Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 mmo stayla ya tek serverda takılıosun genelde. bizim aktif bi serverimiz var istersen en az 20 kişi oluor off saatlerde. prime time 50-60 civari gelirsin buraya heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sizin server dediğin, offical değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hea official deil kendi serverimiz. officiallerde admin olmuo pek online burda iyi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 o zaman fakir edition da vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 valla bilmiyorum xeno fakir oynuodu bi ara ama serverdamıydı bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ahh ya ruhu fakir onun. sorayım ben bi ona. bu arada mekan basmış adamlar asdfg çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=dC0stqy3fpo grim sen ne diyorsun şimdi, dayz mayz den iyi midir bu? ona göre vakit ve enerji yatırımı yapayım. minecraftta hep bi savaş olsun, mekan basılsın isterdim bu o ihtiyaca yönelik olmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ava giderken avlanmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 şu haliyle daha zevkli dayz sa dan imamo bence değer yani 20 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Kalabalık serverlarda oyun yeni başlayanlar için çok acımasız. Dayzdeki gibi silahlı soyguncular yok direk öldürüyor herkes. Çıplak giyinik fark etmiyor. Bu çok canımı sıktı başlarda soğudum biraz oyundan ama işi çözdükçe haritayı tanıdıkça bende onlardan biri olmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 ehh bende de öyle yeni spawn olmuşum itemli olmuşum farketmiyo daha şu ana kadar 2 kişiyle karşılaştım kill on sight yapmayan.. Silahlılardı 2 kişilik grup halinde , ellerimi kaldırdım please dont shoot diye , aradılar işe yarar bişey varmı diye , you can go dediler... sevindim böyle sonunda adam gibi biri çıktı görür görmez indirmeye çalışmayan diye tam binadan çıktım 5 sn sonra öldürdü biri eh :I allahtan karşılaştıklarımın çoğu bayaa yeteneksiz 7-8 kere sıkıp tutturamıyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sen oyunlari karistirdin galiba dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 imamizer said: o zaman fakir edition da vardır? var cracked serverlar da sıkıntılı olabilir hack mack konusunda. yani oyun bende var. çok oynamıyorum, gerçi şu aralar işten dönüp 2 el dota atıp yatıyorum zaten başka bişey oynamıyorum da, yine de böyle bi toplaşma falan olursa katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 MasterHapLo said: minecraftçı gençlik alıyor muyuz rustı abi minecraft kadar degil de base building fln zevkli. pvpsi var raid yapıosun baskalarının baselarına fln gayet zevkli oyun gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 iyi oynuyosun diye 3-5 bebenin hack diye aglamasi ve akabinde ban yemek. sdf baskasinin serverina gireni s. kendi serverimda at kosturrum bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Alıcaktım şu yorumdan sonra bir kez daha düşündüm. Community o kadar kötümü ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kontrol etmenin hic bir yolu yok, bir kisi hack diyor, diger arkadaslari hack diyor, bunlari goren troller evet adam ucuyodu vs diye basliyor. ha her server ayni degildir ama bana boyle denk geldi. adamlar boyle derken ben 100 kere yazdim, stream yapiyorum hersey kayitli admin email versin yollayayim falan diye ama adam sallamadi heralde, zaten alman serveriydi almanca konusuyodu surekli admin. bani cakti gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 gelin bizim servera işte deathmatch modunda oynuyor bebeler hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sizin server hangisi bilmiyorum ama oyunda tanistigim bir turk cocuk ta bir turk serverda oynadiklarini ve adminler cekemedigi icin ban yediklerini soyledi. isin ilginci, admin bu forumdan jahreinmis, ismini gormuslugum var daha once. o yuzden bu kadar zaman harcayip ustune sacma sapan sebeplerden ban yiyemicem hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Summon Gurbetçi Jahrein.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 cekemediği için kim banlanmıs la yok ole bisi heh. ben bilmiyorum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bana soyleyen kisinin adi memoricab. 5 kisilermis, birilerinin baselerini falan basmislar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 aahaha tamam biz bastık adamların baselarını fln da adminlikle alakası yok pek gayet legit kasıp yardık adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 bilmiyorum detayini iste cok tanidigim biri degil zaten de ban yediklerini falan soyledi, en son bi alman serverindayilar ama orda da ben ve arkadaslarim ban yedik ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Herkes sunucu açabiliyor ama herkes sunucu yönetemiyor maalesef. Keşke bazı şeyler yaş veya tecrübe ile doğru orantılı olsa ama gerçekten ben "o" yeteneğin doğuştan geldiğine inanıyorum. Umarım bu berbat genlerinizi çocuklarınıza geçirip türünüzü devam ettirmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ohaha lafı kes "adminlik yeteneği" olmadığı için soyunu kuruttu herif. neyse uzatmim bb hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar