Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanmalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Boşanman isteyen bir çift arkadaşım var fakat boşanmalarını istemiyoruz ... Aile danışmanlığımı yoksa aile terapisine mi göndermek lazım...

Bilgi sahibi olan birileri var mı? birde bursada Bildiğiniz güvendiğiniz bir adres varmı _?
Mesaj tarihi:
aquila said:

size ne abi, birakin bosansinlar.

birbirlerine çok yakışıyorlar len bir evlilik yıkılacak neden yıkılsın biraz mücadele etsinler halen yıkılacaksa yıkılır ...
Mesaj tarihi:
Arkadaş olarak ayrılmamaları için elinizden geleni yapmanız doğru olan elbbete AMA unutmayın ayrılma sonrası taraf seçmek zorundasınız. Yanlış tarafta kalmayın arada size patlar olay.
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar randevu alıcaz ... ama hangi kurum veya kuruluştan alıcaz arkadaşlar bir gitsinler uzmana halen boşanmak istiyorlarsa boşansınlar ... biraz mücadale etsinler biz onları bırakırsak kendileri zaten gitmezler ...
Mesaj tarihi:
bu tip konulara taraflardan birisinin talebi, diğerinin onayı olmadan sakın girmeyin. işin arka planında neler döndü bilmiyorsunuz ve bu işler ne kadar çabuk çirkinleşebiliyor asla tahmin edemezsin. bakın dalganıza abi, evlenecek kadar kendini olgun gören insanlar başlarının da çaresine kendileri bakabilmeli.
Mesaj tarihi:
avukat

benim boşanma avukatım şahane ama ankarada =]

o bir kere edilecek laf abi, ağızdan boşanma çıktığı anda dönüşü yok o işin, anca sündürülür
Mesaj tarihi:
mawiman said:

ya arkadaşlar randevu alıcaz ... ama hangi kurum veya kuruluştan alıcaz arkadaşlar bir gitsinler uzmana halen boşanmak istiyorlarsa boşansınlar ... biraz mücadale etsinler biz onları bırakırsak kendileri zaten gitmezler ...

böyle durumlarda tuaşşaklı bi rakıcı büyüğünüz yokmu aynı masada oturtsun 3-5 laf çeksin en kötüsü bi rmk atılır olmadı biri leave atar çıkar gider , kurumla murumla olcak iş dğl, o triplere girildiyse zaten bitmiştir yani kurum ne abi .. plz yaaa nope işi
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

yildirimokur said:

Bursa'da bildiğim güvendiğim bi adres var. Üniversite arkadaşım oturuyor Bursa'da ,ama anlamadım konuyla ne ilgisi var şimdi ?

asdsazdadaaa

Asdoasdo of bilader ekranı ıslattım ağzımdan salayalar falan cıktı gülerken akofskofas
Mesaj tarihi:
Nefr said:

avukat

benim boşanma avukatım şahane ama ankarada =]

o bir kere edilecek laf abi, ağızdan boşanma çıktığı anda dönüşü yok o işin, anca sündürülür

http://i.imgur.com/OlWSdpd.gif
Mesaj tarihi:
Yabırakh, bizim yaşlarımızda var o.

Çocukluğunda çok ebeveyn kavgası görmüş bir birey olarak, annemle babamı kendimi bildim bileli her kavgalarında boşar birbirlerini. Daha hakkaten boşanmadılar. (Lan yoksa boşandılar da kızlı erkekli mi yaşıyorlar)
  • Yeni Oluştur...