Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 bu aralar warframe e sardım çok güzelmiş. Keşke releaseden beri oynasaymışım. lock and load Tenno, you know what to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 DS4'ün thumbstick'lerini xbone controller'ın ki ile değiştirdim, daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 LathspeLL said: DS4'ün thumbstick'lerini xbone controller'ın ki ile değiştirdim, daha iyi oldu. eyvah gelecek şimdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 sabonis said: LathspeLL said: DS4'ün thumbstick'lerini xbone controller'ın ki ile değiştirdim, daha iyi oldu. eyvah gelecek şimdi.... ahahahaah aynı şeyi düşündüm yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ny3JYGXCmFg&feature=youtu.be Ohhhşşş, gameplay'de bence kusursuz hale gelmiştir. İşte yapımcıya süre tanırsan ortaya çıkan işin kalitesi bu şekilde değişiyor. Ya herifler zorla çıkartsaydı oyunu geçen sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Off TDU/GT karışımıymış gibi bi hissiyat verdi bana video, do want Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bound by flame de olmayacakmış tr psnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Watch Dogs PS4'te 1080p ve 60 FPS imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Watch Dogs inanılmaz güzel görünüyor, PS4'üm geldiğinde de çıkmış olacak. Üstüne işlerim de hafifliyor haziran başı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Genwa said: Bound by flame de olmayacakmış tr psnde olmasın abi us psn için amazondan kod al oyna ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 LathspeLL said: Watch Dogs PS4'te 1080p ve 60 FPS imiş. Sony sitesinde böyle yazmıştı ama demin silmiş. Yani 30 fps locked veya 30-60 unlocked olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 said: 1080p, 60 fps no frame drops; but missing MSAA and TSAA demiş ubisoft watch dogs için almanya da bi eventte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Abi ubisoft blog'da açıklama yapmış. PS4'te 900p 30 fps, Xbone'da 792p 30 FPS... said: The game also looks great on both generations of consoles. On new-gen systems the game will run at 900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles. http://blog.ubi.com/watch-dogs-next-gen-game-resolution-dynamism/ said: “Resolution is a number, just like framerate is a number." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çükümü yesinler o zaman sdfs yıllardır ps3 oynuyorum bana kimse ps4'te 1080p 60 fps aşağısı oyun oynatamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 AC 4'te böleydi sonra patch çıkarıp 1080p yaptılardı, bunda da öyle yapsalar hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 PS4 edindim dun, killzone cikti icinden, onu bi oynarim. Onun disinda digital olarak alinip oynanabilecek oyun var mi tavsiye mahiyetinde? tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 second son iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Spor oyunlarını seviyorsan Fifa ve Nba2K14. Konsolun teknik yönünü gösterme açısından Infamous. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 nba2k14-bayörümcek-infımıs-fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 bakayim bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Second Son banko alınmalı, exclusive'liğin hakkını verebilmiş. Spor oyunları ise zevkine kalmış, ben almıyorum mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Digital al direk. Al sat yaparak oynuyorum pyunlari ben. Infamous gameplay goruntu ses cok iyi hikaye tirtimsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Gladmir said: bakayim bunlara 2nd son çok kısa bir oyun tavsiye etmiyorum. Warframe çok iyi bir oyun bir bak derim. Craft lvl up customization herbirşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Millet playstation 4 siparişi vericem de, amazon.com New York için 40 dolar tax istiyor. Newegg'de tax yok ama onda da 4-7 gün diyor kargo süresine. Shoprunner mı ne öyle bir şeyin trial'ı var gerçi 2 günde gönderiyorlarmış ama nette de Shoprunner için hep scam, vaad ettikleri sürede göndermiyorlar vb. laflar edilmiş. Var mı bir öneriniz? Newegg 4-7 gün arası kesin gönderiyorsa alacağım da 10 günü falan geçerse sıkıntı olur o zaman. (Amerikanyalı bir arkadaş geliyor da tatile, sipariş ver ben getiririm dedi, 2 hafta sonra uçağı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 yogunluk olmayan donemlerde 4 - 7 gun diyosa cogunlukla 4 gunde gidiyo. ben ps4 umu arkadas amerikaya giderken bestbuydan siparis ettim. o ulasmadan ps4 ulastı belirttikleri gunden erken ulastı hatta. 7 gunu gecerse zaten paranı geri iade ederler en kotu ihtimalle diye dusunuyorum. ama newegg in support u falan varsa bi mail atsa gonlunu rahatlat. bir de amazon sanırım direk turkiyeye yollayabiliyor ve gumruk icin odedigin paraları sana geri verebiliyor gibi bi durum vardı. summon fizban. o daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar