DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çenede çıkan sakallarımın sağ tarafında kalanlar dik bi şekilde çıkıyor diğer yerler düz ve aşağı doğru. bunu değiştirmenin bi yolu var mı face off yöntemi hariç? sürekli tarıyorum ama iyice uzadı karışınca falan özellikle çok can yakıyor abi bildiğin tahriş olmuş gibi. bi de keçi sakalının sürekli yamuk görünmesi de cabası. hiç çıkmayaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Traş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 şehir efsanesi midir gerçeklik payı var mıdır bilmiyorum fakat jilet ile traş olurken ne yöne doğru kestiğinin önemi var sanırım çıkma açısında. "tersten alma sakalı" derler. onunla alakası olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 valla yok sanırım onu düzeltmenin bir yolu. ilk çıkarken sakalların daha yeni o zamanlarki kesiş yönün bunu yapar derler ama o da şehir efsanesidir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 valla benim sakallar 5-6 cm oldu yanlardan flnda hığaa islam ne kadar güzel lan diye geziyorum herkese selamın aleykum rahmetullah fln diyorum çok hoş oluyor bilmiyolarki içimde bir ata ist yyatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hafif köseyim ben yaw napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vur jileti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben de kıllanmıştım o kesiş yönü muhabbetinden de sonradan kuaförden falan da öğrendim yoh öyle bi şey demişti evvelinden. bi 5-6 cm de bende var bu kadar uzamışken kesesim de gelmiyor. satanik gibi geziniyoruz. şampuanla yıkayıp tarayınca bir günlüğüne düzeliyor. ertesi gün yine aynı nane. önce dik çıkıp sonra kıvrılıyor acayip bi görüntü. düzelmezse şikayet edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hep jilet vurdum zaten de var hala köselik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ona yapacağın bir şey yok sanırım sakal ektirmekten başkaa veyaa sequo maskesi alabilirsin: http://s21.postimg.org/6793hn0jb/sequo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 maske çok iyiymiş yanında lambo / ferro da geliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim de yanakta değil ama çene altından boyna doğru çıkıyor uzayınca taşak gibi oluyor suratımın alt kısmı napmak lazım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 seçkin berberlere danış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benimkiler de hep sağa doğru yatık çıkıyor. sakal uzatamıyorum o yüzden artık kirli sakal geziyorum hep =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar