Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bi duvara çarpıp gebersin ***, senin benim canımı niye tehlikeye atıyor trafikte, her naneye kameradan ceza geliyor da buna niye gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 3 bin liraya tüplü şahin alma planlarım var. şöyle olay önünde olacak yaradana sığınıp küt diye gireceksin yan kapıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Black-ice said: sana hic yakış tıramadım Ahh lan bizim okulda olsanda bulup dalsam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Black-ice said: sen bana *** demisin Ama sen degilsin o ustune alinma herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Editor said: Hayir o yuzden parali *** dedim beraber kullandim. TAMAM O ZAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Editor said: Black-ice said: sen bana *** demisin Ama sen degilsin o ustune alinma herseyi hidayet'e laf söyletmem. http://galeri5.uludagsozluk.com/6/sen-bana-pic-demissin_97952.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Black-ice said: Editor said: Black-ice said: sen bana *** demisin Ama sen degilsin o ustune alinma herseyi hidayet'e laf söyletmem. http://galeri5.uludagsozluk.com/6/sen-bana-pic-demissin_97952.jpg Ice ice baby.... Dimtis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Selam, Abi edit manyağı yaptınız beni! Lütfen dikkatli olalım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya paramecium gibi temiz bir adamın bölümünde pislik yapmaya utanmıyor musunuz gerçekten? ben utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 neyin kafasını yaşıyorlar acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi paintle attığım resimdeki ayıplı kelimeleri de silip tekrar uploadlasaydın :P Paticikte genel olarak hakaret amaçlı kullanmadıkça o lafı kullanmakta bir sorun olmuyor sonuçta ama idare sende tabi burada hassas olabileceğini düşünmemiştim. Özür dilerim kullandığım tekrar yapmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Vingthor said: ya paramecium gibi temiz bir adamın bölümünde pislik yapmaya utanmıyor musunuz gerçekten? ben utanıyorum. Ben picture ile alakaliyazmistim :( 🍌 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evet abi adam okulundaki paralı picture'lardan bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Selam, Zaten otomobilden anlamıyorum, bari genel ahlak(her ne demekse) konusunda birşeyler yapayım da modluk boşa gitmesin :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 https://twitter.com/search?q=%23harunta%C5%9Ftan&src=typd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://gundem.milliyet.com.tr/trafik-magandasi-yakayi-ele-verdi-/gundem/detay/1795692/default.htm yakalanmış yarış öncesi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aquila said: ahah o ne lan, youtubea duser icerden cekilmis videosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 DeBuffAndHeal said: http://gundem.milliyet.com.tr/trafik-magandasi-yakayi-ele-verdi-/gundem/detay/1795692/default.htm yakalanmış yarış öncesi lol. ceza az ama bu adam her türlü ehliyetsiz araba kullanacaktır. Polis bunu bir kaç kere takip edip ehliyetsiz araba kullanmaktan da kıstırirsa gözümdeki puanı artar teşkilatın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya benim kadini bogasim geldi psikologa falan mi gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 herifi ceza olarak bu kadinla zorla evlendirmek lazim, diger arabada ki garibani da kurtarmis oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yakında kamyonun biri yanlıyacak buna. ondan sonra "ünlü iş adamının oğlu trafik canavarına kurban gitti" olacak manşetler. Neyse ismi, cismi ortaya çıkmış. yakında cenaze haberini alırız helva yemeğe gideriz topluca. Merhumu nasıl bilirdiniz? - isabet olmuş, kurtulduk hele şükür. http://www.youtube.com/watch?v=n3XvA3kIkK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Leopar said: herifi ceza olarak bu kadinla zorla evlendirmek lazim, diger arabada ki garibani da kurtarmis oluruz ahaha güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Eleman bizim rahmetli giorgi tavdadze ye özenmiş, ama bir adım ileri gitmiş, helal olsun.. Bu arada vık vık konuşan kadının hemcinslerinin trafikte sebep olduğun ölümler 1 milyon kat falan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 şaka gibi lan bu denyo 2 ay sonra trafiğe dönecek. umarım kimseye zarar vermeden kazada ölür. bariz 3. sayfa haberi olur çünkü bu elbet çarpar birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 twitterda yazanlar ve kazmaya destek cikanlar saka gibi yalniz, o kafa degismedikce böyle mallar daha cok cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar