MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Toplamda 1 hafta ya kullandım ya kullanmadım. Bayağı temiz kısacası. Ağustos'ta almıştım. İzmir'deyim istenirse elden teslim edebilirim. Henüz ilan vermedim bir yere. Bana 260TL'ye gelmişti kargo dahil şimdi ne durumda bilmiyorum, 230'a bırakabilirim isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ne renk? sifiri 99dolar degil mi? 200TL gitti gidiyor ya da sanal pazardan ilan acarsan alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Dostum amerikada yasiyosun galiba:) 60 tl zaten kargoya oduyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kendi sitesinde free shipping var? Edit: Sadece US zone icinmis sorry :) Ama zaten istesemde alamiyormusum bluetooth 4.0 istiyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sunlara niye para veriyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Insanlar kendini öldürmek icin yillarca sigaraya para verdikten sonra bana hersey normal geliyor.Halbuki bana verseler o parayi evire cevire döverim onlari hergun illaki birgun yine olürler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Sanalpazar'da 380 liraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ulan şunu gugıldan arattırdınız ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben beğendim baya alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 DareJedi said: Insanlar kendini öldürmek icin yillarca sigaraya para verdikten sonra bana hersey normal geliyor.Halbuki bana verseler o parayi evire cevire döverim onlari hergun illaki birgun yine olürler zaten. olm ne saçma düşünce lan yeğeni kansere yakalanmış annane işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Acaba o dataların doğruluk payları ne kadar ? Birebir ölçebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 inyormaynd said: Acaba o dataların doğruluk payları ne kadar ? Birebir ölçebiliyor mu? aynı şeyi ben de test ettim ilk geldiğinde. telefona da benzer bir app yükledim (runkeeper'dı galiba) ikisinin arasında 1000 adımda 2 adım fark çıktı. oldukça iyi o konuda yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bu arada neden? denmiş. tamamen motivasyon. girip kontrol ediyorsunuz, yediklerinizi giriyorsunuz yaktığınızı o hesaplıyor zaten. sonra yaktığını somut olarak görünce, gelen tatlı tabağını geri çeviriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ninlempis said: DareJedi said: Insanlar kendini öldürmek icin yillarca sigaraya para verdikten sonra bana hersey normal geliyor.Halbuki bana verseler o parayi evire cevire döverim onlari hergun illaki birgun yine olürler zaten. olm ne saçma düşünce lan yeğeni kansere yakalanmış annane işi. Biraz ironik olacak ama halamı kanserden annanemi ciğer iflasindan kaybetmiş birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ya bu hani uykundan doğru zamanda uyandıran falan alet mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 o işi yapıyor mu tam emin değilim ama alarmı var. koluna bağlı uyuyosun zaten. kolunda ayarladığın saatte vınlamaya başlıyor. yatakta yanındakini uyandırmamak için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 eeh izledim flm iyiymiş baya tam aradığım şey, ama para yok şuan, olursa öm atarım beyb. sequoya özenirsen sen öm at ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben beğendim. Ay başı şu saati de gösterdiği modelinden kesin alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 MrLevie said: inyormaynd said: Acaba o dataların doğruluk payları ne kadar ? Birebir ölçebiliyor mu? aynı şeyi ben de test ettim ilk geldiğinde. telefona da benzer bir app yükledim (runkeeper'dı galiba) ikisinin arasında 1000 adımda 2 adım fark çıktı. oldukça iyi o konuda yani... Bilgi için teşekkürler (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar