Playstation TR ürün müdürü bile twitterdan yazmıştı bayiler kendileri bundle yapabilir, indirim yapabilir diye. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Hikaye uydurma. BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 gold 1800tl'e satıyor ps4'ü. lel. sony garantisi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 mani said: Sony Tr ne karışıyor ben onu anlamadım. Adam kendi karından kısıyor sonuçta. SonyTR'e kazık atacak, ürün karşılığı az para verecek hali yok. Ayrıca 1399tl tavsiye edilen fiyattır. Bu iş herzaman böyledir. Playstation TR ürün müdürü bile twitterdan yazmıştı bayiler kendileri bundle yapabilir, indirim yapabilir diye. Garip. distribütör karışıyor. X fiyattan aza satmayacağına dair sözleşme imzalıyorsun alırken malları vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 @tinu bak şöyle birşey gördüm şimdi. said: Mustafa Yiğit @undernick 9 sa Resmi olarak on siparis yapilmayacak, lutfen aksi durumlara itibar etmeyiniz. Karsilastiginiz boyle durumlari Sony Eurasia'ya sikayet ediniz bu yüzden arayıp cezalandırmış olabilirler. İndirimden dolayı değil de önsipariş durumundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sözleşme olayını bilmiyorum tabi olabilir o tarz bi olaydan ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben saat satıyorum , mesela bazı markaların piyasa fiyatı 1000tl, ithalatçı firma bunu bana %50 ile veriyor ama internet üzerinden maksimum %15 indirim yaparak satabilirsin diyor, bu indirimin üzerine çıktığım an diğer mağazalar ithalatçı firmaya şikayet ediyor ve firma hemen arayıp satamazsın hacı diyor yani bazı mallarda iş satıcıya kalmıyor. bu olayın patlamasında tek neden başka bir bayinin 1299tl den satıyor diye şikayet etmesi, ön sipariş değil olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 el altından çok rahat yapılır bu işler ya. muhtemelen eurasia faturalarını incelerim falan dediyse işler kızışmış olabilir. yoksa el altından satarsın kimse de niye sattın diyemez. sonuçta X bayi bahsedilen sitesine koymamış bu fiyatı veya dükkanında bu fiyata satmıyor, reklamını yapmıyor yani. reklam yaptığın sürece rekabet bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ilk mesajda yazdığım gibi , sony faturaları isteyebiliyor gönderdiği adet kadar, sonuç olarak adam sony böyle bastırınca riske girmek istememesi normal, sony faturaları kontrol edeceğiz başka türlü mal vermem demiş, herifin 4 tane magazası var. 50 tane sipariş almış, sırf 8 makine için niye riske girsin ki adam. ilk 1299 a vereyim dediğinde de burda konuşmuştuk adam 1399 dan satıyorum dese elinde yine mal kalmazdı , ben bu sony bayisiyle uzun zamandır calısıyorum cok sayıda sony saat aldım sattım Satamayacak olsa bana söylerdi abi yapamam en fazla sana veririz derdi. Ama artık burdan birileri başka bayiye söylediyse. şu bayiden aldık sizde verebilirmisiniz gibisinden sony öğrenmiştir. sonuçta tahmin edememiş olabilir bu duruma geleceğini. neyse artık yapacak bi şey yok... ben yinede alıyorum aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ön sipariş nası yok ya her yerde koca koca yazıyor ön sipariş alınır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 beni hala aramadı yalnız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 fizban said: beni hala aramadı yalnız ? çaktırmasana lan 100 lira ucuza ps4 alacan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Beni de aramadı, ilk iki bizi diyedir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 şurada 2 kuruş ucuza konsol alacaksınız diye ne taklalar attınız be psciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 elemanin biri bestbuyin onunde elinde ps4 kutusuyla bekliyodu, ustune de $800 yazmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 hertürlü okutmuştur onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Almanyadan bildiriyorum, subata kadar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 thx bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben bize satacak bayiyle konustum bugun. haftaya kesin haber verecek ama bize mal yok muhtemelen ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OsKHrWiYu4U almanya ps4 launchtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar