xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 btc-e'den gelmiyor da deposit'i yaptığım yerlerden geliyor bana, nerden yaptığınıza göre değişiyordur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 yandex money'i 24change ile btc-e atmışım onu buldum btc-e üzerinden withdrawal buldum BTCTURK üzerindeki işlemlerin mailleri buldum ID ve utility bill attım herhalde yeter ya hesaptan şöyle güzel bi sürpriz çıksa keşkem, hiç hatırlamıyorum ne vardı ne yoktu bu arada adamlara laf ettim de, hesap yatarken indiadan patlatmayı denemişler engellemiş sistem ashuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 bunlar uğraşırken sinir bozuyor da güvenlik için katmanlı olması en iyisi tek sıkıntı iletişimde yaşancak gecikmeler güzel bişey çıkarsa birer dürüm ısmarlarsın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 aldığım dönemde ltc 8-16 dolar arasındaymış ama sanırım ltclerin hepsinde kol kesip btc e dönmüştüm. hesap boş çıkacak büyük ihtimal das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ben de buarada 2012'den mining pool hesabi buldum mailleri karistirirken, ona girmeyi deneyecegim baktim olmemis pool :D 12 dolarmis 2012'nin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar