tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 allahım sana gelıyoooorum nba muthııs oyunu kuruyor daha kurarken quick maç yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fistan said: yazin bunun slimi cikar mi? abi alet yeterince slim 1-2 sene beklemeyin slimini sdfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 tinu said: abi adamla bugun konustum ankarayla hala bellı degıl dıo bende sabahtan berı magaza magaza ps4 arıyorum, en son lexmarkta calısan bı arkadasım vardı buyuk magazalarla calısan onu aradım , o aracı oldu bu medıamarktan gıttım aldım 1400'e bu arada nba2k14 bıttı :) sımdı acıyorumadam aramadi beni hala ya. bi umit bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vay canlı yayın olayı ıyımıs http://tr.twitch.tv/dnztinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Fistan said: yazin bunun slimi cikar mi? bence sen de benim gibi bekliceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fizban said: tinu said: abi adamla bugun konustum ankarayla hala bellı degıl dıo bende sabahtan berı magaza magaza ps4 arıyorum, en son lexmarkta calısan bı arkadasım vardı buyuk magazalarla calısan onu aradım , o aracı oldu bu medıamarktan gıttım aldım 1400'e bu arada nba2k14 bıttı :) sımdı acıyorumadam aramadi beni hala ya. bi umit bekliyorum :P olm harbi niye aramiyor seni haha.. 5 tane geldi dedi.. o 5 kisiden biri misin lan yoksa.. ona gore cevahir onundeki cilgin kalabaliga birakacagim kendimi sdfjk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fifa14 u kurdum demo canlı yayındayım :) hıc beceremiyorum bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nası görüntüler falan onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fıfa cok bı sey yok ama nba2k14 ınanılmaz gercekten muthıs yapmıslar, daha oyunu ınstall edıyor ınstall ederkende oynayabılıyorsun bı tam bıtsın o zaman ıyıce ınceleyecem. oyunları amerıka uzerınden almak cok mantıklı hesabımda 20 dolar vardı , nba 59dolardı 39 dolara geldı oyun , turkıyede 200 tl fılan sanırsam su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 twitchten acsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 açık http://tr.twitch.tv/dnztinu nba2k14 u actım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gercek sandim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 TR upload ozurlu oldugu icin sikinti var tabi aslinda bunu soyle dengeleyebilirler mesela server belli bir kismi once download eder stabil olacagi zaman oradan baslar tamam geriden gelir ama lag olmaz en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yalnız su an en yuksek grafık ayarında ondan lag oluyor olabılır şimdi bi kademe dusurdum kaliteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gayet iyi, takilma filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 hadi son top sdffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi adamlar yapmış, gerçekten çok çok zevkli hele myplayer modu nasıl olacak merak ediyorum, yalnız ne maçtı be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 mediamarkttan aldım cihazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fifa demo stirim yapsana aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 fıfa next gen degil, grafikler daha canlı evet ama yani next gen için nba2k14 hocam.. bu arada bu aletı alanlar mutlaka american exp. kart çıkartsınlar tr de oyunlar çok pahalı, amerikada 60 dolara alıyorsun bir oyunu, tek sorun download ıcın kota gıdecek , nba 41gb :) evinizde superonline fiber varsa inmesinde sorun yokta işte kotayı götürüyor bayaa. birde oyunların neden demolarını koymamışlar anlamadım bir tek fifa nın var doğru düzgün oyun, şu fpsleri denemek istiyordum. 3 tane free oyun var, blacklight: retribution Dc universe warframe şimdi onlarıda indiriyorum.. uzun süre oyun almayacağım gibi.. bakalım neymiş bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Contrast ile Rezogun'ın free süresi bitmiş mi, hala devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 plus alınca free baktım şimdi, plusda almak lazım, e hani ilk ay plus bedava değilmiydi öyle bir şeyler duymuştum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 american exp kart ile alabiliyormuyuz us psn den sorunsuz kartı kabul etmeme vs. oluyor mu ? kaçtır arıyorlardı size american express card verelim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kutudan çıkmadı mı abi işte free plus trial fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar