AYŞEGÜL ARABADA
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Sequo mu lem o??
konuşan kadının sesi diyorum ve susuyorum. zaten bastırıyo yani
umarım polis çevirip arabanın tamponunu bir yerine monte etmiştir her kimse.
Esh yine beni yanıltmadın..
hmmm
belliki malın biri
ahah o ne lan, youtubea duser icerden cekilmis videosu.
wow cesarete bak.
kız olsam kesinlikle verirdim
Viral
banladınız adamı istanbulu ne hale getirdi bak
Sequede o kadar skill yok
yan çarıdır belki badisi kasıyodur
oha adralini ben salgıladım
o hareketi yapmak için skillede gerek yok zaten direksiyonu kırıp gaza basıyosun atıyor götü arkadan iter arabanın zaten ama bana sıvazlamış gibi geldi sanki kopartmaya çalısırken fazla gaz verip spine girmiş sonrada çaktırmamak için 2 spin daha atıp uzamış
sofor ağzını açmıyo, karı bik bik aq.
kadin baya rahatsizlik verici. Allah kurtarsin esini dostunu.
o hareketi yapmak için skillede gerek yok zaten direksiyonu kırıp gaza basıyosun atıyor götü arkadan iter arabanın zaten ama bana sıvazlamış gibi geldi sanki kopartmaya çalısırken fazla gaz verip spine girmiş sonrada çaktırmamak için 2 spin daha atıp uzamış
400-500 hp vardır o makine. üstüne kilitli
her bmw ile çizilmez.
o alana bir aoe atsak
400-500 hp vardır o makine. üstüne kilitli
her bmw ile çizilmez.
yeni kasa bmwlerin hepsinde çiziliyor 3.20 3.16 1.16 1.18 dizel benzinli farketmez videoda atarım istersen 3.20 ve 3.16 ile 1.18 arkadaş tatile gitti gelince atarım veya youtubeda videosu vardı zaten 1.16 biraz hantal belki bu biraz zorlayabilir hafif skill gerekebilir ama onun dısındaki bütün bmwler sola kır gaza baz sert direksiyon yap tık tık tık tık dönersin sıkıntı olmadan
[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gpAzXqIcWzc?feature=oembed" width="459">
angarada ne makaslar atiyorlar hemi de caravelle le transporter le fln boyle spor araba ile de degil hey yavrum bu ne la
şu adamı orda birisi indirip arabadan kafasına sıksa köşeye bıraksa dönüp bakmam lan. Yok edilmesi, kökünün kurutulması gereken tiplerden biri tam.
böyle sevgilisi olmuş olan anlar bu adamın halinden.
kara delik gibi yok ediyorlar insanı böyle kadınlar.
arabadaki şabalak melek kalır onun yanında.
kara delik gibi yok ediyorlar insanı böyle kadınlar.
arabadaki şabalak melek kalır onun yanında.
Öne çıkan mesajlar