Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kolaylaştırsın işte mazoşistmisiniz olm 2 t1 için 15k alt harcayıp regalle boktan bişi gelince başa sarmaya.
Zaten core olursa bu kadar yaygın olmaz t1 essence matler.
Mesaj tarihi:
Onları perfect çıkarmak için dünya basman lazım ya da rngesus yanında olmalı.
O yüzden değerli olur corrupted ve t1 essenceler oyuna çeşitlilik getiriyor ayrıca fena kolaylaştırıyor yeni ligde leveling olayını.
Bence gelmeli.
Mesaj tarihi:
Woe energy shield ve spell damage verdiği için en değerli şu anda. Eldivene crit veren ve Eldivene attack speed veren de çok müthiş. Kaska %50 physical dmgı lightening çeviren level kasarken çok iyi sezon başında baya kullandım.
Mesaj tarihi:
Fiyatlar hep neyin meta olduğu ile alakalı bu sezon en çok ci/ll buildler oynandığı için standart essencelarda woe en çok kar getirendi misal.

Aynı şekil coc buildler popüler olana kadar (ligin nerdeyse yarısındaydık) cospris malice fiyatı 3-4 katına fırladı.

Önümüzdeki sezonda aynı şekilde olacak sanırım bi dev post gördüm chrissdi heralde essenceları bir şekil oyuna adapte etmeyi tartışıyoruz falan diye.

Muhtemel navali gibi yaparlar biraz rare olur ama eklerler ya da map mode gelir görecez.
Mesaj tarihi:
Evet biraz nerf yemiş ama çok önemli değil baygınlık geçiriyordu istediğin tier pre/suffix için bastığın currencyler. Çok mantıklı bir karar takdir ettim :D
Mesaj tarihi:
Ayrıca early ve end gamede güzel bir currency getirisi olacaklar 6 kez nerf yemiş dropları onları en yüksek tiera getirip okutursanız yine paraya para demezsiniz bak aha not ettim sdf
Mesaj tarihi:
Ama son iyi (!) hali olabilir ya bu sezon ya da 3.0 da double dip muhabbetini kesinlikle uçuracaklar muhtemelen bunla beraber immune mevzusu da uçar. Bence çok daha iyi olur tabi.
Mesaj tarihi:
Standart oynayan bi dünya insan var temp ligi ben de sevmiyordum ama alışınca standartın yüzüne bakmaz oluyorsun pek über karakterlerinle test harici :D
  • Yeni Oluştur...