mawiman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Arkadaşlar Boşanman isteyen bir çift arkadaşım var fakat boşanmalarını istemiyoruz ... Aile danışmanlığımı yoksa aile terapisine mi göndermek lazım... Bilgi sahibi olan birileri var mı? birde bursada Bildiğiniz güvendiğiniz bir adres varmı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 size ne abi, birakin bosansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aquila said: size ne abi, birakin bosansinlar. birbirlerine çok yakışıyorlar len bir evlilik yıkılacak neden yıkılsın biraz mücadele etsinler halen yıkılacaksa yıkılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 he abi siz cift olarak begeniyosunuz diye mutsuz mutsuz birlikte kalsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bursa'da bildiğim güvendiğim bi adres var. Üniversite arkadaşım oturuyor Bursa'da ,ama anlamadım konuyla ne ilgisi var şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Arkadaş olarak ayrılmamaları için elinizden geleni yapmanız doğru olan elbbete AMA unutmayın ayrılma sonrası taraf seçmek zorundasınız. Yanlış tarafta kalmayın arada size patlar olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ahaha enteresanmış. ölümü gör boşanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ya arkadaşlar randevu alıcaz ... ama hangi kurum veya kuruluştan alıcaz arkadaşlar bir gitsinler uzmana halen boşanmak istiyorlarsa boşansınlar ... biraz mücadale etsinler biz onları bırakırsak kendileri zaten gitmezler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i.imgur.com/W0EFIms.jpg?2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu tip konulara taraflardan birisinin talebi, diğerinin onayı olmadan sakın girmeyin. işin arka planında neler döndü bilmiyorsunuz ve bu işler ne kadar çabuk çirkinleşebiliyor asla tahmin edemezsin. bakın dalganıza abi, evlenecek kadar kendini olgun gören insanlar başlarının da çaresine kendileri bakabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 avukat benim boşanma avukatım şahane ama ankarada =] o bir kere edilecek laf abi, ağızdan boşanma çıktığı anda dönüşü yok o işin, anca sündürülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ibretle takip ediyorum basligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yildirimokur said: Bursa'da bildiğim güvendiğim bi adres var. Üniversite arkadaşım oturuyor Bursa'da ,ama anlamadım konuyla ne ilgisi var şimdi ? asdsazdadaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 mawiman said: ya arkadaşlar randevu alıcaz ... ama hangi kurum veya kuruluştan alıcaz arkadaşlar bir gitsinler uzmana halen boşanmak istiyorlarsa boşansınlar ... biraz mücadale etsinler biz onları bırakırsak kendileri zaten gitmezler ... böyle durumlarda tuaşşaklı bi rakıcı büyüğünüz yokmu aynı masada oturtsun 3-5 laf çeksin en kötüsü bi rmk atılır olmadı biri leave atar çıkar gider , kurumla murumla olcak iş dğl, o triplere girildiyse zaten bitmiştir yani kurum ne abi .. plz yaaa nope işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dreagloth said: yildirimokur said: Bursa'da bildiğim güvendiğim bi adres var. Üniversite arkadaşım oturuyor Bursa'da ,ama anlamadım konuyla ne ilgisi var şimdi ? asdsazdadaaa Asdoasdo of bilader ekranı ıslattım ağzımdan salayalar falan cıktı gülerken akofskofas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Nefr said: avukat benim boşanma avukatım şahane ama ankarada =] o bir kere edilecek laf abi, ağızdan boşanma çıktığı anda dönüşü yok o işin, anca sündürülür http://i.imgur.com/OlWSdpd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 nefr haklı, boşanma kelimesi geçtikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.. yani çift arasında kavgada söylenmemesi gereken bir şey bir kere akla düştü mü olmuyor gerisi gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o değil de başlığı görünce laylay lom sana göre boşanmalar diye mırıldanıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yabırakh, bizim yaşlarımızda var o. Çocukluğunda çok ebeveyn kavgası görmüş bir birey olarak, annemle babamı kendimi bildim bileli her kavgalarında boşar birbirlerini. Daha hakkaten boşanmadılar. (Lan yoksa boşandılar da kızlı erkekli mi yaşıyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o skidenmiş benimkiler de öyle ama şidmiki kafa hiç öyle değil cart diye boşanılıyor hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Pipiyle ne alakası var diyordum meğer eskidenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Size ne abi zaten hata yapıyorlarsa tekrar barışırlar. Gurur yapıyorlarsa da çeksin salaklar yine size ne. Aile işine girmicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 eriği duzlu yican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aquila said: size ne abi, birakin bosansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Vingthor said: eriği duzlu yican Şapşal ya. Agzını yedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar