mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yeni indirimler gelmiş store'a. bayadır crash bandicoot'u bekliyorum 75 liraya inmiş daha iner mi acaba yoksa direk yapıştırsam mı bu fiyattan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 hayır crash i neden bekliyosun yani neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 adamın beklemediği oyun yok ki asdsafasfa ne zaman şu topic uplanmış görsem kesin mokoko oyun aş eriyor diyorum. bu arada spyro remastered geliyormuş IS-LAN-DIM çocukluğumun 100lerce saatini almıştı efsane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 dreagloth said: hayır crash i neden bekliyosun yani neden o ne demek yahu ps1 2 zamanının en sevdiğim oyunu. remaster'ının çıktığını görünce ıslanmıştım resmen. sadece biraz pahalı çıkınca biraz bekliyim indirim için dedim. keşke şununda bi remaster'ı çıksa http://www.mobygames.com/images/covers/l/42011-crash-nitro-kart-playstation-2-front-cover.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 asıl ps1'deki crash yarış oyunu efsanedir ya. şu gelsin cüzdanı fırlatırım net.. benim ps1 duruyor ama annem çoğu cd'yi atmış/vermiş oyunlarımda çok eksik var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 applev0dka said: adamın beklemediği oyun yok ki asdsafasfa ne zaman şu topic uplanmış görsem kesin mokoko oyun aş eriyor diyorum. bu arada spyro remastered geliyormuş IS-LAN-DIM çocukluğumun 100lerce saatini almıştı efsane oyun. öyle deme bu arada bi süredir iyi tutuyorum yine kendimi ama dayanamicam yine fena giricem gibi store'a. rainbow six + crash için ellerim kaşınıyo adeta. bide işin kötüsü rainbow'u umarım 3 5 oynayıp salmam :( almadan rahat edemicem yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 applev0dka said: asıl ps1'deki crash yarış oyunu efsanedir ya. şu gelsin cüzdanı fırlatırım net.. benim ps1 duruyor ama annem çoğu cd'yi atmış/vermiş oyunlarımda çok eksik var ya :( evet lan buydu zaten benimde demek istediğim oyun. yanlış olmuş üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ps1 zama nında ilkokul bebesiydin sen, büyüdün eşek kadar adam oldun, zevklerin artık değişsin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 valla ozmnlar deli gibi tekken oynardım ama artık hiç sevmiyorum. demek ki olay crash'in iyiliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 p5 cdim kırılmış digital indirime girse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 crasha kötü diyen çarpılır zaten. belki o zamanki anılarımızı hatırlayıp şuan bu kadar istiyoruz bilmiyorum ama. CTR Spyro Tekken 3 NFS Army Men 4 tane karakteri olan co-op aksiyon-dövüş oyunu adını unuttuğum. bunlar tüm çocukluğumu kapladı resmen gömdüğüm saatlerin haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Fin said: p5 cdim kırılmış digital indirime girse keşke 2 hafta önce indirimdeydi şansına küs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 acelem yok ya baska oyun olsa umrumda olmazdı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 applev0dka said: crasha kötü diyen çarpılır zaten. belki o zamanki anılarımızı hatırlayıp şuan bu kadar istiyoruz bilmiyorum ama. CTR Spyro Tekken 3 NFS Army Men 4 tane karakteri olan co-op aksiyon-dövüş oyunu adını unuttuğum. bunlar tüm çocukluğumu kapladı resmen gömdüğüm saatlerin haddi hesabı yok. spyro'u hatırlıyorum ama hiç oynamamıştım. sanırım bi tek demo cd'nin içinden belli bi yerini oynadığımı hatırlıyorum. remaster'ı çıkarsa alırım safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 dediğim diğer oyun da şu fighting force kuzenle az co-op oynamadık.. çok zordu lan eskiden oyunlar. bunu bitirmek için az kasmadık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Oyunlar daha zordu konusuna katılıyorum ama biz de beceriksizdik çocukken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 sanmıyorum ya eskiden hastalık vardı ben de her oyunu hard'ta bitircem diye şimdi normal açıom hep, o da kasarsa easye geçiriveriyorum. Eskiden hırs yapıp, o hırsı tüketecek vakit vardı, şimdi o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 mokoko said: spyro'u hatırlıyorum ama hiç oynamamıştım. sanırım bi tek demo cd'nin içinden belli bi yerini oynadığımı hatırlıyorum. remaster'ı çıkarsa alırım safdsadf haha aynen.. demo cd'den oynayip birakmistim.. o kadar sarmadi ama crash efsanedir.. crash remastered'i direkt release'de aldim ama ona da sabrim yetmedi.. tum souls oyunlarina gogus germis ben, ilk oyunu bitiremeden attim havluyu.. ne kadar zor ya.. platform oyununa yetemedim resmen sdf.. 12 yasinda bitirdigim seri bu muymus dedim.. o zaman hic zor gelmemisti :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 şuan oyunlar gözüne sokuyor abi Buraya tutun --->>>> X şeklinde. Ha bunu göremeyecek kadar kör olma ihtimaline karşı da yardım ediyor sana bir süre sonra. Eski oyunlarda bunu kendin çözüyorsun, nereye tutuncam, ne zaman hangi tuşa basıcam falan diye. Üstüne 13214141 mermi yedim yıkılmadım adamlar da yoktu, üste fotosunu koyduğum oyunda kafana cam şişeyle darbe yedin mi %10 canın falan kalıyordu patates oluyordun. Tekken'de o ilerlemeli mode ölümcül zordu mesela sağdan soldan sıkıştırıp dövüyorlardı sırf regen yaparm diye yoshi ile oynuyordum sadece o modu. Action man oyunum vardı bir tane, paso kayboluyordum nereye gideceğin konusunda net bilgi olmadığı için. WoW'da görebilirsiniz bunu en net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ABİ EVET O TEKKENDEKİ İLERLEMELİ MODDA KAFAYI YİYODUM resmen deliriyoduk arkadaşla beraber şu anda sen söyleyince hatırladım afasdfsadf bu arada r6 + crash + life is strange aldım indirimden. (r6 indirimde değildi gerçi) iflah olmuyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 MHW fiyati ucuzlamissa onu da degerlendirin.. seri hakkinda en ufak fikrim yoktu.. bagimlisi oldum su aralar :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 bakmadım ama yoktur onda indirim. birde çok grind gerekiyor belli ki onu oynamak için. uzak tutmaya çalışıyorum kendimi grind gerektiren oyunlardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 ben bekliyorum monster hunter indirime girdiği gibi yapıştırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 applev0dka said: asıl ps1'deki crash yarış oyunu efsanedir ya. şu gelsin cüzdanı fırlatırım net.. benim ps1 duruyor ama annem çoğu cd'yi atmış/vermiş oyunlarımda çok eksik var ya :( ne gran turismolar ne nfs'ler oynadım da şundaki tadı alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 applev0dka said: ben bekliyorum monster hunter indirime girdiği gibi yapıştırıcam r6 al boşver mhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar