xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dreagloth said: 160-170 hayatımda 100 ₺ den fazla ps oyuna para vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yazık ya bunlar da insan ama kaç melyon veriyorlar bir oyuna, insanın içi parçalanıyor şu Gabensızları görünce:( Console alinca pc kullanamiyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 xlaidehlevar said: dreagloth said: 160-170 hayatımda 100 ₺ den fazla ps oyuna para vermedim hayatında hiç release'de ps oyunu almamışsın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 en guzel race hepsine sahip olan race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konsol oyunlari cok para degil bence sonucta sen 1000TL lik pc ile 7-8 yil oyun oynayamiyorsun bu kadar net bir fark oldugu icin bana sahsen koymuyor verdigim para he bir de oyun takas olayi var zaten birkez para bayiliyorsun ama sonra takas ederken baska oyuna genelde 50TL fln bayiliyorsun. Shadow of Mordor oyununu ayni grafiklerde oyna bakalim 1000TL lik pcde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Destiny li bundle aldim kendimi adiyorum buna şimdi. Ama yok guncelleme yok psn hesabi yok bilmemne daha oyuna giremedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hadi hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yazık ya bunlar da insan ama kaç melyon veriyorlar bir oyuna, insanın içi parçalanıyor şu Gabensızları görünce:( zaaa ahah konsol AAA oyunları şuanda daha ucuz PC oyunlarıdnan 5dkda değişir bütün işler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Us psn store a bekleriz tatarcigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İhanete uğradık, arkamızdan hançerlendik, hayin Gabentüs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 LoLz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Us psn baya iyi fiyat veriyor olm bu ps den oyunlar pahali diye cekinmek cok sacma bir durummus iyibettim ben ps4 almakla. Ki kac gundur destiny oynuyorum daha ne istiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ben daha alamadim destiny sira gelmedi ona bir seferde 6 oyun alinca corba oldu hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben de daha alacaklarım var ya killzone shadowfall gta v ve last of us alacağım ilk 3 oyun. hanımla oynamak için de little big planet alıcam sdklfjsldfj ya bide pes alsanacılar var onlara inat almıyorum abi pes i. çok istiyorsanız alın gelin dedim. morta kombat x çıksın alıcam ama onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 DareJedi said: Ben daha alamadim destiny sira gelmedi ona bir seferde 6 oyun alinca corba oldu hepsi :) şu olaydan çok mağdurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Pes ve Fifa demosu var onlari kur oyna 10 tane takim fln oluyor ama mekanik olarak sana ayni seyi sunuyor ben fifa 15 te oyle yaptim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Diablo oynaması zevkli aynı ekranda. şuan ilgimi çeken çok oyun yok. Şuan Colin Mcrae gibi bir rally yarışı, Tekken, Mortal Combat fln çıksa bunları oynamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aze6aI3lQOo ne kadar oynamana izin veriyor bu share play olayiyla? inanilmasi guc harika gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 güzelmiş hakikaten. gırılsa da alsak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Ne kadardan kasit? Bildigin butun oyunu oynayabiliyorsun oyunu stream ediyor bir nevi ama bana TR de mantikli calismaz gibi geliyor 500kbit upload ile biraz 2.0 guncellemesinde gelecek diye bekliyoruz bakalim. Edit: http://www.ign.com/articles/2014/10/24/ps4-update-20-available-next-week 28 Ekim'de gelecekmis. http://www.youtube.com/watch?v=ocJeVjGIFfY#t=15 Support ile yapmis oldugum konusma kapsaminda ogrendim ki upload speed min 3mbps olmasi gerekiyormus yoksa goruntu clear olmaz dedi. Amma guncelledim ttnet adsl ile 1mbps bile alamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 hand over another controller olayi icin arkadasinin oyuna sahip olmasi gerekmiyormus. bu sekil ne kadar sure oynamasina izin verecek onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 oyunu arkadasindan stream ediyosun iste, niye sureli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 1 saatlik periyodlar halinde diye biliyorum sureyi uzatmak davet eden hosta bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 psn de nickim adım soyadım gozukuyor. nickimin gozukmesini istiyorum. nası yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar