Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo mu lem o??

totemic

Öne çıkan mesajlar

o hareketi yapmak için skillede gerek yok zaten direksiyonu kırıp gaza basıyosun atıyor götü arkadan iter arabanın zaten ama bana sıvazlamış gibi geldi sanki kopartmaya çalısırken fazla gaz verip spine girmiş sonrada çaktırmamak için 2 spin daha atıp uzamış
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

o hareketi yapmak için skillede gerek yok zaten direksiyonu kırıp gaza basıyosun atıyor götü arkadan iter arabanın zaten ama bana sıvazlamış gibi geldi sanki kopartmaya çalısırken fazla gaz verip spine girmiş sonrada çaktırmamak için 2 spin daha atıp uzamış

400-500 hp vardır o makine. üstüne kilitli

her bmw ile çizilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Somon said:

400-500 hp vardır o makine. üstüne kilitli

her bmw ile çizilmez.

yeni kasa bmwlerin hepsinde çiziliyor 3.20 3.16 1.16 1.18 dizel benzinli farketmez videoda atarım istersen 3.20 ve 3.16 ile 1.18 arkadaş tatile gitti gelince atarım veya youtubeda videosu vardı zaten 1.16 biraz hantal belki bu biraz zorlayabilir hafif skill gerekebilir ama onun dısındaki bütün bmwler sola kır gaza baz sert direksiyon yap tık tık tık tık dönersin sıkıntı olmadan

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gpAzXqIcWzc?feature=oembed" width="459">

bonus olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...