Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yeni güncel versiyon download edebiliyor mu? ona göre indirecem. şimdi indirip 2 saat sonra tekrar patch yapmaya ugrasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ben Atlas'ı shaped olarak açıcam boşa sikecem hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 flash oyunu açarsan zaten indiriyor şu an serverlar açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Luriel said: ben raider ngamahu kasıcam ilk çar. bu arada level kasraken anarşi stoneları kullanmak mantıklı olacak galiba çünkü exilelardan full set çıkıo ya iyi sarı çıkabilir. bende bunu kasıcam sanırm. buildini paylassana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 pizza stick mi warchief totem mi kararsızım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Luriel said: Ben Atlas'ı shaped olarak açıcam boşa sikecem hiç. Bu arada silecem yazdım telefon değiştirmiş banlamayın;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Flashh mathilin kanalı bul orada 3 video var sonunusunda düzgün yere var o iyi bende onu yapıcam azıcık değiştirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 SSF oynayacak adam gibi adamlar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ssf meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1460817 şunu mu yapsam ssf için, casterlar çok tüketiyor gerçi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Flassh said: Luriel said: ben raider ngamahu kasıcam ilk çar. bu arada level kasraken anarşi stoneları kullanmak mantıklı olacak galiba çünkü exilelardan full set çıkıo ya iyi sarı çıkabilir. bende bunu kasıcam sanırm. buildini paylassana pls Hatta al buldum telefondan http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAIAAJuNCC7tgxmOAF7Tfn11_rrveu4Oo4oj9k2SjX35Y1T-veaVzO0_VvrdRmOnEYH8xQ2Nh3bjn0p9W69OKiPTbyeaao9gTP9DMcMzWhrawXTtBS2btS5T02-E76knh2qplITZR369NmVNvqdZ_jB34mHBo4TFhmAirzhTdud6hBcmOlIyfryfGJEOPBRx2XyCB_jrZFJfPxQgeu_z3Whl6hh2rM9-9zJ82RRN_EvvDlBH5FGXeQmWOQ7rCYVS2WGtjRR1pMK748SilwYZisM6KjhhITboGlV4evZIjM89_Fhj0K1fcINtPL7Y1UHQTjIX4Q== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Cheaz said: HAZIR MIYIZ hazırım http://i.imgur.com/1GMFUVA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 adam zengin. poop sock + pee bottle ile takılıyoruz biz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 20k sıra gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 o saat gelince girilmez oyuna ben esoya akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 şimdiden sıraya girin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Hızlı geliyor abi geçen sezonda hemen bitti gitti sıra. Ben dışardayım ama moralim bozulmadı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aynen ya geçen sefer de öyle demiştik de 5 dakika sürmedi girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases yeni lootfilter da hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 tam bunu sorucaktım. regular kullanmak makbul müdür? Aluriel said: https://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-Filter/releases yeni lootfilter da hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 regularla başla işte ilk sonra diğerlerine geçersin ilerledikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Luriel said: Flassh said: Luriel said: ben raider ngamahu kasıcam ilk çar. bu arada level kasraken anarşi stoneları kullanmak mantıklı olacak galiba çünkü exilelardan full set çıkıo ya iyi sarı çıkabilir. bende bunu kasıcam sanırm. buildini paylassana pls Hatta al buldum telefondan http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAABAIAAJuNCC7tgxmOAF7Tfn11_rrveu4Oo4oj9k2SjX35Y1T-veaVzO0_VvrdRmOnEYH8xQ2Nh3bjn0p9W69OKiPTbyeaao9gTP9DMcMzWhrawXTtBS2btS5T02-E76knh2qplITZR369NmVNvqdZ_jB34mHBo4TFhmAirzhTdud6hBcmOlIyfryfGJEOPBRx2XyCB_jrZFJfPxQgeu_z3Whl6hh2rM9-9zJ82RRN_EvvDlBH5FGXeQmWOQ7rCYVS2WGtjRR1pMK748SilwYZisM6KjhhITboGlV4evZIjM89_Fhj0K1fcINtPL7Y1UHQTjIX4Q== bu ngamahu flame ın fiyatı kaç ya? build kasıcam diye varımı yoğumu bi iteme basmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 normalde para değil 5-10 c lig başı pahalı olur belkiş biraz sonra düşer çünkü common item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Olm bersker cwc firestorm kassanıza poison mavi item giyiyor heralde end game yapan en budget build shaper falan farmlıyor benden söylemesi en iyi starter build olabilir hatta 2x legacy consuming dark falan düşürür/alırsanız öttürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar