Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rust

ersagun

Öne çıkan mesajlar

ahh ya ruhu fakir onun. sorayım ben bi ona.

bu arada mekan basmış adamlar asdfg çok iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=dC0stqy3fpo

grim sen ne diyorsun şimdi, dayz mayz den iyi midir bu? ona göre vakit ve enerji yatırımı yapayım. minecraftta hep bi savaş olsun, mekan basılsın isterdim bu o ihtiyaca yönelik olmuş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ehh bende de öyle yeni spawn olmuşum itemli olmuşum farketmiyo daha şu ana kadar 2 kişiyle karşılaştım kill on sight yapmayan..

Silahlılardı 2 kişilik grup halinde , ellerimi kaldırdım please dont shoot diye , aradılar işe yarar bişey varmı diye , you can go dediler... sevindim böyle sonunda adam gibi biri çıktı görür görmez indirmeye çalışmayan diye tam binadan çıktım 5 sn sonra öldürdü biri eh :I

allahtan karşılaştıklarımın çoğu bayaa yeteneksiz 7-8 kere sıkıp tutturamıyolar falan
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

o zaman fakir edition da vardır?

var cracked serverlar da sıkıntılı olabilir hack mack konusunda.

yani oyun bende var. çok oynamıyorum, gerçi şu aralar işten dönüp 2 el dota atıp yatıyorum zaten başka bişey oynamıyorum da, yine de böyle bi toplaşma falan olursa katılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kontrol etmenin hic bir yolu yok, bir kisi hack diyor, diger arkadaslari hack diyor, bunlari goren troller evet adam ucuyodu vs diye basliyor.
ha her server ayni degildir ama bana boyle denk geldi. adamlar boyle derken ben 100 kere yazdim, stream yapiyorum hersey kayitli admin email versin yollayayim falan diye ama adam sallamadi heralde, zaten alman serveriydi almanca konusuyodu surekli admin. bani cakti gecti.
Sosyal ağlarda paylaş

sizin server hangisi bilmiyorum ama oyunda tanistigim bir turk cocuk ta bir turk serverda oynadiklarini ve adminler cekemedigi icin ban yediklerini soyledi. isin ilginci, admin bu forumdan jahreinmis, ismini gormuslugum var daha once. o yuzden bu kadar zaman harcayip ustune sacma sapan sebeplerden ban yiyemicem hic :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...