axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bu blade flurry spell değil şimdi dimi? Weapon damage nodeları falan ondan alıyorlar. Aslında zealot's oath ve regenli falan bi shadow tank bültü çıkar mı bundan dps nodelarından biraz yiyip denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yok Melee channeling. Skill çok broken ya. Bu clawla oynayan adam mesela https://www.twitch.tv/unchainedlive Saçma sapan damageı var. Mathil de Bino ile baya vuruyordu. Ben dagger based oynarım belki sonra clawa geçerim bilmiyorum. Aslında en sonunda burning vortex oynayacam ama başta onu kasması zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Axe zo bu builde gitmez shadow ile hiç olmaz zaten. Zaten end game herşey 1 shot o yüzden Vp / leech combosunun yanından geçemez zo build.Ancak tank aegis falan olur dps olmaz ama ölmez falan fıstık o da shadowdan olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 raider mi aciyoz simdi napiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bf oynayacaksan hala assassin endgame için best. Zerker life alternatif olur budget vp yine. Raider bu ikisinin ortasında life/ci fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Scion feci nerflenmişti onu geri aldılar mı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Hayır 3.0 da komple balance işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 taa perandusta oynadıydım ben scion vaal spark, baya iyiydi o zaman yanlış hatıtlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 berserkin leechi on kill e aldilar class bitti , düzelir 3.0 da aksam napıyoz lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gel taşıyım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 cyclone raider yapıcam son kararım artık sikerler bladeflurrysini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jW8tsmdf3HI&feature=youtu.be&t=50s Adam sarı mob keser gibi shaper kesio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bende tekrar kasayım bari yeni patch ile en easy build ne şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bi turlu karar veremedim bende ya. Raider bf ile slayer eq arasinda gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Update gelmiş. 1.3GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 lan unable to connect patching server diyor yalan olur bu gece oynamak ya kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ben indirdim steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 patchlemiyo standalone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gilde gelcek var mı lig icin , 15 tab var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 [–]Bex_GGGHead Community Manager [puan gizlendi] 17 dakika önce Patching is temporarily down, but should be back shortly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Steame baglayın indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ne kadar boyutu patchin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 1.3 galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Luriel said: Steame baglayın indirin. nasıl bağlıyoruz? ekledim ben ama inmedi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar