tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yoo çıkmadı.. american.exp de sorun yok adresini amerikada bi adres giriyorsun.. gayet güzel alıyorsun , :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 devamlı digital almak çekilecek dert değil. oyunlar 120 tl'lere gelir zaten yavaş yavaş. şimdilik pahalı pahalı 1-2 oyun alsak götürür. ben bi bf4 bi fifa patlatırım yeter mesela bu arada gg'de 2500'e koymuş biri sdfs. çok acil lazım olan zengin bebesi varsa alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nba kurması hala bitmedi ya... neyse canlı yayındayım bi maç daha atayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tinu said: yoo çıkmadı.. belki sırf amerikada çıkıyordur. Yanında hediye veriyoruz 30 gün diyorladı bi ara. ne güzel sevindiydim contrast ile resogun bedavaya gelcek diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oha nası bitmez bütün gündür nba kuruyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 valla 41gb download ettı oyunu actım ınstall game yazıyor .. o sırada maç yaptırıyor sana zaten canlı yayında da gorunuyordur , şu an %87 de filan, bu arada warframe ve retribution indirdim ama lisanlı değil felan diyor açmıyor anlamadım onu ayrıca bakıcam, nba 2k14 %89 olmus install game kısmı sanırım oyun kapalıyken daha hızlı yukluyor ben fifa14 atayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bu arada saat 00:00'da başlayacak satış için sıraya girenlerle ilgili haber vs. varsa paylaşın da gülelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 warframe i actım bakalım neymıs , fps hayatta oynayamamda maksat grafik gorelım , türkçe oyun 3 aylık plus aldım contrast 'da cekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 teknosa.com 'da 00.00 da satışa sundular, alamadan bitti la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi baya baya teknosa.com'dan alırım saati gelince diye mi düşünmüştün sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gecenin yarısı soğukta bekleyip almayı niyetlemediğime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 JestersTear said: Bu arada saat 00:00'da başlayacak satış için sıraya girenlerle ilgili haber vs. varsa paylaşın da gülelim. aferin jester yolu buluyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 az önce amazondan da aldım 2 tane ntsc cihaz 1050 şere geldi. gg de okuturum 1400 den cash para mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 dün nba 2k14 tam install ettikten sonra , myplayer modunu açtım, adamlar gta gibi yapmışlar :) yalnız ara videoları geçememek sinir bozuyor.. bi saat lak lak yapıyorlar, dün sadece karakter yaratıp draft maçı yaptım, takımlarla toplantılara filan girdim, sonuç olarak timberwolves tarafından draft edildim, sonra oynamadım daha, yalnız oyunun herhangı bir yerindeyken park olayına girebiliyorsun tek tuşla, 6-7 tane sahanın olduğu bir park düşünün, aynen gta gibi orda başlıyorsun senin gibi online herifler var, sahalar 2v2 3v3 5v5 gibi ayrı ayır gidip sıraya giriyorsun sahaların kenarında o an oynayanları izliyorsun onların maçı bitince senle beraber bekleyenler giriyor filan.. hani okulun bahçesinde maç yapmak için abileri bekler gibi bekliyorsun :) gerçi onada çok bakamadım gece 3 civarındaydı. contsrat denen oyun için plus alınırmış gerçekten, oyun güzel , çok zevkli bulmacalar var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Su saatten sonra alinabilecek bir yer kalmadi mi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sabah teknosa akmerkez'e sordum, kamladı dediler ama bariz kendilerine ayırmışlardı. cevahirde 14 tane var dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ogle arasinda Cevahir'e gitmem zor gibi ama Sapphire Teknosa'ya bakmayi dusunuyorum bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 fizban said: sabah teknosa akmerkez'e sordum, kamladı dediler ama bariz kendilerine ayırmışlardı. cevahirde 14 tane var dediler. hmm. acaba şu 2 oyun veerdikleri zımbırtı bitmiş midir? bitmediyse gidip alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hangi oyunlarla veriyorlar kac paraya veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ankarada goren eden varmi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Hiçbir yerde yok bitti aramayın. 2. Stok 8-15 Ocak arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 15 ocak pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bütün izmiri gezdim hiçbiryerde yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ankarada kentpark avmdeki sonye sordum bugün adam 4-5 tane geldi onlara kapora almıştık onlara sattık dedi, isterseniz adınızı yazdırın 2 hafta sonra tekrar gelecek dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi ben de alıcam da bu kadar aceleyle almak istemenizi gerektiren şey nedir? Ben çok araştırmadım çünkü, öyle Q2 2014'e kadar da almayı gerektirecek bir şey göremedim. Benim fark etmediğim bir şey mi var onu bir diyin de gidip alayım eğer varsa bir neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar