ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Kolaylaştırsın işte mazoşistmisiniz olm 2 t1 için 15k alt harcayıp regalle boktan bişi gelince başa sarmaya. Zaten core olursa bu kadar yaygın olmaz t1 essence matler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Abi ama uniq verdiği eldivene ve kaska şeyler imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Onları perfect çıkarmak için dünya basman lazım ya da rngesus yanında olmalı. O yüzden değerli olur corrupted ve t1 essenceler oyuna çeşitlilik getiriyor ayrıca fena kolaylaştırıyor yeni ligde leveling olayını. Bence gelmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Ben kaçırdım ya 3-4 sezondur oynamıyorum. Essence olayı napıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 her esansın kendi verdiği bişi var itema basınca o prop garanti sarı item oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Chaos orbun 1 tane (slota göre değişen) garanti prop attığı bi currency düşün işte axe en basit olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Şu t2 essence misal 3 tane bundan satarsan vendora t1 essence oluyor. Tüm Liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Neyi neye basmak lazım kar elde etmek için.(Eldiven,Bot,Chest,dagger??) Woe galiba en değerli şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Woe energy shield ve spell damage verdiği için en değerli şu anda. Eldivene crit veren ve Eldivene attack speed veren de çok müthiş. Kaska %50 physical dmgı lightening çeviren level kasarken çok iyi sezon başında baya kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Fiyatlar hep neyin meta olduğu ile alakalı bu sezon en çok ci/ll buildler oynandığı için standart essencelarda woe en çok kar getirendi misal. Aynı şekil coc buildler popüler olana kadar (ligin nerdeyse yarısındaydık) cospris malice fiyatı 3-4 katına fırladı. Önümüzdeki sezonda aynı şekilde olacak sanırım bi dev post gördüm chrissdi heralde essenceları bir şekil oyuna adapte etmeyi tartışıyoruz falan diye. Muhtemel navali gibi yaparlar biraz rare olur ama eklerler ya da map mode gelir görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Hadi gözün aydın Core oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Evet biraz nerf yemiş ama çok önemli değil baygınlık geçiriyordu istediğin tier pre/suffix için bastığın currencyler. Çok mantıklı bir karar takdir ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Ayrıca early ve end gamede güzel bir currency getirisi olacaklar 6 kez nerf yemiş dropları onları en yüksek tiera getirip okutursanız yine paraya para demezsiniz bak aha not ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=oykHrSvO7j0 Oyuna yeni başlayanlar için mathilin bladeflurry guideı, eğer Blade flurry deneyecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 hahah sakal çıkmıyor ben napayım diyor asdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 blade flurry assassin yapayım bari yeni lig için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Tamam Aluriel de girdiğine göre BF nin nerfleneceği kesinleşti, başka ne oynanır arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Fireball elementalist oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 BF zaten nerf yiyecek gencolar mekanik aynı kalır stage damageler düşer 20 den 10-15 e. Ama yine de best melee skill kalcak muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Igfjyzb-F_M şu işte fireball elementalist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Flame blast çok daha iyi fireball dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ben bu sezon flame blast yaptım ve gerçekten çok iyi . lag ve vakitsizlik yüzünden shapera gidemedim ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ama son iyi (!) hali olabilir ya bu sezon ya da 3.0 da double dip muhabbetini kesinlikle uçuracaklar muhtemelen bunla beraber immune mevzusu da uçar. Bence çok daha iyi olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 temp lig mantığını sevmiyorum ben çok, standart ligde oynamanın bi anlamı var mı? çok oynayanı var mıdır yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Standart oynayan bi dünya insan var temp ligi ben de sevmiyordum ama alışınca standartın yüzüne bakmaz oluyorsun pek über karakterlerinle test harici :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar