Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Toplamda 1 hafta ya kullandım ya kullanmadım. Bayağı temiz kısacası. Ağustos'ta almıştım. İzmir'deyim istenirse elden teslim edebilirim. Henüz ilan vermedim bir yere.

Bana 260TL'ye gelmişti kargo dahil şimdi ne durumda bilmiyorum, 230'a bırakabilirim isteyen olursa.
Mesaj tarihi:
Insanlar kendini öldürmek icin yillarca sigaraya para verdikten sonra bana hersey normal geliyor.Halbuki bana verseler o parayi evire cevire döverim onlari hergun illaki birgun yine olürler zaten.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Insanlar kendini öldürmek icin yillarca sigaraya para verdikten sonra bana hersey normal geliyor.Halbuki bana verseler o parayi evire cevire döverim onlari hergun illaki birgun yine olürler zaten.

olm ne saçma düşünce lan yeğeni kansere yakalanmış annane işi.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Acaba o dataların doğruluk payları ne kadar ? Birebir ölçebiliyor mu?

aynı şeyi ben de test ettim ilk geldiğinde.
telefona da benzer bir app yükledim (runkeeper'dı galiba) ikisinin arasında 1000 adımda 2 adım fark çıktı.

oldukça iyi o konuda yani...
Mesaj tarihi:
bu arada neden? denmiş.

tamamen motivasyon. girip kontrol ediyorsunuz, yediklerinizi giriyorsunuz yaktığınızı o hesaplıyor zaten. sonra yaktığını somut olarak görünce, gelen tatlı tabağını geri çeviriyorsun.
Mesaj tarihi:
Ninlempis said:

DareJedi said:

olm ne saçma düşünce lan yeğeni kansere yakalanmış annane işi.

Biraz ironik olacak ama halamı kanserden annanemi ciğer iflasindan kaybetmiş birisiyim.
Mesaj tarihi:
o işi yapıyor mu tam emin değilim ama alarmı var. koluna bağlı uyuyosun zaten. kolunda ayarladığın saatte vınlamaya başlıyor. yatakta yanındakini uyandırmamak için ideal.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

inyormaynd said:

Acaba o dataların doğruluk payları ne kadar ? Birebir ölçebiliyor mu?

aynı şeyi ben de test ettim ilk geldiğinde.
telefona da benzer bir app yükledim (runkeeper'dı galiba) ikisinin arasında 1000 adımda 2 adım fark çıktı.

oldukça iyi o konuda yani...

Bilgi için teşekkürler (tu).
  • Yeni Oluştur...